I tak przegramy .
-
-
plebiscyt na hasło na autokar Naszych piłkarzy
Bramkodajki
Nie wiem czy było, ale proponuję pojechać Mickiewiczem: "Bez serc, bez ducha to szkieletów ludy".
1.W ofensywie nie wyglądało to źle
2.Musimy spokojnie o tym porozmawiać i się zastanowić
3.Kupa kasy, kupa śmiechu, zero punktów
Cracovia - Przegrywaj z Pasją ! albo Ja wiem co ja gram i tyle
Dawniej na samolotach malowano liczbę zestrzeleń , to na naszym autokarze można by malować loga ( herby ) drużyn które byśmy ograli , w sumie by się nic nie zmieniło, może to głupi jednak pomysł.
izon Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cracovia - Przegrywaj z Pasją ! albo [b]Ja wiem co
> ja gram i tyle[/b]
Rewelacja! :D
"Mniej niż zero"
Paranienormalni kopacze bezjajeczni:D
,,Chcieliśmy coś napisać... ale nie ma sensu..."
"Jopokop"
Saidi i kelnerzy S.A.
"jeźdźcy bez głowy"
WYGRYWACIE AUTOKAREM WRACACIE
PRZEGRYWACIE Z BUTA ZAPIEPSZACIE
My wiemy co gramy i tyle to mistrzostwo:)
Myślę, że tekst jaki usłyszałem na meczu z Górnikeim będzie najlepszym opisem gry naszych "piłkarzy": PARAOLIMPIADA.
Samoobrona :)
[b]FUTBOL[/b]- amatorsko ale z pasją /// [b]FINANSE[/b]- najwyższy segment /// [b]CRACOVIA[/b]- odwracamy ligowe standardy!
i centralnie na całej długości autokaru pod tym hasłem powinna być zbiorowa fotka drużyny, łącznie ze sztabem trenerskim i zarządem klubu (oczywiście wszyscy na zdjęciu ze sztucznym uśmiechem)
'' Jeba* wisłe ''
A mi przypomniało się hasło wykrzyczane przez jednogo z dziadków w chorzowie, skierowane do jednego z piłkarzy niebieskich (chyba śrutwy):
" Tyś chuj.u nie godzien nosić tych BARWÓW!!!" ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)