Kto by pomyślał, że to Jop zapewni Cracovii utrzymanie i Lechowi mistrza?
Brawo panie Jop! Brawo!
-
-
Mariusz Jop - dziękujemy!
Jop Jop Cracovia :D:D:D
O to jest prawdziwy Pasiak, musimy go ściągnąć do nas!
;D
Gdzie można nabyć koszulki z nazwiskiem Mariusza?
Jop bohater zatrzymał ofensywę bolszewicka jak Piłsudski w1920r.
Dziś wiślacy wogóle sie pokazali Jop pomógł nam i Lechowi a Pawełek w koszulce w biało-czerwone kratke siedział na trybunie.
Brawo chłopaki
Dziekujemy !!!
Good job panie Jop!
Mariusz Jop - swój chłop!
Mariusz mogę dodać Cię do znajomych na Naszej Klasie??
Nie sadzilem ,ze do tego dojdzie - ale gratuluje Ci wislaku ! WELL DONE
haha jop, nie wiem co chciałeś zrobić ale udało ci się! dziękujemy!!!!
Dzięki Jop;-)
Mariusz AJ LOW JU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mariusz dziękuje szczerze i z całego serca !!!
Dziś Mariusz Jop jest nami wszystkimi. Musimy mu za to jakoś ładnie podziękować.
Jop na prezydenta !!!!:P
Mariuszku godnie zastąpiles swojego imiennika na bramce! wielkie dzięki !!!!
panie Filipiak kupujemy 100% Pasiak!!
wop, wop, Mariusz Jop :D:D:D
GOOD JOB !!!
Ja miałem ten zaszczyt ze osobiście zza kraty po meczu jak wychodzili piłkarze gts podziękowaliśmy Jopowi za tego gola .Dziękuje jeszcze raz -udowodniłeś że jesteś wielkim bohaterem!!!!!
Dziękuje panie Jop!!!!
Kibice dzisiejszego rywala Cracovii moga mieć inne zdanie o Jopie niż kibice Pasów. Był taki Kolumbijczyk Escobar, którego kibic zastrzelił, bo nie strzelił karnego.
Proponuję Jopa przygarnąć, zorganizować mu mieszkanko na peryferiach Krakowa, np. w Tyńcu albo Lusinie, wyrobić dowód na nowe nazwisko i pomóc zmienić imidż (broda, operacja plastyczna etc.)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)