Aj waj !! Radomskie i inne po wyzwiskach to będą grali na miękkich nogach do końca sezonu. Kopali po raz kolejny jak fajtłapy i cioty więc co bardziej pobudliwi nie wytrzymali i poleciały wyzwiska. Taki zawód - takie ryzyko, że zostanie się zwyzywanym za totalny brak formy ( zresztą ryzyko bardzo małe jak na zarobki ).
-
-
Arkadiusz Radomski -witamy w CRACOVII
K^^%$#^%$ bierze jak słyszy sie ,ze te pajace maja jeszcze pretensje do kibicow. Panie Radomski chodze na wszystkie mecze na Kałuzy od 20 lat. I co ? nie mam prawa cie zwyzywac za to ,ze szmacisz moj ukochany klub? A kim ty k%$#@%$^%$ dla mnie jestes? łaske nam robisz, że odcinasz u nas kupony? na twoje miejsce czeka kolejnych 5 wirtuozow, bo tez dobrze wiedza ,ze w Cracovii czy sie robi czy sie lezy 60.000 sie nalezy. Chłopie masz 70lat na karku i ciągle sie nie nauczyles ,ze nie podaje sie do bramkarza w swiatlo bramki jak na 12 metrze stoi przeciwnik? ty to zrobiłes chyba 3 razy. Ale pewnie oczekujesz szacunku bo sie starałes.....
No jak się kibice nie potrafią zachować to jakim prawem oczekują, że zawodnicy będą na bosku dawać z siebie wszystko. Jaki mają przykład te dzieciaki, które przychodzą na Cracovię?
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To nie jest problem z formą tylko z mięśniem.
> "Grał" pewno na blokadzie, podobnie jak Suvorov
> nie powinien w ogóle wchodzić na boisko, no, ale
> cóż, tonący brzytwy się chwyta.
cos podobnie mi sie wydawalo,
Carlit Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No jak się kibice nie potrafią zachować to
> jakim prawem oczekują, że zawodnicy będą na
> bosku dawać z siebie wszystko. J
Chyba żartujesz. Zawodnikom klub PŁACI i tym PRAWEM oczekujemy od nich dobrej gry. Kibice PŁACĄ ( pal licho, że dość mało ) więc mają święte prawo wymagać.
To już przegięcie od 4 lat mimo dobrych warunków do trenowania , wiernych kibiców ,piłkarzyny walczą o utrzymanie, a my kibice wciąż przychodzimy i wspieramy. Po każdym meczu musimy wysłuchiwać żartów i docinek a Arek powie ze kibice ich wyzywają. Panie Arku na szacunek trzeba zasłużyć albo ambicją albo umiejętnościami, a nie wyjsciem na boisko. Zarabiacie pieniądze miesiecznie takie że większość Nas kibiców musi na nie pracować rok albo dłuzej, a wy nawet nie robicie wrażenia że wam sie chce. Wiec trzeba zacząć walczyć a napewno bedziecie mieć nasz szacunek i wsparcie. Mam nadzieję że wiekszość z piłkarzy odejdzie , i zostana tylko ci którzy będą walczyć do upadłego i będzie im zależeć na grze w tym Klubie. Jest 7 kolejek dajcie powód kibicom żeby wam wybaczyli 4 lata pośmiewiska. Utrzymanie to juz marzenie ścietej głowy ale powalczyć jeszcze mozecie.
Jestem mocno zdegustowany tonem Pana Kapitana
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/rozmowki/Terazpasy.TV-Arkadiusz-Radomski-w-imieniu-calej-druzyny
"znaczy tak, albo chcecie zadawać [grzeczne] pytania, albo idę do domu" - 00:20 wywiadu
Spowodowało że wyłączyłem go i stwierdziłem, że nie nadaje sie na kapitana
Z takiej pozycji się nie reprezentuje zespołu przed kibicami (podsrednio jego Zatrudniającymi)
po wyjątkowo nieprofesjonalnie zagranym meczu i osobiście źle wykonanej pracy (bramka na 0:2)
Wstyd.
Niech przestaną grać jak pedały, a później niech płaczą do gazet.
"my musimy mieć odnowę, ta odnowa trochę trwa"
ja im był dał odnowę... co ten Kafarski wyprawia do cholery. Powinien im kazać lecieć na jednej nodze do dziennikarzy przepraszać i wyjaśniać, cokolwiek. Jesteście baby, co ja piszę... jesteście DZIEWCZYNKI
Go home ''kapitanie'' - żeby być tak bezczelnym jak ty to najpierw wypadałoby pokazać ''coś'' na boisku!
Panie Radomski wyście w domu 2 raza wygrali 3 raza zremisowali a 7 razów dostali wpierdol jak frajery.
Mamy po główkach głaskać panów piłkarzy?
swoja droga dziwnie wyladala gra kapitana wczoraj... ktos policzyl ile razy wystawial Cierzniaka na mine do straty bramki? szesc? w tym raz rzucil mu na klate? tak doswiadczony pilkarz? cos mi tu nie pasuje.
Radomski potraktował Nas jak bydło.
Arek po tym sezonie wypierda-laj z klubu.
W każdym wywiadzie pajac mówi, że nie zagrali źle a kompromitują się co mecz. Przecież z WAS śmieje się cała Polska !!!!
i to ma być kapitan? czkawką odbija się olanie skautingu, bo o ile Radomski piłkarsko coś tam umie, to charakterologicznie i mentalnie absolutnie nie pasuje, ciągnie drużynę na dno, a nie dodaje jej skrzydeł. gość ma tak wyjebane, że aż strach. "nie graliśmy źle" - hahaha.
przy okazji ponawiam pytanie o zrzutę kopaczy na opłacenie kibicom wyjazdów. choć teraz marne szanse, bo się o "pedałów" obraziły, cioty.
