Poprosiłem w kasie, żeby było możliwie wysoko na I, takie miejsce mi sprzedali. Na początku niedowierzanie skoro tyle wolnych miejsc, to czemu w ogóle to i inne w sąsiedztwie nie są zablokowane. Jeszcze, żeby te miejsca chociaż tańsze były to jeszcze bym próbował zrozumieć. Natomiast po takim widowisku, nie mam do nikogo pretensji, mogę być usatysfakcjonowany, wręcz myślę, że powinienem podziękować klubowi.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Rozumiem że sektor był tak nabity że nie mogłeś się bliżej środka przenieść?
[quote='CP 1906' pid='1329956' dateline='1533623317']
[/quote]
Ja to praktycznie nawet nie pamiętam jaki nr biletu czy rzędu kupiłem i często siedzę gdzie indziej. A wczoraj na I było wiele pustych miejsc.
[quote='CP 1906' pid='1329956' dateline='1533623317']
[/quote]
Co ty poważny? Wiadomo, że się przesiadłem, chodzi o samą możliwość kupna takiego biletu przy w większości pustym sektorze
- Edytowany
[quote='jancrac' pid='1329932' dateline='1533615246']
Leszeczku
Nie chodzę na mecze sam, ale z synem, więc siedzenie na dwóch różnych sektorach (młodzi nie moga kupić karnetu i biletu na sektor A ) ni wchodzi w rachubę.
Pouczanie mnie wobec tego o komunikacie możliwości zamiany z B na A uważam za zbędne.
A tak swoją drogą zauważyłem, że Ty prawie zawsze wpierniczasz się do komentarzy innych Zejdź ze mnie i szukaj poprawy sytuacji, a nie klikaj w tą klawiaturę poprawiając swoje EGO ilością wypocin.
[/quote]
Bez urazy, gdybyś czytał uważnie to co napisałem, to zauważyłbyś, że nie do Ciebie piłem. No ale rozumiem, że upał. Moje ego ma się dobrze i nie muszę go poprawiać.
[quote='Nomi86' pid='1329955' dateline='1533622807']
Poprosiłem w kasie, żeby było możliwie wysoko na I, takie miejsce mi sprzedali. Na początku niedowierzanie skoro tyle wolnych miejsc, to czemu w ogóle to i inne w sąsiedztwie nie są zablokowane. Jeszcze, żeby te miejsca chociaż tańsze były to jeszcze bym próbował zrozumieć. Natomiast po takim widowisku, nie mam do nikogo pretensji, mogę być usatysfakcjonowany, wręcz myślę, że powinienem podziękować klubowi.
[/quote]
Szczęściarz. Widziałeś tylko połowę wczorajszych "emocji"...
Panowie, pisanie na forum nic nie da.
Szanowni Koledzy, ma ktoś numer do POK-u? Bo chcę się o FV upomnieć...
[quote='DiegoKSC' pid='1330065' dateline='1533644124']
Szanowni Koledzy, ma ktoś numer do POK-u? Bo chcę się o FV upomnieć...
[/quote]
Dzwoń na ten numer 694464711. Jest on podany na stronie jako do rzecznika o ile się nie mylę. W razie czego poda Ci właściwy numer
Brawo stowarzyszenie. Świetnie rozwiązane problemy. A zamknięty seniorzy postoja na B a młyn pusty ;D
Co w zamian za to dostaliśmy/cie?
Stowarzyszenie dostosowało się do poziomu sportowego, zarządu,wyników i sztabu medycznego. No cóż jako kibic Cracovii "na dobre i na złe" wierze w odbicie się od dna na wszystkich frontach... Choć wiara coraz słabsza...
Łatwo jest komentować jak się nie zna dokładnie sytuacji. Nie wiemy jakie były ustalenia i dlaczego takie. Dobrze, by było jakby Stowarzyszenie w końcu (tak jak oświadczali) zdali relację ze spotkań i ustaleń.
Żeby nie było przekłamań na linii, dobrze by było aby takie ustalenia, zawsze były zakończane WSPÓLNYM, Klubu i Stowarzyszenia, oświadczeniem co zrobiono na plus dla ogółu kibiców.
- Edytowany
Seniorzy w większości siedzieli na trybunie F .Jesteśmy najspokojniejszą ale i najwierniejszą grupą kibiców od dziesiątków lat. Na dobre i na złe.
