Posiadaczki karnetu na I dla kobiet też mają wbity bilet na dzisiejszy mecz ? To jest ten karnet za 30 kilka zł na cały sezon.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
w informacji było, że wszyscy karnetowcy
A mnie nie chcieli wpuścić. :D
To pokazuje gdzie w klubie mają kibica, odpowiedź - w dupie. Jak tu ma być dobrze, skoro wszędzie jest prowizorka nawet w tak prostych i banalnych sprawach? Piszą, że bilet nabity na kartę, idę na luzie, a tutaj od razu przy kołowrotkach, że trzeba bilet odświeżyć, idę do okienka, olewam kolejkę, bo widzę że stania na kilkanaście minut, wbijam się tak jak inni karnetowicze (dziwię się, że nikt nie protestował od tego wbijania się w kolejkę, ale co było robić?) W okienku nabijają bilet, idę do kołowrotka, a tam... oczywiście znowu nie chce mnie wpuścić. Idę do POK znowu nabicie i w końcu wchodzę. Sorry, ale to naprawdę jest po prostu żałosne. Jeśli nie potrafi się zrobić tak prostej rzeczy, to trzeba było napisać - przyjdźcie do POK przed meczem, nabić bilet na kartę, dla mnie to nie byłby problem, przyszedłbym np. wczoraj i bym wszystko załatwił. A tak człowiek idzie, przekonany, że wejdzie normalnie, a tutaj niespodzianka.
Od Kraszewskiego zwykły skandal. Przyszedłem specjalnie godzinę przed meczem bo dziewczyna nie miała biletu. Ja jak się okazało też ale pal licho. Patrzę kolejka jak chuuu i 3 otwarte okienka. Zacząłem tam robić rajban kazalem wzywać im kierownika menadżera tabisza i wszystkich innych. To samo z ochroną sugerując ze ma przyjść tabisz i osobiście mi otworzyć bramę. W międzyczasie okazało się że karnety też nie działają. Tak krazylem z pianą na ustach aż ktoś orzekł ze karnetowicze będą wpuszczani na bilet wielokrotnego użycia.
Podchodzi więc ludzie do bramek a baba klikala kołowrotki. W rezultacie mógł wejść każdy kto miał kartę kibica. Za to co się odjebalo biorę kobiet i mówię "wejdziesz za darmo'' no i podeszła baba klik i do widzenia.
Słyszałem że wielu ludzi tak zrobiło. Ktoś spod kołowrotka krzyczał do znajomych "nie kupujcie biletów chodźcie tutaj". Przecież nikt nie był tego w stanie zweryfikować.
Nie dość że się klub ośmieszył to jeszcze prawdopodobnie stracił na dniu meczowym. Różnice zyskali za (przynajmniej u mnie) opravcy.
Brawo krakowia !!
Bilety mamy w takich cenach że chyab taniej by wyszło zamknąć w pizdu te BOKi i wpuszczać wszystkich na jeden złoty bilet ochroniarki.
Też zwróciłem uwagę na to wpuszczanie na kartę. Podchodzę, kładę kartę i czerwone. Oczy zrobiłem (ale nie za wielkie, bo w sumie trochę się spodziewałem), patrzę, stoi kobitka przy kołowrotku, kamizelka ubrana to pytam - co jest grane, czemu nie moge? Spytała czy miałem karnet na poprzedni sezon, ale to chyba skończona liczba studentów (1) z Comarchu już lepiej by zweryfikowała czy miałem czy nie, i tak naprawdę nie czekając na odpowiedź - wpuściła. Co mogło pójść nie tak? :D
Ja byłem jednym z pierwszych na stadionie i nie trafiła mi się przyjemność skorzystania z tego magicznego złotego biletu - pan z ochrony odesłał mnie do POKu, nabili mi bilet jeszcze raz i poszło. Ale szczerze, to zjawiłem się tak wcześnie bo spodziewałem się jakichś cyrków związanych z tym darmowym biletem.
