11 fajny top, ale za szary. Całe forum jest szare, więc top powinien być inny, żeby nie było tak smutno i monotonnie na tym forum. Wg mnie najlepsze projekty TRN_KRK. Nie zapomniał on o hokeju, są w nich motywy Krakowa i najważniejsze - są biało-czerwone!
-
-
Konkurs na nowy top
A moze by tak zmodyfikowac top 11 bo ten jupiter za bardzo razi ?? :)
A mi sie po 8 browarach (nie jechalem, pojade rano, jak wystygne) tak scroll`uje, ze 11 wygralo, a moze 8, ale najlepiej wyglada 7, tylko zachodzi na 6...;-) Aaaaa, tak jest - 9 top jest za szary... Dodalbym lekko bielaego;-)
PS. ciekawe co napisalem, rano zobacze;-) Ale chyba nie jest tak zle, jak zwyklel;-) I pozdro dla Vojnara - wiem, ze On mnie rozxumie;-) A tu zero zlosliwosci jerst! tylkoklawo w cholere;-)!!
[url=http://www.allegro.pl/item711756264_top_cracovia_anty_wisla_rozm_s.html]Mój typ;-))[/url]
11
11 jest da best!
8, 14, 18
Nie żadne proste i szare 11.
10 lub 11 :)
Podobnie jak Koziołek: 10 - bo fajnie zaglądając na forum widzieć nasz przyszły stadion
albo 11 - konkretny, nieprzeładowany grafiką top. Komponuje się z pięknymi szarościami ;)
Tylko i wyłącznie 11. Jest miażdżący ! :)
Może rzeczywiście zróbcie tak żeby każdy na swoim profilu może mieć top jaki chce, bo jak wygra 11, a pewnie tak będzie, to będzie można się porzygać od tej szarości.
a przez ostatnie 2 lata rzygałeś?
Ja już wiem co wygrało, ale Wam nie powiem ;)
Pozdrowienia z Łebyyyyyyyyyyy.
11 :)
szare forum szare top o to chosi
Oczywiście, że OSIEM.
Nie wiem o co sie kłócicie, do czasu zakończenia budowy musi być stadionowy top nr 10. :)
Potem mozna nowy konkurs ogłosic.
4 lub 10
11 rules
7,8,9,12 ex equo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)