Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wielkiej różnicy nie było.
Była była...kto inny powielał podania do tyłu.... :o
-
-
Arkadiusz Radomski -witamy w CRACOVII
Wynik świadczy o tym, że niestety puki co wariant ofensywny nam nie służy :(
To nie wina wariantu ofensywnego. Wszystkie bramki padły przecież po dośrodkowaniach z bocznych sektorów boiska. Moim zdaniem Sławek Szeliga bardzo dobrze sobie radził sam w środku. Tak jak napisał Kajak - wielkiej różnicy nie było, co znaczy, że Radomski nie jest fundamentem do budowania na nim Cracovii. Chociaż trener myśli dalej inaczej:) A kapitan wychodzący pierwszy ze stadionu, dziwne to.
dokladnie tak dzisiaj Szeliga harowal jak wół i dał z siebie 200% procent. jestem zdania ze nie ma potrzeby by wracal do skladu tylko trzeba czekac na efekty gry Alexa ktory potencjal ma albo postawic na kogos innego kogo mozemy byc pewni ze zrobi roznice
12 dni później
Nie mam cierpliwości do tego chłopa. Ja rozumiem że ciulowo jest się Rząsie przyznać że sprowadził kawał starego drewna. ale ileż można grać w 10 na boisku?! Nie dośc że koleś ma regularnie co kilka minut strate to jeszcze w 70 minucie prosi o zmiane. Zmeczyl sie pewnie.
Niech wy#$5455dala! Nic nie gra! Chowa sie za napastnikami zamiast pokazac sie do gry. Toz to cos to podobno defensywny pomocnik, wiec moze i defensywny on i jest ale na pewno nie pomocnik, obronca z niegi tez zaden, wiec nie wiem po co on jest na tej trawie. Gwizdy po dzisiejszym meczu pokazały mu jak go widza kibice. Na nastepnym meczu juz bedzie żegnany jak rudy radzewicz z PB. WON z CRACOVII!
chcę Łuczaka
Radomski wracaj do Holandi
kończ waść wstydu oszczędź....
Nic nie gra? NIC NIE GRA?! ON NIE DOŚĆ ŻE NIE GRA TO JESZCZE DZIAŁA NA SZKODĘ CRACOVII! DNO! I w grze i w zachowaniu się jako kapitan.
Łuczaka za Szelige
Ludzie ja też nie jestem jego wielbicielem ale to jest zawodnik CRACOVII !!!
To nie jest zawodnik Cracovii -tylko emeryt Cracovii udający zawodnika.
Napisze krótko sp.......do Holandii !!!
Radomski to dno
Radomski to dno dna
Radomski to denne dno dna
Nie piszcie mi tu tylko "ile akcji przecial", on od tego k.rwa jest!!!
Porozmawiajmy o tym, ile razy stracił piłkę, nie potrafił jej celnie podać do zawodnika na odległość 5-10 metrów, nie nadążał za przeciwnikiem w sposób tak rażący, że aż przykro było patrzeć.
Czy to prawda, że ten koleś ma najwyższy kontrakt w Cracovii?!
I jakim prawem on nosi na ręce opaskę kapitana?! Bo każdy na boisku bardziej by się do tej roli nadawał.
Podpisał zajebisty kontrakt żeby sobie dorobić do emerytury i teraz siedzi w domu popijając browary i polewając z frajerstwa naszego klubu. A na boisku ma wszystko w dupie.
Niech spier.dala do Holandii i tam próbuje w kółko opowiadać pierdoły, że on wie, jak grać w piłkę.
Nie ma o tym pojęcia
Ciekawe co z tym fantem uczyni Szatałow.
Radomski powinien usiąść na pare meczy na ławce rezerwowych. Może wtedy pomyśli i zacznie grać z ambicją, a nie tylko truchtać. Emeryt zafajdany.
Ps. Wogóle powinno mu sie zabrać opaske kapitana. Nie zasługuje, ani nie nadaje się na niego.
Po pierwszych 20 minutach naprawdę mi się podobał. Było zaangażowanie, była walka i dobre ustawienie. Problem w tym, że jemu sił starczy tylko na te 20 minut... Sprowadziliśmy emeryta. Powtarza się casus Magiery i Murawskiego.
stasiuk Napisał(a):
> Ciekawe co z tym fantem uczyni Szatałow.
