:p
-
-
Zmiany w wyglądzie forum?
W wątkach o meczach w których zdobyliśmy punkty jest wklejana ta emotka (emotka?):
[img]http://www.cracovia.krakow.pl/mods/smileys/images/viktoria.gif[/img]
Problem w tym, ze towarzyszy jej napis [b]"wygraliśmy!"[/b] widoczny po najechaniu myszką.
Tu go nie widać,ale pojawia się gdy obrazek jest wklejony w wątku.
Z całym szacunkiem, bo dziwacznie wygląda "wygaliśmy" gdy mamy remis.
Czy można opracować jakąś remisową emotkę? Nawet taka samą, ale bez tego podpisu "wygraliśmy"?
Nawet tym nie wiedziałem ;)
A u mnie wyskakuje błąd przy wysyłaniu długiego posta. Zazwyczaj muszę wyciąć część i później w trybie edycji wkleić resztę.
7 dni później
proszę o uzupełnienie regulaminu forum o zapis, że jeżeli jest cytat, zwłaszcza przeklejany to należy podać źródło, zwłaszcza dotyczy to przeklejanych artykułów prasowych i portalowych
Przydałaby się jeszcze opcja ignorowania tematów, tak samo jak jest z ignorowaniem użytkowników. Są tematy, do których nie zaglądam, a pojawia się jako nowe wpisy i muszę zawsze zaznaczać wszystko jako przeczytane.
a mi sie pojawia co jakis czas taki problem, moze ktos ma podobnie?
przegladam forum, zadnycn mowych postow np w pilka nozna, nowe w glosie, nowe w hp i tak np przez pol dnia, w koncu wchodze w pilke nozna bo nie wierze ze nikt tam nie pisal i mam wszystkie tematy od gory na dol nieprzeczytane i nie moge uzyc opcji idz do nieprzeczytanego bo mam nieprzeczytaną kazda strone kazdego tematu.
to blad forum czy cos nie tak z moim kompem/przeglądarką?
Też tak mam czasami. Isaac chyba o tym już pisał tylko nie wiem, w którym temacie ;)
ano jakze w ktorym - w tym tylko strone wczesniej :)
ja sie juz przyzwyczailem :)
Rocku a co z "przyciskami"? Dasz je radę poprawić?
Ja daje oznacz jako przeczytane (cale forum) a dalej nie znika info o nowych postach, nawet kilkukrotnie odswierzajac i klikajac na oznaczenie wszystkiego
Pomogło wejście w PN i tam oznaczenie wszystkiego jako przeczytane.
test
[quote]Grószka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rocku a co z "przyciskami"? Dasz je radę
> poprawić?[/quote]
to już nie ode mnie zależy. przekazałem pomysly osobie odpowiedzialnej.
Mógłby ktoś ustawić maksymalną szerokość grafik pojawiających się na forum bo mam jaksą grafikę wyszukaną w google i chce ją wstawić a okazuje się że jest na tyle szeroka że się nie mieści.
jak mozna to ignorowanie tematow bylo by dobre
41 dni później
Nalegam na opcje ignorowania tematow
każdy ma ją wbudowaną w mózgu
podobnie jak opcje ignoruj wpisy..
poprostu lepiej i wygodniej przegládaloby sie tematy przy wolnym internecie
25 dni później
dałoby się zrobić tak - żeby przy zdeklarowanym psiurze zamiast pasiastego ludka pojawiał się jakiś inny znaczek - tak by od razu było wiadomo że to nie nasz?
33 dni później
Mam pytanie do adminów...
Czy nie dałoby rady otworzyć na forum nowego działu o nazwie np. "Inne sekcje Cracovii" ??. Ważne, aby na nim były zamieszczane tematy powiązane z naszymi pozostałymi sekcjami KS Cracovia (koszykówka, szachy, lekkoatletyka, tenis stołowy, tenis ziemny, kung-fu, karate).
przyjrzymy się sprawie
(klasyczna odpowiedź polityka, który nie ma nic do powiedzenia :D)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)