Bardzo bym prosił statystyków ile punktów miała drużyna, która spadła z Ekstraklasy z najmniejszą ilością punktów. Myślę, że w tym sezonie pobijemy ten rekord, bo przegraliśmy 6:2 z najsłabsza, oczywiście oprócz nas, drużyną. Piłkarze z obecnego składu wszyscy oprócz Ślusarskiego i młodych lepiej niech nie wychodzą z domu, bo zapisali się już w historii. Na jesień napewno nie zdobędziemy nawet punktu, a na wiosne mam nadzieje, że przynajmniej te 3 pkt z Lechią, która spadnie obok nas zdobędziemy.
-
-
Najgorsza drużyna Ekstraklasy
nie no chyba nie mozliwe, pamiętam jak Sokoł Tychy się kiedyś wycofał w trakcie to mial chyba kilka pkt :D
1934 - [b]22 Strzelec Siedlce[/b] - 3 pkt w 22 meczach (2 pkt za zwycięstwo), ale on się wycofał w trakcie
z tych co dotrwali do końca to będzie
1958 - [b]Zagłębie Sosnowiec[/b] - 6 pkt w 22 meczach (2 pkt za zwycięstwo)
w III RP
1992/93 - [b]Jagiellonia Białystok[/b] - 9 pkt w 34 meczach (2 pkt za zwycięstwo)
To ich przebijemy w niudacznictwie, chyba, że będą transfery w przerwie zimowej.
Będziemy jak kilka dobrych lat temu KSZO - łapali od wszystkich i byli pośmiewiskiem i dostarczycielem punktów.
jasne i k.rwa cuda będą sie seryjnie zdarzały :)
Mlodzi tez wielkiego c h u ja graja w tej druzynie!!! wiec mlodych tak nie broncie bo zeszly sezon ostatnie mijesce!!!
chyba zaczynam tesknic za majewski bo on przynajmniej nie pozwolil by na 6 straconych goli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Płatek proszę odejdź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po dzisiejszym meczu nie mam wątpliwościi..... Jesteśmy najsłabszą drużyną w lidze..... W poprzednim sezonie również byliśmy taką, ale nam się upiekło!!! Upiekło nam się i dalej gramy w ekstraklasie tylko, że składem na "środek pierwszej ligi". Drużyna, która została w ekstraklasie kuchennymi drzwiami została osłabiona kadrowo..... Pomijam fakt, że atut własnego boiska (był dotychczas dla na sprzymierzeńcem) jest już tematem nieaktualnym...... Nie wiem co dalej myśleć.......
Jesteśmy rozbici i o dziwo nie chodzi tu o kasę !!!
Jestem ciekaw, w której lidze zdołalibyśmy się utrzymać z taką grą?
Zagłębie Lubin godnie walczy z nami o tytuł najgorszej drużyny . Oni po 2 kolejkach mają 0 pkt - bramki 1-8 a my 0 pkt - bramki 2-8 ;) .
Panowie jak my przegrywamy z lechią 6:2 to jakie wyniki czekają nas z potentatami ligi...
Tylko trzeba wziąć pod uwagę z kim oni grali, a z kim Cracovia.
JESTEŚMY NAJGORSZĄ DRUŻYNĄ W EKSTRAKLASIE!!!!!! Przykro to mówić, ale aka jest prawda.... Nie wiem na co liczą moderatorzy tego forum usuwając pewne tematy.... Czy ten wątek też zostanie usunięty??? .
mariusz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panowie jak my przegrywamy z lechią 6:2 to jakie
> wyniki czekają nas z potentatami ligi...
... a może lechia to objawienie sezonu??? nie pomyślales o tym :D
Nie sądzę, że Lechia to objawienie. To my jesteśmy objawieniem bylejakości.
i to nie chodzi o Płatka tylko o piłkarzy
po prostu oprócz 2 - 3 piłkarzy, reszta nie nadaje się na Ekstraklasę i to widać gołym okiem... ;/
Issak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i to nie chodzi o Płatka tylko o piłkarzy
> po prostu oprócz 2 - 3 piłkarzy, reszta nie
> nadaje się na Ekstraklasę i to widać gołym
> okiem... ;/
moim zdaniem jest dokładnie odwrotnie, ci piłkarze nie są aż tak słabi jak to teraz wygląda
Asiu Śląsk,Lechia,Legia,Lech czy widzisz jakieś szanse ???
P.S.Jak wygramy któryś z tych meczów stawiam duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuże piwo !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)