Jak pozwoli mu kol.T....
Moim zdaniem pierwszą połowe miał niezłą a w drugiej już siadł na siłach,ale kuwa Klicfh też siadł w 60min więc co się dziwić Radomskiemu?Trzeba podziękować Ulatowskiemu za przygotowanie drużyny nic wiecej,nie wierze ze Radomski rok temu grał 90 min przeciwko Ajaxowi i PSV i miał najwyzsze noty a teraz z Bytomiem nie moze 60min wytrzymac na boisku
Bo Ajax to nie to samo co BYTOMSKA POLONIA.
Mam nadzieję że ten boiskowy hochsztapler wyleci po tej rundzie na zbity pysk.
Facet umie grać w piłkę - on (i Saidi) ze Śląskiem zagrali genialnie. Ale potem dało o sobie znać genialne przygotowanie Ulatowskiego, jego świetne treningi i taktyka. Radomski jeszcze rok temu grał sobie w ekstraklasie holenderskiej i szło mu nieźle. Teraz zagrał po kontuzji - kiepsko, ale nie tragicznie. Tragicznie to zagrał Saidi.
Dziś Radomski dopóki miał siłę (a grał po kontuzji) grał naprawdę przyzwoicie.
Zresztą sami widzieliście z Lechem i Polonia ,że jak nie ma Radomskiego to na boisku jest chaos.
On jednak - mniej niz oczekiwaliśmy- ale jako tako trzyma ich na boisku "w kupie"
Gnojek jesteś Panie Arku... Na emeryturkę dobrze trafiłeś dziadu francowaty, bo jak się w piłkę kopie to już zapomniałeś...
Wiem... Wiem... Problemy z pamięcią na stare lata... Oj Ty dziadu, wstydu oszczędź i sobie i CRACOVII...
Jak na gościa ztyluletnią grą za granicą jest drewniany technicznie i dziwię się że miał miejsce w tym NEC,ale jak oni z nami remisują to DZIW ZNIKA:)
Jak to jest z toba panie Radomski?udało ci sie podpisać kontrakt przed przjsciem Ulatowskiego....i byłeś zawsze w 11 tce gdy byłeś zrowy...ale jakoś przed meczem z Lechem zacząłeś narzekać na uraz łydki...rozumiem ....ale po dotarciu na stadion jakoś nie przeszkadzało ci pojeżdzić na rowerku treningowym....to wiec jak to było...stchórzyłeś i nie chciałeś grać?A może ktoś za tobą stoi ,za tobą jak za tobą ale za twoją piłkarską emeryturą...
Moze nowy trener cię ustawi do gry....dziś w końcu ,na treningu dostałeś opier.dol i albo grasz albo udajesz....
Vesten Napisał(a):
> Facet umie grać w piłkę - [b]on[/b] (i Saidi) [b]ze Śląskiem[/b] zagrali [b]genialnie[/b].
G-E-N-I-A-L-N-I-E? GENIALNIE? G e n i a l n i e? genialnie?
