[quote='Matthias89' pid='1267862' dateline='1502046394']
Moja stara karta też działała, od razu zielone światło i wejście bez żadnego problemu, byłem bardzo zaskoczony, tak więc nie wiem od czego to zależało. Zdziwił mnie widok ludzie przy kołowrotkach z tymi papierowymi torbami, to mówicie, że oni zbierali karty które nie działały? Z tego co czytam wyżej, to znowu piękny popis nieudolności w klubie...
[/quote]
Tak, do tych toreb zabierali karty i tak jak pisał Kruszyna będą w czwartek do obioru w POKach. A czemu nie działały nie wiem tym bardziej, że ja dostałem maila z MKSu, że moja karta jest aktywna z nabitym biletem :D A okazał się że nie ma tak różowo.
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1267865' dateline='1502046783']
[quote='koziołek' pid='1267821' dateline='1502042901']
A kiedy je aktywowaliście? Ochrona miała siatki gdzie zbierali karty od ludzi. Chyba że nie działały jakieś aktywowane do któregoś dnia a jak się skapnęli, że nie działa poprawili?
[/quote]
Ja aktywowałem w pierwszym dniu sprzedaży karnetów
[/quote]
Jeżeli Tobie działały to nie mam pomysłu czemu jednym działało a innym nie :)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Ja tak samo aktywowałem starą kartę w pierwszym dniu sprzedaży.
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1267865' dateline='1502046783']
[quote='koziołek' pid='1267821' dateline='1502042901']
A kiedy je aktywowaliście? Ochrona miała siatki gdzie zbierali karty od ludzi. Chyba że nie działały jakieś aktywowane do któregoś dnia a jak się skapnęli, że nie działa poprawili?
[/quote]
Ja aktywowałem w pierwszym dniu sprzedaży karnetów
[/quote]
Ja aktywowałem w czwartek i też dupa
Pochwalic sie musze, ze moja.dzis.aktywowana.stara karta dziala. 15-10 min przed meczem. Natomiast mam pytanie czy istnieje mozliwosc zmiany miejsca na karnecie(ten sam sektor) bo nie pamietalem starego I machnalem taki jak mi sie wydawal. Wczesniej zawsze laski pytaly czy to samo miejsce co poprzednio, a teraz nowy sytem zero info I wyszlo jak wyszlo.
A ja mam paszport Polsatu.
Zielone zapaliło mi się w 0,17 sekundy.
A ja jestem znajomym Piaska, wszedłem bez karty ;)
Nowa karta nie zadziałała, została zarekwirowana przez pana stewarda i będzie do odbioru w POK od czwartku :) Poza mną ktoś miał taką przygodę?
Czyli z tego by wynikało, że nie działały zarówno niektóre nowe jak i stare karty. Wczoraj myślałem, że chodziło tylko o stare, ale jak widzę wyżej nie odpaliły też nowe... Takie rzeczy to chyba tylko u nas możliwe. W takim razie to nie jest kwestia jakiegoś błędu dotyczącego starych kart, a po prostu kwestia osób z POK lub funkcjonowania całego systemu, tak że niektóre karty nie działały. Co ciekawe w klubie musieli chyba o tym wiedzieć, że coś nie działa lub nie będzie działało, bo przyszedłem jeszcze wcześniej niż zwykle na stadion (spodziewając się problemów na wejściu) i już przed 17 przy wejściach stali ludzie z tymi papierowymi torebkami, zbierający niedziałające karty.
Na pewno był problem z nowymi kartami mimo ich wcześniejszej aktywacji w POK .
Na pewno był problem ze starymi kartami mimo ich wcześniejszej aktywacji w POK
ogolnie nic dziwnego, chujowo ale jest ciepla woda
Byłem po karnet w piątek i wczoraj bez problemu wszedłem na stadion. Nawet komentowaliśmy po wejściu, że o dziwo bez żadnych problemów a tu jak widać problemów było mnóstwo tylko akurat nam się udało. Wstyd, żenada, kompromitacja.
Tak na wszelki wypadek się zapytam, czy jak nie aktywuje starej karty to czy wejdę na sam bilet w razie czego?
Sprzedaż biletów to jakiś dramat.
Poprosiłem kolegę, aby mi zajął kolejkę, bo będę z 20 minut przed meczem. Przede mną było dosłownie sic 6 osób. A wchodziłem przez bramki z 3 minuty po rozpoczęciu meczu. Razem 6 osób zostało obsługiwanych przez prawie 25 minut przez panienkę z kasy. W dodatku nie mają drobnych, aby wydać resztę, no to odpuściłem naszemu klubowi 15 zł., które powinny mi zostać wydane.
