Niestety znowu trzeba ten niemiły temat założyć.
Odejście Płatka wydaje się oczywistością... i nie ma na co czekać.
Ja nie mam pomysłu kto. Kiedyś rzucałem pomysłem aby ściągnąć sensownego Czeskiego trenera...
ale czy to dobre w sytuacji jak drużyna jest w proszku?
[b]Jedno jest pewne. W najwyższym interesie Cracovii jest aby po kilku latach eksperymentowania zatrudnić wreszcie prawdziwego trenera z charyzmą, potrafiącego nie tylko dobrze trenować, ustawiać, wzmacniać drużynę ...ale też potrafiącego zbudować z kompletnie rozbitego zespołu na powrót DRUŻYNĘ.[/b]
ps: nigdy nie myślałem ,że kiedykolwiek będę krzyczał o wywaleniu trenera już po drugiej kolejce...ale co tu gadać. KLAPA na całej linii:(
-
-
Kto trenerem Cracovii?
no i znowu zmiana trenera w trakcie sezonu. ostatnim, którego zatrudniono tak jak Jahwe przykazał, czyli na jakiś czas przed sezonem/rundą był Stawowy. ale to jeszcze przed Filipiakiem. to pokazuje, jaki burdel jest w MKS'ie.
Najlepszym trenerem byłaby wybrana grupa kibiców !!!
no moze stc na trenerA
Ooooorest
w dzisiejszej sytuacji tylko Orest Lenczyk
aha darujcie sobie kandydatury typu Smuda czy Hiddink
Mimo wszystko uważam że w takiej sytuacji jakiej się znaleźliśmy najlepszym kandydatem będzie Orest Lenczyk . To stary doświadczony trener i takiego na chwilę obecną nam trzeba . Sytuacja jest krytyczna i raczej żaden młody zdolny trener sobie z nią poradzi . Nie czas na eksperymenty . Potrzebujemy właśnie takiego starego wygi .
Lepszy byłby Smuda ale na zatrudnienie jego nie ma żadnych szans .
Górecki.
Bobo Kaczmarek
Zatrudnie Oresta Lenczyka wywróci Tabiszowi słupki...
"Czy w klubie potrzebny jest psycholog? Po tym co się tam ostatnio dzieje, to bardziej psychiatra".
taki wisielczy humor, a cytat jest O.L.
a merytorycznie to nie zawsze młody sobie nie radzi...
Nigdy nie byłem jego zwolennikiem, ale w obecnej sytuacji ... chyba faktycznie jedyna realna alternatywa to Lenczyk. Więc: czy Płatka trzeba siłą czy sam odejdzie? czy Filipiak zaproponuje a Lenczyk się zgodzi?
A formacji obronnej może osobny specjalista, taki jak np. K. Węgrzyn ?
Oczywiście że nie zawsze młody sobie nie radzi . Najlepszy przykład to Kafarski z Lechii . Ale to jest duże ryzyko . Lepiej w naszej sytuacji postawić na kogoś doświadczonego i sprawdzonego .
witam wszystkich.
Zatrudnić Jacka Gmocha tylko trzeba mu natyrać ekran z długopisikiem żeby mógł rozpracowywać rywali
A tak na poważnie (bo po takim gongu 2:6) muszę się jakoś rozweselać.
Stawowy
Lenczyk
Smuda
Michniewicz
Na razie tyle mi do głowy przychodzi
stefan majewski
Lenczyk.
Smuda nie przyjdzie. Stawowemu dziękujemy :)
Najlepszy byłby Paweł Janas, ale Widzew go nie puści.
Z jedenj strony musi to być trener z autorytetem, a z drugiej strony popatrzmy na kadre na ten sezon
Kim my mamy te mecze wygrywać??
SaNtO na trenera!
Czesio Michniewicz ? Czy nie ... ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)