Pytanie do kapitana: jak nazwać faceta, który regularnie daje dupy?
Nie słuchałem wypowiedzi, jedynie czytałem fragmenty.
Odkąd Teraz Pasy dają te filmowe wypowiedzi, to ich nie słucham. Czytam bardzo szybko, a tak to trwa wolniej, czasem niewyraźnie, czasem sieć się zacina.... Sorry, nie to pokolenie.
Ale to co przeczytałem, mnei wkurzyło.
Pani Radomski! No bez przesady!
Wielokrotnie twierdziłem, że jestem przeciwny wyzywaniu NASZYCH zawodników. No, ewentualnie po meczu. Ale jednak uważam, że w tej rundzie nasi kibice pokazują super klasę... Przy tym co Wy gracie? Porównać rto z bluzgami, jakie szły kiedyś - wcale nei tak dawno - na Cabaja czy Wasiluka... A teraz, naprawde, nawet przedwczoraj, był prawie cału czas doping i to mocny. A wołanie "I liga!"? To niegrzeczne? Po tym co pokazaliście?
Mówi Pan, że graliscie dobrze ale pechowo. Nie raz i nie dwa zgadam się, bywało pechowo. Ale nei wczoraj. To co zrobił Cierzniak przy drugioej bramce to nie pech. Fajne, nie - w połowie jeden strzał celny i dwie bramki dla Górnika... Bo przecież druga bramka to nie bł strzal, to Cierzniak "nabił" Zielińskiego.
Ja w pierwszych bodaj 2 minutach naliczyłem Pana trzy straty piłki. A ile razy podawał Pan Cierzniakowi? Dodam, że pierwsza bramka padła po Pana wybiciu na aut...
Ile sytuacji zrobiliśmy w pierwszej połowie? Gdzie głównei toczyła się gra? Oni walczyli "podchodzac" do nas i nasi neie mogli sobei z tym dać rady...
W drugiej połowie zaczęłó być coś leopiej, mozę gdyby van der Bizen strzeklił przy 0:2 albo Grzelak te dwie niemal setki - jedną przy 0:2 gdy ledwo-ledwo to minęło bramkę, a drugą zaraz po zdobyciu bramki na 1:3... ale nie strzelili.
Można przegrac, zdarza się, Ja widzę pewne przybłyski dobrej gry, może cos z tegio jeszcze będzie. Ale nie przegrywać w takim stylu! Tak bramek tracic nie wolno!
Wam płacą i to bardoz, bardoz dużo. Kibice mają prawo byc zdegustowani. I tak Wam się, jak na to co zasłużyliściem, neiwiele dostało. Oczywiscie, wołanei "pedał" (nie śłyszałem) jest nieładne, choć zdaje się, zgodnie z obecnymi modnymi trendami, absolutnie to nie powinno byc uznawane za obelgę ;) Ale ja śłyszałem, nie przedwczoraj, znacznie gorsze określenia...
A akurat Budziński był jednym jaśniejszych punktów (nei znaczy jasnym).
[i]Drogi Arku, to jest naprawdę cud, że ktokolwiek jeszcze na mecze Cracovii przychodzi i płaci za bilety, chociażby po to, żeby krzyknąć, że jesteście pedałami. Powinniście osobiście podziękować każdej osobie, która traci prywatny czas na oglądanie takich nieudaczników jak wy. Oczywiście to zrozumiałe, że wolelibyście mieć na trybunach ludzi, którzy będą bić wam brawo albo którzy będą krzyczeć "dawaj, Arek, dawaj, nie poddawaj się!", ale niestety system izolacji osób psychicznie chorych jest w Polsce na tyle szczelny, że te właśnie osoby mają trudności, by się wyrwać na mecz.[/i]
weszło
Strasznie podniecacie się tym całym "Wzeszło" a to są ciule które tylko i wyłącznie nam szkodzą na każdym kroku ciesząc się z każdego nieszczęścia które nas dotknie. Nie znaczy to ze jestem zadowolony z postawy piłkarzyków.
weszlo to najbardziej ciekawy portal dotyczacy srodowiska pilki noznej moim skromnym zdaniem. Pisza niekonwencjonalnie ,humorystycznie i WYTYKAJA / PIETNUJA absurdy zwiazane z futbolem - przy tym w formie dla zwyklego Kowalskiego bardzo zrozumiale i przyswajalnie. Wole taka szydere -niz poziom Tomaszewskiego . Sa potrzebni ,tak jak nawet Janek by srodowisko Polskiej pilki nie panoszylo sie jak za anarchii.
Niestety poziom absurdu i zenujacych decyzji siegnol w Krakowii zenitu - stad tyle jada po klubie. Tylko czy to nie prawda ? Moze i przekolorowane te artykuly, ale po to sa by zainteresowac i zmusic czlowieka do wyciagania wlasnych wnioskow. Chcesz nudny, bezbarwny opis ,w ktorym dziennikarze boja sie o swoja prace i nie chcac sie wychylac wywazaja slowa -kupuj Przeglad Sportowy a nie czytaj weszlo.
Bardzo ładna opinia , należało tylko dodać ze " Pana zdaniem". Według mnie to zwykły knajacki portal doskonale wpisujący się do naszych czasów, poziomem nie odstający od tych wszystkich interii , wp ,onetów itd. Ich poczucie humoru głownie sprowadza sie do dopierdzielenia Cracovii za domniemane krzywdy ŁKSu.
Oczywiście ze ich nie czytam no chyba ze sprawa dotyczy "Pasów" bo akurat lubię w tym temacie trzymacz rękę na pulsie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)