Wagi chyba umyslnie nie podaja , bo na tej sesji ktora ktos zarzucil wyglada smacznie , jednak juz w samym programie taniec z majdanem wcale apetycznie nie wyglada . W przeciwienstwie do wielu wystepujacych tam tancerek .
-
-
Boska Iga
za 5 lat czyli w wieku 24 lat
bedzie wyglądała jak maciora :)
Wyrwał ....... nazwisko pięknie pasuje do jej profesji :):)
Jest Jurna jak maciora!:d
Dobra, dobra. Połowa z krytykantów, gdyby Iga Wyrwał trafiła do ich łóżka, posikałaby się ze szczęścia, a druga połowa nie wiedziałaby co i jak zrobić. :D
No offence, panowie, ale jak czytam te komentarze, to się zastanawiam ilu z Was miało choćby w przybliżeniu z podobną laską kontakt bliższy, niż marszczenie freda przed monitorem.
popieram przedmówcę :).. Iga jest naprawdę super a to że ma trochę więcej ciałka? co kto lubi, jeśli chodzi o mnie jest po prostu rewelacyjna :)
czytając wątek mam wrażenie że jest moda na szkielet i anoreksję..
tia .. nie takie dzindziory sie z łóżka wyrzucało :D
a tak na serio to do łóżka bym jej nie wpuścił z podobnych względów co Dode, Frytke, Jole Rutowicz itd. Poprostu wygaduje to dziewcze takie bzdury że uszy mnie bolą ... ale ... może to kamera ją peszy. Siana to ona ma w głowie multum, napewno wiecej niż po sianokosach z wichury skąd ją Wyrwał ktoś tam kiedyś tam .. :)
O! Takie tłumaczenie, jakie podał El Duce doskonale rozumiem. To jest rzeczywiście powód, żeby na kobiecie postawić krzyżyk. Takie samo mam zdanie.
Natomiast okazywanie elementarnego braku szacunku, było nie było, kobiecie, poprzez wpisy typu "locha", "maciora" itp., raz, że jest niesmaczne, dwa, że jest charakterystyczne dla chłopców w przykrótkich i ciasnych spodenkach, uciskających zbytnio ich ośrodek myślowy.
całkiem przystępna ta Iga, nie powiem, uraczyłbym się :P
to robimy głosowanie: IGA - TAK czy NIE?
ja na TAK :D
precz z anorektyczkami!!!
Ja bym ja tam brał:)
Do garów i prania skarpetek ;)
NIE
da :D
Abstrahując od bohaterki wątku zastanawiam się nad fenomenem ludzi oglądających "taniec z gwiazdmai".
Po prostu mnie fascynują :D
To jest niewytłumaczalne, ale ja oglądam, a na Majdana czekałem nawet z niecierpliwością :)
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Za wikipedią:
>
> Wymiary (cm) biust: 95, talia: 64, biodra: 93
> Wzrost (cm) 166
> Rozmiar biustu 34 DD
>
> Wagi podanej nie ma.
Ledwo człowiek opanuje numerację rozmiaru krągłości na zasadzie A/B/C/D/itd to mu z podwójnymi literami wyskakują. Na czym to cholera polega? Przecież McIga nie ma 34 w klatce piersiowej.
całe życie trzeba sie uczyć
http://www.crossdressing.pl/main.php?lv3_id=100&lv1_id=20&lv2_id=12&lang=pl
;-)
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Abstrahując od bohaterki wątku zastanawiam się
> nad fenomenem ludzi oglądających "taniec z
> gwiazdmai".
>
> Po prostu mnie fascynują :D
Oglądnie to jeszcze pół biedy ale kto tam smsy wysyła??
Proszę was....
[img]http://e3.pudelek.pl/p1423/0fcd14e50008a02e4aa5a842[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)