I widzisz Isaac co żeś narobił ?:P
-
-
GKS Bełchatów - Cracovia 30.04.2010 (piątek 17:45)
No to dla mnie już starczy. Wyłączyłem. My jednak nie mamy porządnego bramkarza..., ani porządnej obrony. Bramki z niczego praktycznie.
mecz jak mecz, ale sędziowanie na prawdę klasa światowa.
jestem pod wrażeniem.
dobrze ze to nie Cabaj w bramce bo juz by mu kazano wnr i okrzyknietoby go szmatą.
zrozumcie ze kazdy bramkarz popełnia błędy. zdrowego rozsądku życzę
Jak można Polczaka i Wasiluka do kadry powoływać.....? To jeszcze Merdę i Cabaja Smuda weź....
patrząc na pierwszą połowę to zupełnie nie sprawiedliwy wynik, ale to są właśnie głupie błędy i brak skuteczności.... samym bieganiem i podaniami nie wygramy tego meczu... nie mamy nic do stracenia, więc bym wpuścił Sachę i Matusiaka, zmienił Barana i Pawlusińskiego.
No chciałbym żeby mnie nasi śpiący królewicze zadziwili w drugiej połowie.Do tej pory podoba mi się co graja Sasin i w miarę Owsiannikow .Ślusarski nie widoczny. Klichu,Plastik , Polczak,Baran , Moskała i Suvorov tak sobie.Merda i Wasiluk tragedia.
Baran grający od początku = O pkt.
Tak dotąd było na wiosnę, tak na razie jest i w tym meczu. Może to tylko czysty przypadek ?
Przy takiej grze myślę,że jednak coś ukują nasi,momentami naprawdę fajnie grali ładne strzały Sasina i Owsianki.
Baran rzeczywiście faule i niecelne podania.
zresztą wszyscy grają radosny futbol.
momentami ładny dla oka, ale zmiany w defensywie niezbędne.
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pasy22 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > padaka znowu padaka
>
>
> włącz Orange Sport na 106 kanale Cyfry + a nie
> oglądaj powtórki meczu z Ruchem...
ufam że nie pisałeś tego na trzeźwo
Nasza 40 po raz kolejny udowadnia, że ma motorek w tyłeczku :). Niesamowitą szybkość posiada Ovseannicov. Trzeba to wykorzystać. Sasin utrzymuję wysoką formę nadal, Ślusarski dla mnie też może coś ukłuć tylko jakoś taki piłek nie dostaję.
Bramka na 1-0 dla gospodarzy to celny strzał na bramkę. Dla mnie nie do obrony. 2 to kolejny głupi błąd w obronie-tym razem ostatnio bezbłędnego Merdy. Myślę, że może punktów z Bełchatowa nie wywieziemy, ale słabszym zespołem nie będziemy na pewno :)
Klicha gra też nie powala dużo strat i niecelnych podań tak jak Suworow (co się z nim dzieje?)
matusiak za suvorova...
grają nawet nawet ale Sapela wyciąga piłki albo matusiak zbyt delikatnie uderza te piłki.
Gra ofensywna na plus defensywa minus
Niestety za wrażenia artystyczne punktów nie dają ....
3:0
Wyglada na to, ze nasi sa zadowoleni, ze sie prawie utrzymali, a z tym prawie roznie bywa...
Gdyby zamienic stoperow, to bysmy nie przegrali. (Wasiluk nie zrobil nawet ruchu noga - i to swoja lewa), zeby zablokowac strzal Cetnarskiego, ktory tez mi sie bardzo podoba.
Dziwnym zawodnikiem jest Owsiannikow. ma potencjal, ale jakis taki zrezygnowany - jego "body language" nie sprawia najlepszego wrazenia.
Moze to 0-3 (na razie) uswiadomi jednak naszym, ze jeszcze sie liga nie skonczyla.
My tu gadu gadu, sielanka, dobrze gramy, a tu już 0:3 dla naszych. Horror jak zwykle na środku obrony.
BOT gra .. my biegamy :)
Moskala ni na atak .. ni na pomoc .. na obronie tez tragicznie .. moze bramkarz ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)