[quote='KamilloLce' pid='1261708' dateline='1500156814']
Ja byłem jednym z pierwszych na stadionie i nie trafiła mi się przyjemność skorzystania z tego magicznego złotego biletu - pan z ochrony odesłał mnie do POKu, nabili mi bilet jeszcze raz i poszło. Ale szczerze, to zjawiłem się tak wcześnie bo spodziewałem się jakichś cyrków związanych z tym darmowym biletem.
[/quote]
U mnie dokładnie to samo. Przynajmniej człowiek zjadł kiełbasę na spokojnie i uwalił wąsa musztardą ;)
Tak jak sądziłem "NIE ZAWIODŁEM" się na naszej "COMPUTEROWEJ" firmie. Bez satysfakcji obserwuje ten kompletny brak profesjonalizmu. Jakie to charakterystyczne dla działania tego klubu. Jak już coś zrobimy dobrze (w tym wypadku propozycja cen karnetów) to zaraz "fachowcy" potrafią to spieprzyć. Jeżeli chcieliśmy przyciągnąć kibiców to wczorajsza akcja to nic innego jak strzał w kolano.Ciekawy jak będzie wyglądać szumnie zapowiadana sprzedaż karnetów.
mozna dzisiaj przedłużyć karnet w POK ?
[quote='Sejno' pid='1261734' dateline='1500189615']
mozna dzisiaj przedłużyć karnet w POK ?
[/quote]
Pewnie będzie można za 5 tygodni... A tak na serio, to chyba nic nie wiadomo kiedy będzie przedłużanie, w POK gdy czekałem na nabicie tego słynnego "darmowego" biletu, to w okienku dziewczyna mówiła coś, że przed następnym meczem z Lechem. Cóż... zakładając, że potrzeba gdzieś tydzień na przedłużanie dla tych co mieli i przynajmniej tydzień wolnej sprzedaży przed meczem, to powinno wznowienie ruszyć najpóźniej na początku przyszłego tygodnia (u siebie kolejny mecz za 3tygodnie). Ale znając życie, pewnie wznowienia będą parę dni przed Lechem o ile w ogóle zdążą. Po prostu paranoja.
A odnośnie wczoraj, to tak jak pisałem wyżej, też nie miałem tego szczęścia i musiałem dwa razy latać do POK.
Mam nadzieję że nowy system będzie za tradycyjne 5 tygodni - nie mam nic przeciwko darmowemu śmiganiu przez cały sezon.
Kompletnie mnie ta wczorajsza sytuacja nie zdziwiła. Ja miałem "odświeżoną" kartę dzień wcześniej w POK, ale kumpel i jego syn zobaczyli czerwone światło na bramce. Na szczęście szybko pojawiła się Pani z magicznym biletem otwierającym wszystkie (?) bramy :)
Komar rules !
Ta Pani to była Krystyna Jarzyna ze Szczecina.
A ja nic nie wiedząc o problemach przyszedłem na 5 minut przed meczem. Kolejki do wejścia na B - brak, przykładam kartę - nie działa. E chyba jakaś pomyłka - miało działać? To przykładam drugi raz, świeci się na zielono, wszedłem :)
Do Klubu.
Proszę wreszcie podać harmonogram przedłużania i sprzedaży karnetów.
Proszę podać czy będzie przedłużanie internetowe.
Są wakacje. Ja i inni chcą mieć swoje miejsce koło kolegów.
Wiecie co jest najgorsze w tym wszystkim?
To że tak się przyzwyczailiśmy do tego syfu, że nikogo ta sytuacja nie zaskoczyła...
To wchodzenie na piasta "Za Darmo" to I tak napisane na wyrost... kupijac karnet w tej samej cenie co w zeszlym roku, tego "za darmo" nie widac. Placimy tylko, ze z opoznieniem...
Co do wejscia, to na 15 min przed meczem nie mialem problemow, na B.
Podstawowa rzecz: Łatwość i dostępność w zakupie biletów. Od tego trzeba zacząć. Jeszcze raz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)