1.Radziszewski(pewnie i szczęśliwie )
2.Pasiut
3.L.Laszkiewicz (byłoby znacznie wyżej gdyby nie błąd przy wyprowadzaniu akcji:P)
Zagraniczni niby dobrze ,ale bez błysku!!!!!!!
-
-
MVP Cracovia-Tychy II mecz
trzeba bardzo dużo czasu do namysłu...
Ja tam sie namyslac nie bede, bo i tak nic madrzejszego nie wymysle:
1. Radziszewski (raz szczesliwie, ale przy bramce dla Tyszan to akurat pechowo)
2. L. Laszkiewicz
3. Pasiut
Acha, i chcialem jeszcze dodac, ze goscie zostali dzis skrzywdzeni przez sedziow.
Te pizze moim zdaniem nalezaly sie Tychom!:) Szkoda tylko, ze w koncowce, kiedy GKS mial wznowienie w naszej tercji i atakowal, zeby zdobyc wyrownanie to tak jakos przycichli.
Rywalizacja jest zacieta i na pewno nic jeszcze nie zostalo rozstrzygniete. Bedzie ciekawie do samego konca.
1. Pasiut
2. Kowalówka
3. Skorvanek
1. Radzik
2. Pasiut
3. L.Laszkiewicz
1. L. Laszkiewicz
2. Radziszewski
3. Pasiut
1. R. Radziszewski
2. G. Pasiut
3. S. Kowalówka
1.Pasiut
2.Kowalówka
3.Radziszewski
1.Radzik (za podskoczenie Barklikowi:))pierwsze miejsce:)
2.Pasiut
3.L.Laszkiewicz
1.Pasiut
2.Radziszewski
3.Csorich
1. Rafał Radziszewski
2. Grzegorz Pasiut
3. Josef Mihálik
1.Pasiut
2.Radziszewski
3.Csorich, dałbym w to miejsce Leszka ale za dużo gubi krążek.
1.Pasiut
2.Kowalówka
3.Radzik
1. Radziszewski
2. Pasiut
3. nie wiem... Kowalówka?
Czy można wstawić Gonerę za wspaniałą asystę przy pierwszym golu?
Do tych którzy dali Kowalówkę - pytam za co? :) poważnie, chcę się dowiedzieć, bo mnie w pamięć akurat zapadły dwie jego głupie kary [jedna jakoś na 5 minut przed końcem w kluczowym momencie].. może dostatecznie nie przyglądałem się jego grze..
1. Radzik
2. Pasiut
3. L. Laszkiewicz
Domin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Do tych którzy dali Kowalówkę - pytam za co?
> poważnie, chcę się dowiedzieć, bo mnie w
> pamięć akurat zapadły dwie jego głupie kary ..
> może dostatecznie nie przyglądałem się jego
> grze..
A już Ci wytłumaczę kolego dlaczego wyróżniłem Sebastiana, i to na drugim miejscu. W zasadzie wczoraj to on prowadził grę trzeciego ataku, po okresie szczytu Michała i Filipa dołączył do nich poziomem, a nawet jest w lepszej dyspozycji niż oni w tym momencie. Bardzo mądrze prowadził krążek, rozprowadzał ataki w sposób bardzo inteligentny (staram się nie głosować na mvp według zasady, że sam fakt iż ktoś strzelił bramkę powoduje jego dużo wyższą ocenę bez względu na resztę meczu), pokazał wczoraj dużą jakość gry, na tle innych środkowych dobrze wyglądał na bulikach, nie zaliczał głupich strat i dużo widział na lodzie, a że głupią karę zaliczył to fakt, ale z całą pewnością był wczoraj wyróżniającym się zawodnikiem.
PS: w kategorii środkowych ataku deklasujemy wszystkie inne drużyny o lata świetlne (jeśli nasi są w formie...)
1. Radzik.
2. Pasiut.
3. Leszek.
Pasiut
Radzik
Marian
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)