Licznik sprzedanych karnetów niech MKS pokazuje na biezaco.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Problemy z internetowym przedłużeniem karnetu usunięte, wszystko działa jak należy :exclamation: Karnet zakupiony :D Logować się, kupować, przedłużać , innych namawiać. Musimy wystartować w nowy sezon z 10k na el Passo :)
Bylem w poku, kupilem karnety, wszystko ok. Mialem rezerwacje na karnety jesien, bo wczesniej kupilem wiosne, ale mozna to bez problemu zmienic, panie powiedzialy, że także online - wystarczy anulowac rezerwację i wybrac karnet caly. Zapytalem o sytuacje ze stroną www, do poludnia bylo tyle wejść, że po prostu strona momentami się wieszala. Teraz podobno już cos poprawili i ma wszystko działac jak należy.
Potwierdzam wszystko działa na stronie bez problemu karnet został zakupiony na cały sezon
No znów pozytywy :D
To ja ponarzekam:
[b]Byłem z Marzeną na meczu z Sosnowcem.
Zapłaciłem po promocji 2,50 zł
A teraz mam dać za Nią 10 zł
10 to bym dał za taką 18-22 lata
Może by zrobili promocję "idż na mecz z kobietą .. ale nie ze swoją"
Wtedy 10 bym dał ... oczywiście za taką 18- 22[/b]
:D
PS. I dostosowałem się do narzekania Tego Forum.
A JAK.
W URODZINY WOLNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) :D:):D:)
[b][size=large]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS SPOD :heart: [/size][/b]
- Edytowany
tak, działa juz na stronce, karnet przedluzony online
i karnecik dla Miłej po latach płacenia pełnej ceny za 99pln, podziekowania przekazuje :)
Wiem że nie tutaj ale można by coś od Arki przenieść na nasze podwórko w sprawie karnetów i bonusów za tym idących :
DLACZEGO WARTO MIEĆ KARNET NA CAŁY SEZON:
wspierasz swój Klub
otrzymasz karnet z grafiką 90-lecia Klubu
kupując karnet na CAŁY SEZON oszczędzasz pieniądze (nawet do 6 spotkań gratis!).
tylko posiadacze karnetu na CAŁY SEZON otrzymają możliwość bezpłatnego wejścia na mecz w ramach Pucharu Polski w Gdyni!
każdy posiadacz karnetu na CAŁY SEZON ma pierwszeństwo przy zakupie karnetu na kolejny sezon, z zagwarantowaniem zajmowanego do tej pory miejsca i otrzyma dodatkową zniżkę 10%!
gwarantujesz sobie wybrane, ulubione, najlepsze miejsce na stadionie.
oszczędzasz czas i nerwy - nie stoisz w kolejkach i nie martwisz się, czy zdążysz wejść na stadion przed rozpoczęciem meczu.
DODATKOWO:
tylko posiadacze karnetu na CAŁY SEZON, obecni na meczu, otrzymają (po losowaniu w czasie meczu), możliwość uczestniczenia w konkursach przeprowadzanych podczas spotkań w Gdyni!
każdy posiadacz karnetu na CAŁY SEZON otrzyma bezpłatne zaproszenie (poza trybuną VIP oraz sektorem B3/B4) w postaci kodu rabatowego, do wykorzystania na dowolny mecz ligowy rozgrywany w Gdyni dla kolegi, koleżanki. (kody można zrealizować w kasach stadionowych oraz online).
każdy posiadacz karnetu na CAŁY SEZON otrzyma 7gr rabatu za 1 litr paliwa na stacjach benzynowych „Pod Żaglami” w Gdyni (ul. Sportowa 8, ul. Małokacka 13, ul. Nowowiczlińska 31).
każdy posiadacz karnetu na CAŁY SEZON otrzyma 10% zniżki – na zakupy w FansHome - oficjalnym sklepie z pamiątkami klubowymi na stadionie!
każdy posiadacz karnetu na CAŁY SEZON otrzyma 10% zniżki na opłatę za żółto-niebieskie urodziny oraz eskortę dziecięcą podczas spotkań Arki w Gdyni
- Edytowany
..... a u nas jeszcze wejście na mecze europejskich pucharów!!! :)
Puchary powinny być gratis za te lata czekania, prawda?
