Po pierwszej tercji 1:0.
Wszyscy, którzy nie mogą być na meczu łączmy się w bólu śledząc transmisję internetową.
-
-
P-O: 13.02.2009 Cracovia - GKS Jastrzębie
po II dalej 1:0 i znowu "Drzewko" i Piotrowski odgrywają główną rolę
Chyba jest jakiś błąd w transmisji bo cały czas pokazuje 1:0.
To jaki jest wynik?
2-0!
Mihalik po podaniu Leszka. Jastrzebie było już bez bramkarza.
Koniec:) 2 - 0!!!:)
no i oto chodzi.
Well done.
robota wykonana
Jutro ma być lepiej , bo idę na mecz :}
Najsłabszy mecz jaki widziałem w tym sezonie (a widziałem kilkanaście).
Mam nadzieję, że taki jest plan.
Akcja z gosciem w drugiej przerwie ... - gratulacje dla organizatorow!
Spokojnie! Rok temu nasi gracze męczyli sie niemiłosiernie z Toruniem ,aby pozniej zdemolować Zagłebie i grać ładny hokej w finale . Gdyby teraz przyszła super forma to pozniej mogłoby być zle . Płaczkom proponuje zagladnąc w terminarz i zobaczyć kiedy sa terminy meczów finałowych ,bo chyba w finał nasi gracze mierzą .
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Najsłabszy mecz jaki widziałem w tym sezonie (a
> widziałem kilkanaście).
> Mam nadzieję, że taki jest plan.
Rok temu z Toruniem grali chyba większą pytę niż teraz.
Niewygodna Stocznia dostała od leżącego nam Sosnowca, a Tychy z Podhalem będą się masakrować w półfinale.
Deja vu? :)
Mnie też się ta gra bardzo nie podobała, nie mogło być inaczej, ale wychodzi na to, ze inni grali sparingi, a my budowaliśmy wytrzymałość i parę nowych pomysłów taktycznych w obronie (w ataku niestety dalej do znudzenia to samo:(). Czyli z Jastrzębiem to by były te sparingi, których nie zagraliśmy? No może, ale na dzisiaj to gramy w najlepszym razie o brązowy medal.
P.S. wkurzył mnie Skorvanek, głównie pasywnością i brakiem refleksu, jest jakiś mulisty. Nie widzę powodu, żeby ci, co grali w sezonie zasadniczym mieli mu ustępować miejsca w składzie.
Jak widze to prawie wszyscy z was po meczu sa niezadowoleni. Owszem ja tez wracając z meczu myslalem co sie dzieje?. Może i nie gralismy dzis przekonywująco. Też nie dużo brakowało bo 30 sekund przed zdobyciem drugiej bramki aż sie prosiło o gola dla Jastrzębia(chyba w spojenie trafił ktoś od gości). Ale jakby zobaczyć na to z drugiej strony to tak jak juz ktos wyzej napisal Cracovia to samo grala przecież w play-off w tamtym roku a później już tylko z górki, a chyba wiadome jaki był finish:P. Przed chwilą w wywadzie Rohaček tłumaczył, że play-off to zupelnie inna bajka. One rządzą sie swoimi prawami. Trzeba trzymać się tej teorii i cierpliwie czekac:).
Macie jakies info w sprawie tego ziomka co walnął głową?
O ile pamietam to gdy juz był odprowadzany przez lekarzy to jeszcze raz poleciał. Szkoda chłopa:(
ten kaskader to Marek, zaraz po wypadku wrócił na trybuny.
Nie ma się co podniecać. W play-off ważne jest zwycięstwo a nie ładna gra i ilość strzelonych bramek. Mnie tylko martwi bardzo słaba gra w przewadze złaszcza 5 na 3 oraz beznadziejna gra Dudasa i Dulęby ale to nic nowego jeśli chodzi o Dulębe. Coś mi sie wydaje że za tak słabą formę Dudasa i kary które łapał to zamiast niego będzie grał Vercik pod warunkiem że szybko wykuruje się Kłys.
Boże nie straszcie.
Bo dziś pod Cerfurem w Borku o mało nie doszło do uzycia mojej MACZUGI.
Gościu chciał mnie zabić że niby miejsce mu zająłem na parkingu.
Zona wytłumaczyła mu ze ...
Ale co się dzieje?
PO co ta agresja?
Gościu miał szalik PASÓW na tylnym siedzeniu :)
Ale chciał mnie zabić.
Co to robi hokej z ludżmi.
Pewnie chciał iść, a nie mógł.
:)
ps. przestraszyłem się , nie powiem, cholerny gigant
Apropo tego kibica co się wywalił. On stracił przytomność tak ? :d
przytomności nie stracił ale głowę rozwalił...
Za duzo przesiadywali na karach Mihalik i Dudas,a tak w ogole to obcokrajowcow nie można odróznić od naszych -b. słabi.
Jest zwyciestwo i to jest najwazniejsze.
Bardzo mi sie podobał Piotrowski.
Martwią mnie te głupie kary,
bo lepiej jezdzimy na łyżwach, jesteśmy lepsi technicznie,
a przez głupote graliśmy 6 razy w osłabieniu!
Do tego Bondarevs i Dudas gubili krązek we wlasnej tercji...
Jakby to bylo w meczu z silniejsza ekipą to było by kiepsko.
No nic mam nadzieje ze swiezosc po ostatnim akcencie treningowym
wróci na półfinał i starczy jej na finały
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)