Mam nadzieję, że jakaś osoba kompetentna , która zajmuje się w klubie tymi sprawami mój post przeczyta i zrobi coś w tej sprawie, przecież chcemy osoby przyciągać a nie odpychać przy pierwszym kontakcie z klubem.. Przecież może człowieka szlak trafić w tych kolejkach. Nie jedna osoba powiedziała "P.ierdziele" kolejkę i idę do knajpy na mecz.
[quote='lambadia' pid='1268063' dateline='1502091082']
Tak na wszelki wypadek się zapytam, czy jak nie aktywuje starej karty to czy wejdę na sam bilet w razie czego?
[/quote]
Tak
[quote='kscpeter' pid='1268074' dateline='1502092571']
[quote='lambadia' pid='1268063' dateline='1502091082']
[/quote]
Tak
[/quote]
O to super, dzięki. Kartę stara zostawię sobie na pamiątkę, a będę wchodził w przyszłości na bilety. Ja nie mam zamiaru się denerwować więcej przy wejściu na mecz. Ostatnio to mniej problemów z wejściem jest na meczach wyjazdowych.
Mi również zabrano nową karte, do odbioru w czwartek... wchodziłem na karte stewarda.. cyrk
Ja muszę przyznać, że byłem pozytywnie zaskoczony, pod jednym względem.
Kumpel nie miał wczoraj aktywowanej karty i zdecydowanie nie było czasu by stać w długiej kolejce przed meczem by ją aktywować.
Powiedziałem mu, by otworzył sobie na smartfonie potwierdzenie zakupu karnetu z kodem kreskowym. Otworzył, powiększył kod kreskowy, podłożył smartfon z kodem do czytnika i bramka od razu się otworzyła.
W ten sposób można było wczoraj ominąć aktywację karty i zrobić to przy innej dogodnej okazji.
Totalna kompromitacja klubu. Kto jest odpowiedzialny za ten jebany burdel? Kto tym zarządza? Kto za to beknie? A potem JF będzie opowiadał dyrdymały w mediach, że ludzie nie chodzą na Cracovię, bo wolą walić kotlety i wódę w domu narażając cały klub na śmieszność.. KABARET a nie profesjonaly klub piłkarski. Całego obrazu dopełnia spierdolona murawa na 1/4 boiska i brak meczówek do zakupu parę tygodni po starcie ligi...
p.s. ja wszedłem bez problemu na nową kartę, ale widziałem wielu sfrustrowanych ludzi przed bramkami i w kolejkach do POKów. Można śmiało stwierdzić, że straciliśmy kolejne X00 kibiców w tym sezonie.
[quote='gaudeamus' pid='1268066' dateline='1502091695']
Sprzedaż biletów to jakiś dramat.
Poprosiłem kolegę, aby mi zajął kolejkę, bo będę z 20 minut przed meczem. Przede mną było dosłownie sic 6 osób. A wchodziłem przez bramki z 3 minuty po rozpoczęciu meczu. Razem 6 osób zostało obsługiwanych przez prawie 25 minut przez panienkę z kasy. W dodatku nie mają drobnych, aby wydać resztę, no to odpuściłem naszemu klubowi 15 zł., które powinny mi zostać wydane.
Mam nadzieję, że jakaś osoba kompetentna , która zajmuje się w klubie tymi sprawami mój post przeczyta i zrobi coś w tej sprawie, przecież chcemy osoby przyciągać a nie odpychać przy pierwszym kontakcie z klubem.. Przecież może człowieka szlak trafić w tych kolejkach. Nie jedna osoba powiedziała "P.ierdziele" kolejkę i idę do knajpy na mecz.
[/quote]
Może i przeczyta. Zapewniam jednak, że nic nie zrobi.
Jeżeli ktoś chce w miarę bezstresowo oglądać mecze Cracovii, należy wcześniej usmażyć kilka kotletów i zaopatrzyć się we flaszkę.
Jako że jestem na urlopie, wczoraj po dłużej przerwie miałem okazję być na meczu. Lata lecą, a w tym klubie nie zmienia się nic. Prowizorka level master.
Filipiak: zamilcz a nie pajacuj przed kamerami. Rzygać mi się chce jak słyszę tWOJE złote myśli.
Na temat kibiców nie masz prawa się wypowiadać. Weź się za robotę i ustaw do pionu dyletantów odpowiedzialnych za ten burdel.
To że w telewizorze robisz z siebie błazna wcale mi nie przeszkadza. Ale nie kompromituj już tego klubu.
Mój kumpel zgubił dowód osobisty pod albo na stadionie. Jeśli ktoś znalazł to czekam na kontakt :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)