Najpierw odda pieniądze za ten sezon, żeby się nie zdziwił
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[quote="Diabel" pid='1486952' dateline='1619719502']
Najpierw odda pieniądze za ten sezon, żeby się nie zdziwił
[/quote]
I za karnety na hokej też :exclamation:
[quote='VelVet' pid='1486951' dateline='1619717261']
Eee nie napierdalajcie tak na niego, słyszałem, że przewidział zniżkę 10% na kolejny karnet. Info telefoniczne.
[/quote]
I choinkę o zapachu kokosowym.
W poprzednim sezonie zaoferowali szereg bonusów dla karnetowiczów, m. in. bon do sklepu za 50 PLN. Wykorzystałem.
W poprzednim sezonie przepadły bodajże 4mecze i jeśli idzie o cenę karnetu, to cena była taka sama jak rok wcześniej, a przecież meczów w tym sezonie było mniej (bez rundy finałowej). W tym chyba tylko 4będą z publicznością (choć ja mimo że karnet posiadam nie byłem na żadnym meczu i jeszcze nie wiem czy na meczu z Wartą się pojawię), więc tutaj naprawdę jeśli klub traktowałby kibiców poważnie, to karnety na kolejny sezon w zasadzie powinny być w jakichś symbolicznych cenach. I oczywiście można mówić, że właściwie u nas karnety mimo wszystko tanie, jasne, ale tutaj bardziej chodzi nawet nie tyle o kasę, a po prostu o to w jaki sposób klub traktuje kibiców. Więc jestem ciekaw co z tego wyniknie, ale mając wieloletnie doświadczenie, to nie oczekiwałbym na jakieś wielkie rekompensaty, a prawda jest taka, że klub teraz powinien zrobić wszystko, by przyciągnąć ludzi z powrotem na stadion, a może to być trudne, bo zmienił się przez ten rok przyzwyczajenia itp.
PLANOWANE ZASADY REZERWACJI BILETÓW NA SPOTKANIE Z WARTĄ POZNAŃ
Jeśli obowiązywać nas będą przepisy znane z minionego roku, swoje miejsce wybrać będziecie mogli ponownie poprzez portal bilety.cracovia.pl. Po zalogowaniu się do systemu, każdy z Karnetowiczów będzie mógł wybrać bezpłatną wejściówkę na miejsce, które wcześniej zostanie przez niego zaznaczone. Rezerwacje prowadzić będziemy również w stacjonarnych Punktach Obsługi Kibica.
Przypominamy, że próg 25% pojemności obiektu jest dla nas progiem nieprzekraczalnym
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/planowane-zasady-rezerwacji-biletow-na-spotkanie-z-warta-poznan/
- Edytowany
Uważam że stadion powinien zostać pusty do końca sezonu aby Prezesi zrozumieli że grają na razie dla siebie a "CRACOVIA TO MY" i nam ta gra się nie podoba.
ale to im pasuje,
pusty stadion, Rączna za kratami, konferencje prasowe przez internet.
to dlatego Biedak uważa sezon za udany,
mogą robić wałki kiedy nikt im nie patrzy na ręce.
Ależ oczywiście, że pandemia spadła biedakowi z nieba. Istna kumulacja profitów, kibice z głowy i usprawiedliwienie braku wyników, dwa w jednym.
Dokładnie. Należy iść i napierdalac na nieudaczników przez 105 minut. Bez przerwy!
Na ostatni mecz do karnetu powinny być dodawane deski sedesowe, żeby każdy kto czuje potrzebę, lotem koszącym taką deskę posłał na murawę jako [s] dezaprobatę[/s] poparcie dla klubu
[quote='VelVet' pid='1487035' dateline='1619822217']
Dokładnie. Należy iść i napierdalac na nieudaczników przez 105 minut. Bez przerwy!
[/quote]
I co to da - krzyki i bluzgi były już nie raz i nic sobie z tego nie robią nasi Prezesi ale jak cała Polska zobaczy że grają tylko dla siebie to może to przemyślą.
cały mecz bluzgi transparenty i jazda z nimi
- Edytowany
I o to im chodzi. Ledwo wejdziemy i potem powiedzą, że kibice to motłoch. Niech sobie grają dla siebie.
5 dni później
Bileciki od wczoraj do rezerwacji już są.
[quote='Diabel' pid='1488147' dateline='1620355643']
Bileciki od wczoraj do rezerwacji już są.
[/quote]
U mnie już klepnięte, zapraszam na D, żebym tam czasem sam nie był :D
A jak ma się sytuacja z sektorami B i A bo chce tam sobie bilet kupić? Jak dopuszcza bilety do sprzedaży oczywiście.
Dopóki są wolne miejsca można bukować, jak się skończa na tych sektorach można wybrac na innych dostepnych zgodnie z opisem na stronie Cracovii.
ja już na E mam wykupione
B1 oraz B2 jak zawsze w czubie wolnych miejsc brak .... czuję, że będzie wesoło ... Przypominam Na "B" od zawsze staliśmy i stać będziemy !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)