dodatkowo niepokoi mnie ten wywiad dla PASY.TV taki obrażony gwiazdorek ktory nie rozumie dlaczego trener podjął decyzje o jego zmianie a Bizona nazywa per "ten nowy holender"
cos mi sie zdaje ze w zimie bedzie ostatnia okazja by cos na nim zarobic
-
-
Aleksandr Suworow - witamy w Cracovii!
No gość jest załamany. Jest świetnym skrzydłowym , miał świetną rundę a musi kopać na środku pomocy gdzie idzie mu "jak krew z nosa":(
Nie dziwie się mu,chce grać o coś więcej niż tylko utrzymanie.
Rok nic nie wniósł wchodząc na boisko a Aleks mogł wrzucić jakąś ciekawą piłke do Holendra.
Nie ma co się dziwić,że mówi''ten holender'' pewnie się jeszcze nie zdążyli poznać.
Przecież Alex w dwóch akcjach poprzedzających jego zejście z boiska niemalże się czołgał, nie miał w ogóle siły by przyspieszyć do piłki więc raczej nie powinien się dziwić, że zszedł. Trener miał nadzieję, iż Rok coś tam namiesza...niestety, nie wyszło.
8 dni później
Coś mi się wydaje że powinni w klubie zrobić wszystko by... sprzedać Aleksa jeszcze w tym okienku transferowym. Może się mylę ale mam wrażenie że na wiosnę osiągnął pułap maksimum swoich umiejętności i teraz jeśli dalej u nas zostanie będzie zjazd w dół. O ile z Koroną na tle fatalniej grającej drużyny przynajmniej w 1połowie wyglądał jako tako, to wczoraj była to już tragedia.
A zauważyliście, że wczoraj Aleks był w naszym zespole najstarszy stażem na boisku? To świadczy o tym, że piłkarze się zmieniają, trenerzy się zmieniają, a my co rok gramy o to samo... :(
jaki stad wniosek? ze przyczyna tkwi zupelnie gdzie indziej...
Były momenty, że tylko Suworow próbował walczyć z przodu i chociaż trochę zmusić obronę Legii do wysiłku - chociażby przeszkadzając im rozegrać piłkę. Myślę, że to nie tylko jego ambicja i zaangażowanie, ale także poirytowanie jakąś taką niemocą kolegów i brakiem presji na rywala.
Obawiam się, że on jest za dobry na naszą drużynę - chyba, że wrócimy do formy z wiosny ...
mcz_ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A zauważyliście, że wczoraj Aleks był w naszym
> zespole najstarszy stażem na boisku? To świadczy
> o tym, że piłkarze się zmieniają, trenerzy
> się zmieniają, a my co rok gramy o to samo... :(
[b]Szczerze? Przeraża mnie to że to prawda.[/b]
Suworow strzelił pierwszą bramkę dla Mołdawii w meczu z Cyprem.
To nie Alex strzelił tylko Igor Armas a druga bramkę dla Mołdawii strzelił Nasz były zawodnik Gheorgi Ovseannicov.
10 dni później
Brawo za ładną bramkę i przede wszystkim za to, ze nie podał do osłabiającego nas jak zwykle Dudzica. Ten już rozkładał ręce żeby mu podać i uwalić prosto w bramkarza albo w niebo.
Obiektywnie patrząc Suvorov ma już chyba serdecznie dość amatorki jaka w tym klubie panuje. I nie ma się co dziwić.
Pasiasty92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Brawo za ładną bramkę i przede wszystkim za to,
> ze nie podał do osłabiającego nas jak zwykle
> Dudzica. Ten już rozkładał ręce żeby mu
> podać i uwalić prosto w bramkarza albo w niebo.
>
> Obiektywnie patrząc Suvorov ma już chyba
> serdecznie dość amatorki jaka w tym klubie
> panuje. I nie ma się co dziwić.
Przecież on cały mecz nic nie grał, miał tyle strat, że nie jestem w stanie tego policzyć.
Za bramkę - brawo, bo nie odpuścił, jednak cała reszta, to jedno wielkie nieporozumienie.
Dzięki Aleks za bramkę!
Bardzo słaby mecz Aleksa. Pojedzie na reprezentację i znowu coś strzeli. W tym klubie wszyscy dziadzieją.
jak ma dosc to niech poprosi o odejscie. lepiej juz grac Dudzicem niż obrażoną panienką. napewno znajdą się frajerzy na jego fochy.
Dziś szczególnie Dudzic pokazał że lepiej grać nim, niż obrażoną panienką.
Jak mamy grac Dudzicem, to po prostu od pierwszej minuty wyjdźmy na boisko w dziesiątkę - wyjdzie na to samo.
Problem z Suvorovem jest w sferze mentalnej . On potrafi grać w piłkę w przeciwieństwie do Dudzica . Nie wiem czy Alexowi nie chce się grać czy ma jakaś blokadę . Może przydałby mu się psycholog ?
Natomiast Dudzic może się i stara . Zaangażowania nie można mu odmówić ale niestety nie posiada umiejętności . A z tym nie da się już nic zrobić .
wole zapieprzającego Dudzica niż sfochowanego gwiazdora
Suvorov zdobywa bramki w reprezentacji bo tam gra jako wolny elektron co tam se kopnie tu se zetnie i może coś w padnie a w Cracovii musi grać pod taktykę i być bardziej nastawiony na podawanie stwarzanie szans i tp.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)