A Sacha i Ovseannicov na ławce. Może wejdą w 80 minucie.
-
-
Cracovia - Ruch Chorzów, 27 III 2010 (sobota), godz. 17.00
Ja tam się nie znam ale jak zmiany mają coś przynieść to się je robi najpóźniej koło 65 minuty.Najpóźniej wtedy.....
Wybaczcie panowie....ale tego sie nie da ogladac...dno i 10 metrow mułu...
Komedia, Dramat, Groteska
Jak się utrzymamy w ekstraklasie (bez degradacji innych zespolow) to bedzie cud...
Ale wstyd, z takim składem powinniśmy teoretycznie się na luzie utrzymać. Lenczyk jak Majewski
Ha ha ha .... ale pyta.
...strasznie mamy ambitnych tych naszych kopaczy, zasuwaja az milo . BRAWO!!
Ja tak zauwazyłem że oni o wiele lepiej grają jak grają bez publiczności - patrz: Na Stadionie ludowym w Sosnowcu. Może sie nas kibiców po prostu boja i czuja zbyt duzą presję.....albo po prostu minęli sie z powołaniem....;/
Bez przesady nie porownoj Majewskiego do Lenczyka bo to nie ma sensu,Lenczyk nie gra tylko kopacze.Po prostu mamy takich kopaczy jakich mamy jak mozna zle podac na odleglosc 3m ? to juniorzy potrafia.
Miszczu, a cóż trener Lenczyk ma do tego? Wystawił najlepszy chyba możliwy skład! Ale kopaczom się nie chce...
i jak tu strzelić bramkę?
Goliński przechodzi obok meczu, Baran i Szeliga nie są w stanie niczego sensownego skonstruować.
gra dwoma defensywnymi, którzy nie mają pojęcia o grze do przodu doprowadzi do spadku.
to pewne.
Mam wrażenie że to tkwi w psychice.. to że musimy wygrać.. i mogą się bać Leńczyka i są pod wielką presją...
Fatalna polowa, stracone 45 min. Nikt nie gra dobrze, jedynie moze troche walczy Plastik.
Nie widac checi forsowania tempa, znowu masa niecelnych zagran, zadnej koncepcji w ataku - niestety, beznadziejnie.:(
Jak po prostu nie zaczna biegac w II pol. i grac szybciej, to przegraja ten mecz.
Najlepiej te gre oddaja slowa Iwana: Cracovia nie jest w stanie nic zrobic...
Mam nadzieje ze Lenczyk cos zmieni w przerwie bo to co sie dzieje to jest masakra!!!!. Mamy zageszczony srodek ale nikt tam nie kryje!!!!!! Wogule nigdzie. To my wygladamy jakbysmy w srode grali mecz a nie Ruch
Porównanie Lenczyka do Majewskiego nie jest przesadą. Trenerem Lenczyk jest dużo lepszym, ale zdolności motywacyjne ma takie same czyli żadne.
Zresztą błędem jest gra 1 napastnikiem i wystawienie Barana i Tupalskiego i brak Sachy. To nie jest najmocniejszy skład.
Edit : Schodzi najlepszy w 1 połowie Pawlusiński. Brawo Panie Trenerze!
Sacha i Jeleń na boisku za Barana i Pawlusińskiego.
dla mnie pojawienie się na boisku Jelenia to duża niespodzianka.
A co Pawlusiński takiego dobrego zrobił? jedna szarża która dała rzut wolny, oprocz tego zmarnowany rzut wolny, rzut rozny zmarnowany oraz to że biegał bez celu praktycznie.. bo tracił piłke tak jak inni...
Po meczu
A co do Pawlusińskiego to był najlepszy, jako jedyny się starał i biegał.
No i 0:2 :/ straszny błąd Tupalskiego :/
dziękujemy aktorom tego widowiska .... ide oglądać Inter :)
i po ptokach ...
Za co oni dostaja tyle pieniędzy...kurde..tyle co oni robią to ja mogę zrobić za 100 razy mniej..."Pasy grac kurwa mać"
To co gra nasza defensywa to naprawde brak słów...jak mozna tak beznadziejnie grac w obronie;/
Wyjebac tego Tupalskiego na zbity pysk !!!
No widzisz można..tylko czemu to pokazuje Cracovia?? czemu??
mam dość ... w teatrze było by więcej dynamiki...
Ogladam ten mecz i nie wierze ze gra tak moja ukochana Cracovia:/
Citize, Cracovia to My, a nie piłkarze .. na szczęście..
Takie mecze nie są na moje nerwy. Wyjebac w pizdu tego Tupalskiego a tymbardziej Polczaka. A pan Orest twierdzi, że Ślusarskiego miejsce jest w młodej ekstraklasie. PORAŻKA!!
No ale celny strzał to mogli by oddać - bedzie można powiedziec że probowali
60 minuta meczu i zero celnych strzałow - co to jest ?
nasi są żadcy jak moja kupa na kacu...a Ruch śmierdący
Ale sie k!&$T%# serce kroi jak widze nasza gre.
W tej naszej kopaninie to nawet ambicji za wiele nie widać.Żeby choć gryźli trawę a nie wychodziło to by jeszcze można przełknąć.
Przygrywamy 0:2, a oni sobie chodzą po boisku. Naprawde nie ma ktoś tam krzyknąć, żeby oni ruszyli te du.py?
Zero pokazywania się na pozycje, zero pomysłu, zero ambicji.
0:3 ja pierdole
i 0:3...
Ja pierd..0..l..e co to kur... ma być ! ! !
Z taką grą to o utrzymanie będzie bardzo ciężko
kompromitacja
Zero ambicji, a potem się obudzą na 3 kolejki przed końcem.
nie - bez kitu, oni są bardziej żadcy, moja kupka to przy nich trzyma fason jak na srake na kacu
żenada i z taka grą to 1 liga nas czeka ;]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)