no pewnie dawno się tak nie uśmiałem jak po ostatniej akcji meczu :P
-
-
Franciszek Smuda - na euro2012 niech Ci się uda
Miejscowa ludność nie wiedziała której drużynie kibicować.
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Miejscowa ludność nie wiedziała której
> drużynie kibicować.
E tam potrafili na wstępie wygwizdać Niemców. Czyli na Euro będą potrafili wygwizdać naszych piłkarzy po meczu :)
To co gral dzis Wawrzyniak to komedia była...chłop słabiutki jak barszcz...poprawnie piłki przyjąć nie potrafi..a to przecież "international level"!!!
Przy pierwszej bramce też najpierw zawalił Wawrzyniak nie potrafiąc opanować piłki. Taktyka w 1 połowie to był dramat. Można rozegrać akcję i zamknąć Niemców na ich połowie to nasi podają piłkę do tyłu i na końcu do Szczęsnego. Defensywni pomocnicy nie wspomagają bocznych obrońców kiedy Niemcy idą z akcjami na obieg. Gdyby nie Szczęsny to skończyłoby się katastrofą. Wawrzyniak, Głowacki i Dudka już więcej nie powinni grać w kadrze.
wg mojej opinii gralismy całkiem przyzwoicie. powiem więcej ze z meczu na mecz gramy coraz lepiej. jestem dobrej myśli.
co do Głowackiego to przypominam, że ma też Poznański "rodowód" a Błaszczykowskiego cenie i szanuje mimo tego ze grał w rzece. to nie jest typowy pies jak ubecki
Z gola Lewego się cieszyłem, z gola kundla z Dortmundu już nie. Wolę 2:2 z Niemcami niż radość psiarni z historycznego gola ich idola.
Santo, Błaszczykowski jest arcypsem, przypominam że wspomaga ich finansowo i że kiedyś publicznie dał wyraz swojej nienawiści do Cracovii.
SaNtO Napisał(a):
> wg mojej opinii gralismy całkiem przyzwoicie.
> powiem więcej ze z meczu na mecz gramy coraz
> lepiej. jestem dobrej myśli.
>
> co do Głowackiego to przypominam, że ma też
> Poznański "rodowód" a Błaszczykowskiego cenie i
> szanuje mimo tego ze grał w rzece. to nie jest
> typowy pies jak ubecki
Santo, z dedykacją ;)
http://sport.interia.pl/euro-2012/news/blaszczykowski-w-argentynie-nie-ma-kelnerow,1645165,4324
SaNtO Napisał(a):
> co do Głowackiego to przypominam, że ma też
> Poznański "rodowód" a Błaszczykowskiego cenie i
> szanuje mimo tego ze grał w rzece. to nie jest
> typowy pies jak ubecki
are you ok?
pies zAWsze psem pozostanie. Oprócz strzelonego karnego nie pokazał nic. NIC.
Szkoda ze Ozil i Schweinsteiger dzisiaj nie zagrali.
Wy naprawdę macie najebane do głowy wolelibyście np przegrać na Euro finał byle by tylko żaden wislak były nie strzelił...
zagrał świetnie w drugiej połowie. pozatym tutaj chodzi tez o inne kwestie
O jakie inne kwestie? Koleś jest zdeklarowanym psem, ja go nie akceptuję w kadrze, podobnie jak brożka czy małeckiego, sto razy bardziej wolę wynalazki typu Polański czy Perquis.
I tak, wolałbym przegrać finał mistrzostw, bez znaczenia czy z Niemcami, Angolami czy San Marino niż jakby jakiś kundel miał zdecydować o zwycięstwie reprezentacji. Ci ludzie mnie nie reprezentują. wtsk!
Do Brożka też nic nie mam, tak samo klaskałem po bramkach Żurawskiego i Frankowskiego. jedynym psem i to psem nad psy jest ubecki i on nie ma prawa grac w kadrze.inna sprawa ze jest na nią poprostu za cienki
Błaszczykowski to chlopak z biednej rodziny, wychowywał się bez rodziców i tylko dzięki wielkiemu poświęceniu i tytanicznej pracy (plus oczywiscie dobre słowo wuja) doszedł do miejsca w którym się teraz znajduje. zawsze będę miał większe uznanie dla takich ludzi niż do wypieszczonych bananów wożonych klimatyzowanymi autami na treningi przez rodziców od gnojka
Kadra to Kadra i po za tym co napisal SaNto z czym sie zgadzam - to mimo osobistych sympatii i antypati do zawodnikow Kadrze kibicuje i zycze jak najlepszy wynikow.
Pasiak95 Napisał(a):
> Wy naprawdę macie najebane do głowy
> wolelibyście np przegrać na Euro finał byle by
> tylko żaden wislak były nie strzelił...
a Ty dziecko, ze swoim wiekiem, powinieneś już dAWno spać, bo więcej Ci tłumaczył nie będę. Pożyjesz to zobaczysz. I zamiast nabijać postów, posłuchaj innych. I zachowaj umiar w wulgaryzmach do swoich pasiastych braci... O ile tak Cię mogę nazwać.
Redcclise Napisał(a):
> Pasiak95 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wy naprawdę macie najebane do głowy
> > wolelibyście np przegrać na Euro finał byle
> by
> > tylko żaden wislak były nie strzelił...
>
> a Ty dziecko, ze swoim wiekiem, powinieneś już
> dAWno spać, bo więcej Ci tłumaczył nie będę.
> Pożyjesz to zobaczysz. I zamiast nabijać
> postów, posłuchaj innych. I zachowaj umiar w
> wulgaryzmach do swoich pasiastych braci... O ile
> tak Cię mogę nazwać.
Ty mi nie będziesz mówił kiedy ja mam spać a kiedy nie... A właśnie takim pisaniem ze woleli byście przegrać finały mistrzostw niż żeby bramke strzelił były wiślak to się tylko ośmieszacie.
Dwa razy cieszyłem się po zdobytych bramkach ( no przyznaję, że po drugiej trochę mniej ). Radson ( Facebook) wie po których hehe.
jak zwykle zabrakło szczęścia i jak zwykle najlepszy bramkarz ;) Nieustanny zalew niecelnych podań i czerwona kartka hm... przypomina mi to pewną drużynę z naszej ligi.
Umiejętności , determinacja i finezja to cechy polskiego blacharza samochodowego , gdy posiądą je nasi kadrowicze to niemców rozklepiemy z pewnością .
Niemcy wygrają Euro 2012, mają najsilniejszy skład od czasów Euro 96 ( a być może nawet lepszy od tamtego), mają drużynę na 2-3 następne duże imprezy sportowe. Stara potęga w futbolu wraca na swoje miejsce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)