Dziś słyszałem jak w miarę płynnie rozmawiał z Igorem. Z resztą sam Ovseannicov stwierdził, że jest zadowolony z kontaktów z trenerem który wszystko tłumaczy mu po rosyjsku.
Suvorov mówi po rosyjsku, rumuńsku i angielsku, Matusiak po angielski, włosku (trochę) i polsku, o reszcie nic mi nie wiadomo. Głupio tak spytać bezpośrednio, bo jak mówią tylko po polsku mogą dziwnie się poczuć.
-
-
Georgij Owsjannikow! Witamy w Cracovii :)
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No ta, google tlumacz przgooglał "player" na
> "odtwarzacz". W sumie całkiem fajny pseudonim
> Georgij " Odtwarzacz" Owsjannikow.
Lepiej nie, jeden "dyktafon" już był
Ma dużą szansę występu od pierwszej minuty
http://1906.com.pl/
Liczę na to że zadebiutuje podczas meczu w Poznaniu . Pewnie nie od pierwszej minuty ale dobrze było by żeby wszedł . Dużo też będzie zależało od wyniku .
Witaj w Cracovii Igor :)
Obyś w podobny sposób woził obrońców w naszej lidze
http://fcolimpia.md/articles/olimpia/25-01-2010/4066/
Ja tak jak wszyscy czekam na piękne brameczki widać że chłopak ma zajebistą szybkość!!! TYLKO PASY!!!
W Tobie pokladam nadzieje. Jak Matusiak nie odzyska formy to tylko Ty nas mozesz uratowac Owsiany, no chyba ze Kaliciak blysnie:) Zanim Slusarski dojdzie do formy to troche wody jeszcze uplynie
Szanowny Panie Owsiany,powodzenia z calego serca zycze!
Za 3 wisle strzelone brameczki, oferuje 3 tajne podkrakowskie super-wedkarskie miejscóweczki :)
pff, szalu nie bylo... jakos niewidoczny byl.
Debiut nieudany,ale może odpali z czasem:D
Odpalił póki co tylko raz i został stłamszony. Pokazał, że ma "pałer" i dynamit w nogach.
Z tego co widzę, to taka ulepszona wersja Bartka Dudzica. Zobaczymy co pokaże w następnych meczach...
A mi sie podobal w meczu.Igorek mial 4 treningi i widac bylo ze brak zrozumienia jest duzy.Gosc ma szybkosc niesamowita i widac ze przebiegly i myslacy tez(sytuacja co go faulowali i zoltko z Lecha dostal).Zrobil ich tam jak dzieci a do tego jeszcze mial podwojne krycie wtedyPotrafil wychodzic na dobre pozycje tylko nasi troszke go nie zauwazali.Mysle ze bedzie porzytek z niego.
bedzie dobry grojek. ma moją rekomendację
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bedzie dobry grojek. ma moją rekomendację
Zaczynam się o niego bać:)
ważne, że nie został od razu czarodziejem, ani nie tworzy z nikim najlepszego ataku w kraju, więc może coś z niego będzie :D
Bedzie, bedzie. Na polska lige jego szybkosc, strzal i przytomnosc umyslu w sytuacjach strzeleckich na pewno sie okaze wystarczajaca. Naprawde trudno sie spodziewac, ze 23-czteroletni chlopak grajacy dotad w Moldawii wyjdzie na pierwszy mecz w polskiej lidze w dodatku z Lechem i blysnie bramkami. Ma zalety, ktore bedzie wykorzystywal. Najwazniejsze, ze bardzo chce grac i walczyc (tak przynajmniej czytalem).
Nie wiem czemu ale wiem ze sie gosc sprawdzi i bedziemy mieli z niego duzo radosci.Jakies takie przeczucie nie wiem dlaczego??
5 dni później
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6649&x=0
Bardzo podoba mi się to podejście. Widać, że chłopaki zaczynają identyfikować się z klubem. Mam nadzieję, że Owsiany dostanie więcej szans niż z Koroną, gdzie niestety nie miał zbyt wiele okazji by się pokazać i szczerze mówiąc wypadł nieszczególnie nawet w porównaniu z Kaliciakiem. Ale, żeby coś pokazać trzeba mieć więcej czasu niż 5 minut.
Fajnie ,fajnie - chlopaki wygladaja na sympatycznych i oby Oni tez przyczynili sie w nastepnym sezonie do walki o mistrza !
najbardziej im się podobał na hokeju koncowy doping z pirotechniką - widać to było, jak z przejęciem cykali telefonami zdjęcia :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)