genitalnie
U Szatalowa raczej nie za bardzo mu sie bedzie udawalo "stylizowac", jak ktos sprytnie nazwal jego pozorowanie gry. Jurij zapowiedzial, ze pierwsze czego bedzie wymagal od zawodnikow to maksymalne zaangazowanie, a tego stylizowac sie nie da. Wiec albo nasz stylista zacznie walczyc i pracowac na boisku jak na pomocnika przystalo, albo ... do lasu:)
Z Polonią dopóki miał sił przez 30 minut, to jeździł na dupie, wygrywał spawy itd, ale później siadł. Sprowadziliśmy emeryta, jak Magierę i Murawskiego. Ten pierwszy - notabene mistrzowski kumpel Radomskiego z juniorów Zamilskiego (cóż to była za drużyna - Bledzewski, Szymkowiak, Wojciechowski, Wichniarek, Żurawski...) nie wytrzymał w szatni i poszedł w pizdu. Drugi sam się przyznał, że "nie to miejsce, nie ten czas". W przypadku Radomskiego nie ma co liczyć na "zaszczucie w szatni", bo to nie ta sama szatni. Szatni praktycznie nie ma. Nie ma co też liczyć na honor Radomskiego ("ja wiem, co ja gram":) )
Panowie czytając Wasze wpisy zaczyna mi naprawde coraz bardziej zależeć, aby galerianki na kolanach schodziły po sesji z Jurkiem niż to całe utrzymanie w lidze :D, a tak poza tym Zibiland musze przyznać ostatni post wyszedł Ci zajebiście! Brakuje mi tej naszej polskiej teorii spiskowej na irlandzkiej ziemii ;)
Jeździł na dupie przez 30 minut bo musiał harować za dwóch jak Szeliga biega bezproduktywnie po boisku.Przyjdzie za Szelige ktoś normalny i Arek zacznie grać,ile można harować za dwóch w defensywie.Popatrzcie znowu na statystyki ile razy był przy piłce Radomski a ile Szeliga? @ x więcej był Radomski bo chłop nie unika gry.Nie ejstem jego zwolennikiem ale jakby grał za Szelige Baran to mielibyśmy dobry duet defensywnych pomocników.
W innych meczach to Szela harował za 3, bo Radomskiego nie starczyło to tu, to tam. Po prostu facet ma sił maksymalnie na połówkę. Gdyby miał chociaż na 70 minut, to mógłby być z niego pożytek.
Strasznie mnie wkurzyło, że Radomski był zaskoczony sposobem gry Ujka. Rozumiem, że nikt mu tego nie przedstawił, bo taki mamy sztab i taki team spirit, że mają się w dupie piłkarze, na litość boską - 34-letni wyjadacz powinien wiedzieć, żeby sobie zrobić research przeciwnika.
Jakby zapytał Ule ,to by mu powiedział ,przez kilkanaście meczy prowadził Ujka.........ale jak wyżej napisałem ,jego profesjonalizm sięgnął dna...
mknacylopez Napisał(a):
> Vesten Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Facet umie grać w piłkę - on (i Saidi) ze
> Śląskiem zagrali genialnie.
>
> G-E-N-I-A-L-N-I-E? GENIALNIE? G e n i a l n i e?
> genialnie?
Radomski w meczu ze Śląskiem miał JEDNO niecelne podanie. W całym meczu. JEDNO.
Boleknh, my nie potrzebujemy "dobrego duetu defensywnych pomocników", bo to jest zapobiegliwość posunięta do patologii, właściwie niespotykana w żadnym normalnym klubie nigdzie na świecie.
Potrzebujemy jednego bardzo dobrego.
Czołowi gracze na tej pozycji-Bandrowski,Sobolewski,Hermes-jak na ich tle wypada gra Radomskiego.Beznadziejnie.
Zawodnik na tej pozycji musi mieć pierdolniecie jak Iniac, a jak Radomski kopnął w stronę bramki, to piłka ledwo się dotoczyła
Vesten Napisał(a):
> mknacylopez Napisał(a):
> -----
> > Vesten Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Facet umie grać w piłkę - on (i Saidi) ze
> > Śląskiem zagrali genialnie.
> >
> > G-E-N-I-A-L-N-I-E? GENIALNIE? G e n i a l n i
> e?
> > genialnie?
>
>
> Radomski w meczu ze Śląskiem miał JEDNO
> niecelne podanie. W całym meczu. JEDNO.
Ja z pamięci przypominam sobie dwa crossy zupełnie do nikogo, więc proszę przygotuj się do dyskusji na statystyki... Zaraz oglądnę mecz, to Ci wyliczę, chcesz ? :)
Vesten- mała podpowiedź: Radomski to ten truchtający symulant z numerem 6. Musiałeś go pomylić z kimś innym - i to najprawdopodobniej z kimś z drużyny przeciwnej - bo u nas nie ma zawodnika, który by w jakimkolwiek meczu miał jedno podanie niecelne.
Tylko jedno.
Niestety.
4 dni później
A wczoraj Arek był pierwszym który "ciągnął" piłkarzy aby podziękować kibicom.
Zresztą brawa zebrali duże po meczu.
Szeliga też dziekował.
Fajne zachowanie .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)