W Sporcie też pan redaktor pisze o jakiejś bezczelności Cracovii" biorąc wszystko na chłopski rozum".Parę stron dalej piszą o jakiejś naszej grze na czas no i w ogóle to Filipiak kłamie-najpierw gada że nie będzie zmiany trenera a potem ona jest.Kto takim pacanom wydaje akredytacje na mecze Pasów?To taka słynna śląska solidność
-
-
Ekstraklasa: Nie ma skandalu w związku z licencją Cracovii
Szanowny adminie Karwinie, jako rzekłeś uwaliłeś usera Carnage'a za to, iż nie pisał nazw własnych z dużej litery. Rozumiem i popieram. Tez mnie wkurzał pisząc o Łodzi i ŁKS-ie z dużej, a o reszcie z małej litery. Ale proszę o konsekwencję. Pewien jestem, że żaden forumowicz piszący nazwy Wisła, Legia, Potocz... ups, sorki Jagiellonia z małej litery nie ustrzeże się bana. W końcu regulamin obowiązuje chyba wszystkich....;)
Nie wiem o co chodzi, GTS zawsze piszą z dużej :)
Moim zdaniem nie warto przejmować się buraczarnią ze śmiesznego, śmierdzącego miasta.
Cracovia na zawsze ponad łódzkimi przekrętnikami. Amen.
FortArt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wiem o co chodzi,
To oczywista oczywistość...;)
GTS zawsze piszą z dużej
> :)
Ale, gdzie tam:P
Pasiasty92 Napisał(a):
> Moim zdaniem nie warto przejmować się
> buraczarnią ze śmiesznego, śmierdzącego
> miasta.
Nie pisz tak, to bardzo sympatyczne miasto. Ich działacze sp...li sprawę i by zatuszować wtopę rozpoczęli kampanię przeciw nam. Grupka dziennikarzy, jak cytowany tu kretyn, nakręca temat dla kasy. Ludzie to łykają. Ale naprawdę nie ma powodu by tu, w u nas w Cracovii, powielać debilne kalki i bluzgać na nich.
Nie jesteśmy przeciw ŁKSowi, to nie nasza wina, ze ktoś U NICH s..ł sprawe. Równie dobrze zamiast Cracovii mógł to być Górnik, Lechia, Arka czy każdy inny klub. My to wiemy, oni to kiedyś pojmą i zaczną się wstydzić za to co dziś robią.
Mimo wszystko trochę honoru trzeba mieć.
Mówię, skończcie wreszcie wałkować temat bazarowych frustratów. Ten klubik się teraz rozleci i na pewno przez wiele lat nei będziemy mieli z nimi żadnych kontaktów (i dzięki Bogu).
Wątek już dawno do zamknięcia
FortArt Napisał(a):
> Nie jesteśmy przeciw ŁKSowi, to nie nasza wina,
> ze ktoś U NICH s..ł sprawe. Równie dobrze
> zamiast Cracovii mógł to być Górnik, Lechia,
> Arka czy każdy inny klub. My to wiemy, [b]oni to
> kiedyś pojmą i zaczną się wstydzić za to co
> dziś robią.[/b]
Oj, marzy Ci się, marzy...
[quote]W czwartek prawnicy Wydziału Dyscypliny PZPN wszczęli dwa nowe postępowania. Pierwsze dotyczy Tomasza Hajto, drugie klubu Lech Poznań - informuje "Gazeta Wyborcza".
Tomasz Hajto przez ostatnich kilka tygodni toczył zażarty bój o przyznanie licencji jego klubowi, ŁKS-owi Łódź. W tym czasie udzielił kilku ostrych wywiadów, w których w bardzo emocjonalny sposób wypowiadał się o działaczach PZPN. Wydział Dyscypliny zbada, czy piłkarz nie naraził na szwank dobrego imienia związku.
http://sport.wp.pl/kat,1719,title,WD-zajmie-sie-sprawa-Lecha-Poznan,wid,11399969,wiadomosc.html?ticaid=18905
[/quote]
Nie czytam tego szmatławca więc może mi ktoś powiedzieć za co chcą Lecha ukarać?
Za korupcję w Amice.
[quote]WD rozpatrywać będzie także sprawę Lecha Poznań. "Kolejorz" złożył wniosek o niemożność karania klubu za ewentualne udowodnione czyny korupcyjne w Amice Wronki, z którą połączył się przed trzema laty. [/quote]
PS. Derby Łodzi właśnie przerwane - race, płonące flagi.
Jak mnie wkurwiają Ci działacze czasami...
Mam nadzieję, że skoro złożyli taki wniosek to nie zamierzają uciekać od odpowiedzialności za WKP. Przynajmniej to staraliśmy się im przekazać głosem kibiców.
I ŁKS przegrał z Widzewem 1:2 z winy sędziów, którzy nie uznali im gola na 0:2.
No to będą nowe bluzgi na Cracovię. :)
FortArt, nie przeżywaj, koniec wreszcie tego wątku
Bazarowcy won do A-klasy, w Łodzi tylko Widzew
Radek Matusiak do Pasów
wątek chyba dojrzał do zamknięcia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)