Drodzy Pasiacy!
szukam mieszkania do wynajęcia-najlepiej 3 pokojowe w dzielnicy Podgórze(Prokocim, Kozłówek, Piaski, Wola itd).
Gdyby ktoś coś wiedział prosze o info....
-
-
Miszkanie do wynajęcia
A na Białym Prądniku by nie było?
ciężko:/ musiała by to być bardzo dobra oferta;)
napisz mi proszę jakieś szczegóły i ulice na priv.
mam nadzieje że studentasy się jeszcze nie rzucili i znajdę coś ciekawego(czyt. taniego)
31 dni później
jezeli dalesz szukasz daj znac ...
mam 3 pokojowe na Kozlówku
priv
152 dni później
Jeżeli ktoś ma namiary na samodzielny pokój do wynajęcia dla mnie ze wszystkim do 650/700zł to byłbym wdzięczny za informację. Najlepiej od lutego, dzielnica/osiedle robi różnicę :)
Dzięki :)
A jakby ktoś chciał [u]sprzedać[/u] 3 albo 2 pokoje to też dajcie znać. Tylko wartko bo [i]Rodzina na swoim s[/i]ię kończy :)
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A jakby ktoś chciał sprzedać 3 albo 2 pokoje to
> też dajcie znać. [b]Tylko wartko bo Rodzina na
> swoim się kończy[/b] :)
za to dla singli zaczyna. Matko, jak to brzmi: rodzina dla swoim dla singli. no ale tak jest. ino, że tylko rynek pierwotny będzie wchodził w grę, zarówno dla rodzin jednoosobowych, jak i dla rodzin więcejniżjednoosobowych ;)
Rodzina na swoim blokuje spadek cen na rynku.
No niestety, ale poki co działa i daje jakies 50-60 tysiecy oszczednosci. Cholera wie czy bez niej developerzy zjada z cenami.
Ma ktoś jakieś mieszkanie do wynajęcia w granicach 900-1200zł ?
O kutwa ile zainteresowanych. No więc ja też chce:D Orientuje się ktoś ile by kosztowało wynajęcie 1 pokojowego na Voli/Kzł/Piaskach?
cnk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Drodzy Pasiacy!
>
> szukam mieszkania do wynajęcia-najlepiej 3
> pokojowe w dzielnicy Podgórze(Prokocim,
> Kozłówek, Piaski, Wola itd).
> Gdyby ktoś coś wiedział prosze o info....
a Nie pisze się Mieszkanie?
RTX - to juz zalezy, czy szukasz "kogo czego" (mieszkania), czy "kogo co" (mieszkanie) ;P
Ale mi chodzi o brak E po I. Jest Miszkanie a powinno chyba być Mieszkanie
A może ktoś chce kupić 4 pokojowe mieszkanie? :) Ale niepotrzebnie pytam, przecież kibice Cracovii to sama patologia i na pewno ich nie stać na takie zakupy :D
Jesli w cenie 2-pokojowego to dawaj na PW :D
Może być w cenie 2-pokojowego. W cenie 2 pokojów o podwójnej wielkości :)
Rock, wynajmiecie mi pokój a jak będziecie potrzebować spokoju to pójdę do kina :D
[b]Do sprzedania lub wynajęcia 4 pokojowe mieszkanie na al. Mickiewicza, 100 m2, parter. Zainteresowanych prosze o kontakt pod numerem tel: 693917663[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)