Panowie proszę się nie śmiać ale zadam takie pytanie, czy można kupić karnet na fakturę? Można to odrazu załatwić "przy okienku"?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Chyba każdą rzecz można kupić na fakturę, myślę również, że w POK-u mają obowiązek wystawić fakturę jeśli kibic zażąda.
- Edytowany
[quote='QueN' pid='1417791' dateline='1580206458']
Panowie proszę się nie śmiać ale zadam takie pytanie, czy można kupić karnet na fakturę? Można to odrazu załatwić "przy okienku"?
[/quote]
@sterby:
Oczywiście, że [b][u]nie można[/u][/b] w POK-u. FV za karnet otrzymuję rokrocznie mailowo, dzięki uprzejmości Pani Manueli z Wielickiej. Panie w POK spisują dane i przekazują na Wielicką....
Strach pomyśleć w jaki sposób ten odręcznie spisany kwitek jest na wielicką dostarczany. Obstawiam gołębią lub lisa.
I to na karteczce z notesika (nie notesu). Sam widziałem.
POK to wydmuszka, pod nim w piwnicy siedzi 150 chinczykow/studentow i wszystko recznie robi
ci goscie z pyszne.pl i uber eats to tez nie jedzenie ale przykrywka, przewoza dane Comarchu wydrukowane na zwojach
Orientuje się ktoś ile kosztuje wykup skyboxa na jeden mecz?
Są już w sprzedaży bilety na mecz z Kolejorzem.
Wie ktoś do której jutro czynne Poki
Na stronie pisze, że do 20
Jest napisane.
Nie, nie, maluje :)
Jest namalowane. :P
7 dni później
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2777200295672910&id=109126042480362
Czy mogę kupić znajomemu bilet na derby posiadając jego PESEL?
[quote='Hropek' pid='1421455' dateline='1581806851']
Czy mogę kupić znajomemu bilet na derby posiadając jego PESEL?
[/quote]
Tak.
Mogę wyrobić kartę kibica bratankowi bez jego obecności ? Czy zdjęcie bio dalej potrzebne ?
[quote='isaac' pid='1421474' dateline='1581835733']
Mogę wyrobić kartę kibica bratankowi bez jego obecności ? Czy zdjęcie bio dalej potrzebne ?
[/quote]
Możesz, zdjęcie nie jest wymagane.
[quote='isaac' pid='1421474' dateline='1581835733']
[/quote]
Musisz tak naprawdę znać tylko jego PESEL.
Mobilizujcie znajomych, niech bilety zejdą kilka dni przed meczem!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)