Bogusław Pietrzak (trener Ruchu):
- Przed meczem wzięlibyśmy ten remis szczególnie, że mecz skończył się dla nas w mało korzystnych okolicznościach. Wybronienie remisu w takim osłabieniu graniczyło z cudem, ale udało się. Na pewno nie można powiedzieć, że spotkanie było ładne i stało na wysokim poziomie. Mojego zespołu niestety dzisiaj nie poznawałem. Nie graliśmy w piłkę tylko próbowaliśmy jakichś dziwnych rozwiązań. Aczkolwiek gdzieś tam dwie sytuacje mogliśmy inaczej rozwiązać. Szczególnie ta w pierwszej połowie Wojciecha Grzyba. Mogła inaczej potoczyć losy meczu. Jestem bardzo szczęśliwy z tego remisu.
Artur Płatek (trener Cracovii):
- Gratulacje dla pana Pietrzaka za ten punkt. To jest dla nas porażka, bo straciliśmy dwa ważne punkty w walce o utrzymanie. Z drugiej strony głowy do góry, bo strzeliliśmy prawidłową bramkę, która nie została uznana. Powinny być trzy punkty dla nas. Aczkolwiek w futbolu są sędziowie, którzy niekiedy różnie interpretują sytuacje. Tak też było dzisiaj. W pierwszej połowie było dużo starć, dużo gry długą piłką. Boisko nie sprzyjało jakiejkolwiek grze kombinacyjnej. Z jednej i drugiej strony po jednej sytuacji. Typowa gra na remis. W drugiej połowie nasza zdecydowana przewaga. Stworzyliśmy cztery czy pięć klarownych sytuacji. Znakomity bramkarz Ruchu, który obronił ten mecz, oraz panowie, którzy pomogli Ruchowi, bo z mojej perspektywy bramka została w 100% prawidłowo zdobyta. Ten gol dodałby skrzydeł mojemu zespołowi, bo w drugiej części wyglądało to na grę w piłkę. Dużo ładnych akcji i sytuacji. Tak to jednak jest, że jak się bramki nie strzela to ciężko wygrać. Jestem zadowolony z postawy moich chłopaków w drugiej połowie i jestem przekonany, że ten zespół spokojnie utrzyma się w ekstraklasie.
-
-
CRACOVIA - Ruch Chorzów 0 : 0
Vasago Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 1 liga wita!!!
Ty chłopie to jestes niereformowalny ...
Aleks Napisał(a):
> Misan, chlopie, cos Ty zrobil?!?!?!
ogladalem ten mecz w telewizji i ewidentnie bramkarz ruchu obronil strzal misana,a sedzia nawet rogu nie dal,heh
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91843,6466510,22__kolejka__Cracovia___Ruch_0_0__Skrot_meczu.html bramka prawidlowa....
jaki kurrwa spadek ? jaka 1 liga ?
co wy wogole pierdolicie placzki zasrane ?!
jak skreslacie NASZA druzyna 8 kolejek przed koncem sezonu to grubo macie nasrane we lbie !
sorry za slownictwo ale draznia mnie takie chlopy...
gra toczy sie dalej !
za tydzien ogrywamy legie...
Jakaś niemoc. Nie wiem czemu dziś na meczu stare czasy na Kałuży jak jeszcze była drewniana trybuna mi się przypomniały, jak w meczu drugoligowym z Garbarnią Manowski uderzył, jak to się dziś mówi - "z liścia" Felusia i wyleciał z boiska, pod koniec meczu Feluś oddał też "z liścia" z konieczności niejako w zastępstwie Fraskowi i też wylądował w szatni.
szkoda, ze śedziowie nie odpowiadają za błędy w zaden sposob. co za sk..syn!!!!!!!!!!!!
chciałbym grubego ch.. spotkac ulicy. Tracimy i pieniądze i punkty i statystyki przez jakiegos niedouczonego ch..!!!!!!
mecz podniosł mi cisnienie jak skurwysyn.. ten buc bramkarz cweel kladl sie na murawe i wypinal dupsko jakby chcial zeby go zerzneli ....@#$#@$
Rudy... Ty wiesz co!!!
Pilch mówił po meczu, że to jest ta sama klątwa Pasów co zawsze, że zawsze Cracovia nie strzela bramki, którą powinna strzelić, że zawsze nie wygrywa meczów, które powinna wygrać.
Jak pokazują powtórki, Cracovia strzeliła prawidłową bramkę...
kur.. m.. po dzisiejszym meczu myślę że te słowa niejednemu same cisną się na usta...
Strasznie szkoda straty tych 2 pkt, choć piłkarze chcieli wygrać, nawet bardzo chcieli...
jakie było sędziowanie wszyscy widzieli,
a piłkarzykom przyjezdnych jakies witaminki na wzmocnienie bym polecił.Leciutkie podmuchy wietrzyku i nieustanny brak sił spowodowany chyba głodem sprawiały że chyba co 5 min któryś z niebieskich leżał i kwiczał na trawce... Jak kurwa można grać na czas już od 1 min!!!
No cóż... takie mecze TRZEBA wygrywać... A co do bramki to był spalony... :(
Jak widziałem dzisiaj prace arbitrów to sie zastanawiam po co sie bawic w pilke jak tacy ludze ją sedziują :(
Mam nadzieje i zycze temu skurwysynowi z całego serca zeby od poniedziałku nie był piotrem wasilewskim tylko piotrem w.
ojjj grodzicki grodzicki !!!! ;/
Po strzale Pawlusińskiego piłka odbiła się od nóg obrońcy Ruchu, który niechcąco podał piłkę w stronę Ślusarskiego stojącego przed obrońcami. Nowak miał prawo dobić strzał po tym jak Ślusarski wyprzedził obrońcę i trafił w słupek.
Bramka Cracovii zdobyta jak najbardziej prawidłowo!
Sędzia okradł Cracovię z punktów!!! Skandal!
Nowak w momencie strzału Ślusarskiego był najbliżej bramki więc jak dla mnie spalony.
Wg mnie też spalony.
MicHuMP Napisał(a):
A co do bramki to był spalony...
>
>
mozesz mi wytlumaczyc dlaczego tak sadzisz ?
po strzale Pawlusińskiego pilka odbija sie od nog obroncy ruchu...nawet jesli odbila by sie od Nowaka to sedzia juz wtedy powinien pokazac spalonego,a nie pokazal...w momencie strzalu Ślusarskiego i Nowak i Ślusarski byli przed obroncami ruchu a w takich sytuacjach nie ma spalonego...sedziowanie na poziomie 3 ligi !!!
o czym Wy wogole pieprzycie (Staszek) ?! to jak dwoch napastnikow idzie sam na sam z bramkarzem i jeden podaje do drugiego to jest spalony ? (przyklad : Sasin do Nowaka w meczu z Łks-em)...
NIE BYLO SPALONEGO !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)