[quote='stary kibol' pid='1383696' dateline='1560543876']
..... a u nas jeszcze wejście na mecze europejskich pucharów!!! :)
[/quote]
MECZE ::D
Dokładnie tak, do samego finału wchodzimy za free.
I w PP też.
Klub gwarantuje nam co najmniej 20 spotkań w ramach karnetu całorocznego.
15 sezon zasadniczy
3 po podziale na grupy
1 eliminacje LE
Razem 19 spotkań które na pewno rozegramy (oczywiście o ile na przykład jakiś klub lub towarzystwo się nie wycofa w trakcie rozgrywek, ale co do zasady powinno być co najmniej 19 :) )
to co to jest ten jeszcze jeden?
chyba chodzi o Puchar Polski
Optymistycznie założyli że zagramy 4 mecze u siebie po podziale lub zagramy minimum 1 mecz PP u siebie lub przejdziemy minimum jedną rundę w eliminacjach LE.
[quote='janczer' pid='1383989' dateline='1560757576']
15 sezon zasadniczy
3 po podziale na grupy
1 eliminacje LE
Razem 19 spotkań które na pewno rozegramy (oczywiście o ile na przykład jakiś klub lub towarzystwo się nie wycofa w trakcie rozgrywek, ale co do zasady powinno być co najmniej 19 :) )
[/quote]
3/4 po podziale na grupy
- Edytowany
[quote]chyba chodzi o Puchar Polski[/quote]
Ale w Pucharze Polski nie mamy żadnej gwarancji, że zagramy mecz u siebie. Teraz chyba wszystkie rundy mają tylko jeden mecz (?) - więc nawet zdobywając puchar możemy nie zagrać ani jednego meczu przy K1
[quote]3/4 po podziale na grupy [/quote]
ale tam jest MINIMALNA liczba spotkań podana. A minimalną liczbą jest 3. Więc brakuje
[quote='janczer' pid='1383989' dateline='1560757576']
15 sezon zasadniczy
3 po podziale na grupy
1 eliminacje LE
[/quote]
Trening Noworoczny ;)
- Edytowany
Ależ jesteście drobiazgowi. Po ok. 11 meczach karnet się zwraca (przeliczając na bilety) i potem oglądacie za darmo. A czy to będzie 7, 8, 9, 10, 11 czy też 12 meczy to chyba nie powinno mieć wpływu na Waszą decyzję. Tak więc kupować a nie marudzić :D Zapełniamy stadion i fajnie by było gdyby nam średnia sezonowa wyszła ok. 10 tysięcy.
Ja już kupiłem 3 karnety przez neta z czego jeden nie jest kontynuacją. Da się!
[quote='leszeczek' pid='1384176' dateline='1560798545']
Ja już kupiłem 3 karnety przez neta z czego jeden nie jest kontynuacją. Da się!
[/quote]
Też w końcu kupiłem przez internet, bo nie udało mi się w weekend dotrzeć do POKu. Potwierdzam, że kupić się da, jednak przyznam się, że kupując pierwszy raz przez internet, mam teraz w głowie takie pytanie - czy wszystko zadziała i bez problemu wejdę na pierwszy mecz? ::) Jak widać lata prowizorki w klubie swoje robią i człowiek wciąż żyje w niepewności, nie dowierzając, że coś takiego jak kupno karnetu przez internet będzie działać w naszym klubie ::)
- Edytowany
Ostatnimi czasy trzeba przyznać że pod kątem informatycznym działa wszystko należycie i można być spokojnym. Ja jednak się przejdę po bilet. Zboczenie takie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)