co tak wszyscy(prawie) przeciwko Gizie ? ze bez formy,ze u Nas bedzie sie musial odbudowywac...a Ślusarski ? taka sama sytuacja...bez formy i musi sie u Nas odbudowac...Giza to bylby w 99% trafny transfer...
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
W sumie to taka gdybologia. Rozumiem Twoje argumenty i nawet się z nimi zgadzam :)
isaac: z Ślusarskim troszkę inaczej; ma formę wystarczającą na 2 ligę angielską, ale nie na Premiership. Na nasze warunki oznacza to... bardzo dobrą formę.
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> isaac: z Ślusarskim troszkę inaczej; ma formę
> wystarczającą na 2 ligę angielską, ale nie na
> Premiership. Na nasze warunki oznacza to... bardzo
> dobrą formę.
na Championship forme to ma Rasiak ktory w tejże lidze jakąś kariere zrobił Ślusarskiemu sie to nie udało, może ma formę na 3 lige angielską ale tego nie wiemy
Dokładnie; Ślusarski nie łapie się w West Brom nie ze względu na słabą formę, tylko ze względu na to, że tam grają LEPSI.
A Giza w Legii miał komfort i pełne zaufanie Urbana... no i je zmarnowął.
Konkurencja w Legii? Bez jaj
Gdzie West Bromwich a gdzie Legia?.... Poza tym w Sheffield Bartek był tylko chwalony jako jeden z najlepszych graczy. A druga liga angielska IMO to i tak znacznie wyższy poziom niż nasza Ekstraklasa.
Po co ta gadka o Gizie? Niech wyp........dala. " Legii się nie odmawia" .I on się śmie nazywać Cracusem? Je....ny zdrajca a chcieli go w Lechu. Frajer ciężki i tyle.
A Ty byś nie produkował kabli za 10tys. miesięcznie?
Patrzac z perspektywy dnia dzisiejszego to na jego szczescie ze nie trafil do Lecha, mysle ze Smuda juz dawno by go wypier...jakby zobaczyl ze 10 zapierdziela jak lokomotywa a jeden parowoz sobie truchta gdzies po boisku :)
Matek, ja rozumiem twoja wrodzona i wyssana z mlekiem matki nienawisc do warszawskiej cwks ale to jest forum ktore czytaja roznego rodzaju odkreceni ludzie typu krokodyle, skwakii sraki i szpaki ktorym tylko jedno na mysli...takze chamujemy sie troche chamujemy :)
Stilic moze zapierdala? Dla Stilica Smuda zrobil z Murawskiego destruktoral i pluca druzyny.
Co to za gadka w ogole? Giza to jeden z 5 najlepszych polskich-rozgrywajacych ostatnich kilku lat i nikt tego nie zmieni.
O czym ta rozmowa?
Jesli Giza przyjdzie to bedzie walczyl o miejsce w składzie
tak jak wszyscy pozostali
Zresztą skąd nagle powrót dyskusji o Gizie?!
Narazie skoncentrujmy sie na poniedziałkowej konferencji...
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Co to za gadka w ogole? Giza to jeden z 5
> najlepszych polskich-rozgrywajacych ostatnich
> kilku lat i nikt tego nie zmieni.
a wśród rezerwowych jest bez wątpienia rozgrywającym nr 1 ;)
No ja myśle że tu można zakończyć rozmowe o Gizie, jest bezwątpienia najlepszym wśród rezerwowych ale formy psychicznej i strzeleckiej niech szuka gdzie indziej mimo że bardzo go lubie to nie pora by wracał a tym bardziej nie pora płacić za niego (bzdura sprzedać żeby odkupić ? )
Dodatkowo mamy Kostrubałę i Klicha. Wiem, że walki o utrzymanie nie mozna opoierać na młokosach, ale jeśli jest dwóch zdolnych młodych na jedną pozycje, a wokół doświadczeni wyjadacze, to trzeba im dać szansę zagrać. W końcu nie można zapominać o produkcji piłkarzy netto:). Zwłaszcza, że wtych dwóch wypadkam, mam przeczucie, że to wypali.
wiem ze sa przeciwnicy i zwolennicy ja osobiscie bym sie bardziej cieszyl z pozyskania Gizy niz tych 3-ech wczesniejszych. no ale Dzis temat bedzie inny tzn o godz.13 30
My tu dużo mówimy o Piotrku a nie wiadomo czy on wogóle by chciał wrócić!!!
Nesta - na razie to nic nie wiadomo :)
zabardzo to wszystko rozdmuchane , mialo byc dyskretnie ...
Balige chce Hajdo w Kmicie
150 tys. euro rocznie ?
Ślusarski - tu wersje są dwie - ma być piłkarzem krakowian przez dwa lub trzy lata i będzie najlepiej zarabiającym zawodnikiem w klubie. Cracovia oferuje mu pieniądze, jakich w tym klubie nie miał jeszcze nikt. W grę wchodzi kwota oscylująca wokół 150 tysięcy euro rocznie.
Źródło: PS/Sport - Marek Gilarski
600 tys zlotych rocznie. malo ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)