Brawo! Unasisted Goal przy odbiorze na wlasnym polu karnym - takie bramy oglada sie raz w zyciu :)
-
-
Milos Kosanovic - żegnamy !
Kajak
Wolałby Oskara, ale na Oskarda ma większe szanse:)
Kosa był dzisiaj jak Mojżesz, przed którym rozstąpiło się Morze Czerwone gdańskiej obrony.
ziper Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dramat chłopie, zawaliłeś nam tyle meczy że
> maskra. Jak odejdziesz nie będę płakał.Ile to
> ja już słysze młody zdolny dość.
To co zegnamy go czy "stawiamy pomnik" ?
...z mojej strony - pilkarz nieprzewidywalny z ogromnymi mozliwosciami.
Izbik, Ja mam nadzieje, że będziemy mieli w ogóle wybór.
ja bym zostawił, albo będzie się dalej rozwijal w dobrą stronę albo się spali - zawodnik z tych co to są bohaterami by za 5 minut wszystko odwórcić o 180 stopni, ale przemawia za nim wiek, jest młody, jeszcze wiele do nauczenia się przed nim
raczej rzadko się zdarza środkowy obrońca, który ustrzeli dublet w dwóch kolejnych meczach
Bramka marzenie. Gratulacje. Nawet w najsłabszej formie jest najlepszym naszym środkowym obrońcą.
Brawo Kosa po raz kolejny !!! ,z Ruchem też grałeś dobrze a że miałeś pecha - cóż zdarza się najlepszym!!!
Chłop jest groźny pod obiema bramkami.
R O Z J E B A Ł E Ś S Y S T E M, K O S A ! ! !
fiu, fiu....5 bramek w 2 meczach....
chapeau bas!
brawo Kosa, coz, historyczna bramka, rzadkosc w ogole, a co dopiero obronca :)
mysle ze sie w zimie pozegnamy, szkoda.
Milos dzisiaj jak Maradona na Mistrzostwach Świata w 1986 r. ! Bramka cudo, czegoś takiego jeszcze na polskich boiskach nie widziałem !
Dla mnie to bramka sezonu, a na Cracovii pewnie bramka dziesięciolecia ! :) Wielkie brawa ! :)
1 men army !!! sam odbiera i strzela :)
Opaska Kapitana chyba Kose podbudowala :)
Gratulacje swietnej akcji :)
"Jestes tak dobry jak Twoj ostatni wystep" ... BRAWO Kosa ! :)
Niesamowity gol!!!!!!! Bravo Kosa.
Kosa niestety przerósł już naszą drużynę. Ten chłopak to materiał na lepszą ligę. Dziś sam nam wygrał mecz, a ta akcja bramkowa, to jakiś zupełnie inny poziom - piłkarska perfekcja ;) Najpierw zblokował dwa dośrodkowania, ograł dwóch przeciwników, a potem to już sami widzieliście.
Szkoda tylko, że to pewnie jego ostatni sezon u nas. Najbardziej boję się, że jego następcą może zostać polecany tutaj przez parę osób Wasiluk. Zastanawiam się tylko, jak bardzo trzeba się nie znać na piłce, żeby stawiać tych dwóch zawodników w jednym szeregu?
Tak czy inaczej - mam nadzieję, że eksperci, twierdzący że Kosa jest słabym piłkarzem czują się przez niego dziś serdecznie pozdrowieni...
jurassic Napisał(a):
> Milos dzisiaj jak Maradona na Mistrzostwach
> Świata w 1986 r. ! Bramka cudo, czegoś takiego
> jeszcze na polskich boiskach nie widziałem !
>
> Dla mnie to bramka sezonu, a na Cracovii pewnie
> bramka dziesięciolecia ! :) Wielkie brawa ! :)
ja pamiętam bramkę Gizy w meczu z Polonią Warszawa
Rafi Napisał(a):
> Tak czy inaczej - mam nadzieję, że eksperci,
> twierdzący że Kosa jest słabym piłkarzem
> czują się przez niego dziś serdecznie
> pozdrowieni...
Jeśli pijesz do Jedynego Prawdziwego Eksperta, to nie licz na to ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)