Teraz przerzucili nas na sektor B mamiąc prawie darmowymi karnetami.
Usiedliśmy spokojnie przed meczem na zasyfiałych siedzeniach (zgroza - na otwarcie nowego sezonu), zaczęli przybywać kolejni kibice, stanęli przed nami bez żadnej żenady.
. Na delikatną uwagę zareagowali agresją. Więc staliśmy wszyscy do końca tego "wspaniałego widowiska".
Kompletny brak wyczucia przez Stowarzyszenie, które jak wieść niesie maczało palce w tej zmianie sektorów.
Pytanie ... jaki to miało cel skoro dookoła stadionu pozostałe sektory zapełnione były może w 10 - 15 %-tach ?
Nie przyjmuję tu argumentu, że mogę zamienić na sektor A, ponieważ na meczu bywam z rodziną i znajomymi przed 60-ką..
Z taką organizacją , brakiem szacunku dla starszych, do jakiej Zarząd się przyczynia., dodając do tego marne widowisko i brak wyników - można spodziewać się kolejnego spadku frekwencji widzów.na stadionie, Gratulacje.
Ps. Stać nas na wyższe (np zeszłoroczne) ceny karnetów ale NIE POZWOLIMY SOBĄ POMIATAĆ.
Hej Seniorzy obudźcie się, PROTESTUJCIE a nie siedźcie cicho jak myszy i fajno jest. NIE JEST !
[quote='jancrac' pid='1330271' dateline='1533734835']
Seniorzy w większości siedzieli na trybunie F .Jesteśmy najspokojniejszą ale i najwierniejszą grupą kibiców od dziesiątków lat. Na dobre i na złe.
Teraz przerzucili nas na sektor B mamiąc prawie darmowymi karnetami.
Usiedliśmy spokojnie przed meczem na zasyfiałych siedzeniach (zgroza - na otwarcie nowego sezonu), zaczęli przybywać kolejni kibice, stanęli przed nami bez żadnej żenady.
. Na delikatną uwagę zareagowali agresją. Więc staliśmy wszyscy do końca tego "wspaniałego widowiska".
Kompletny brak wyczucia przez Stowarzyszenie, które jak wieść niesie maczało palce w tej zmianie sektorów.
Pytanie ... jaki to miało cel skoro dookoła stadionu pozostałe sektory zapełnione były może w 10 - 15 %-tach ?
Nie przyjmuję tu argumentu, że mogę zamienić na sektor A, ponieważ na meczu bywam z rodziną i znajomymi przed 60-ką..
Z taką organizacją , brakiem szacunku dla starszych Zarząd się przyczynia. Dodając do tego marne widowisko i brak wyników można spodziewać się kolejnej obniżki ilości widzów.na stadionie, Gratulacje.
Ps. Stać nas na wyższe (np zeszłoroczne) ceny karnetów ale NIE POZWOLIMY SOBĄ POMIATAĆ.!.
[/quote]
A czy na F nie da się już kupić karnetu, jak się jest seniorem?
Można kupić ale bez zniżki za 399 zł (w kontynuacji).
Jezeli przykupnie biletu na Zaglebie kupi sie rowniez bilet na cwelke, drugi bilet za pol ceny.
Zajebista promocja dla wiernych kibiców, którzy kupują karnety :( Nie no ch.uj, że mam karnet bo jak sobie kupię bilet na Zagłębie to na Legię wejdę za pół darmo :D
A tak prawdę mówiąc to nie dość, że w tym sezonie musiałem więcej zabulić za karnet na G niż rok temu (choć z tego co tu czytam na innych sektorach była obniżka :huh: ) to jeszcze żadnych korzyści dla stałego karnetowicza (przecież PP nie ma co liczyć bo zaraz odpadną). Co więcej okazało się, że bilety na sektor G są tańsze niż w poprzednim sezonie...
Do tego usyfione krzesełka i żenująca gra kopaczy :@
Dziękuję bardzo zarządowi za takie traktowanie stałych bywalców!
4 dni później
Też nie możecie kupić pakietu dwóch meczy online? Po przejściu do płatności błąd wyskakuje , POK nic nie poradzi.
Ja nie mam, bo mam karnet i nie przejmuje się niczym przez cały sezon.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)