SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> my w Angli dostalibysmy 15-0
W zyciu by to nie przeszło! Dostalibysmy na tyle czerwieni, ze nie dogralibysmy meczu do konca plus jedna wiecej al'a Bartczak(czy jak to tam sie pisze) za nic :D
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd
Aston1906 Napisał(a):
> Ludzie, ja nie rozumiem jak możecie jeszcze
> odpowiadać na posty tego trolla?....
>
> Przedwojenny Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > (...) To są przeciętniacy,
> > totalnie bez kibiców.
> > Zobaczysz, że mina Ci zrzednie gdy Cracovia
> > pojedzie Gts i co wtedy powiesz?
>
> Autentycznie istnieje jeszcze ktoś, kto uważa,
> że facet po 70-tce używa tego typu języka? :D
Przedwojennemu wnuczek za***ał hasło do konta. Ot, cała tajemnica! ;)
Nie-to ja piszę Jerzy. Wnuczki też są za Cracovią ale teraz poszły się najebać. Ja do nich dołącze w niedzielę na rynku i bedziemy w trójkę pić za Cracovię.
Pozdrawiam, Jerzy.
Byle z umiarem to wszystko...łącznie z pisaniem tutaj :) bo co za duzo to nie zdrowo, jak z 5 sędziami na meczach ligi jewropejskiej :)
Camron Napisał(a):
> Byle z umiarem to wszystko...łącznie z pisaniem
> tutaj :) bo co za duzo to nie zdrowo, jak z 5
> sędziami na meczach ligi jewropejskiej :)
Oczywiście z umiarem...picie i pisanie.
Ja mam dopiero 50 postów na 6 lat obecności na forum. Także mam bardzo słabą średnią.
Do 100 dobije za kolejne 6 lat. A niekotrzy tu maja po kilka tysięcy postów.
Ja nie mam tyle czasu by pisać, bo jeszcze jestem aktywny zawodowo-na pół pół etatu.
Pozdrawiam, Jerzy
Czyli na ćwiartke chciales powiedziec. Albo Ci sie tak napisalo.
Nie chodzi o ilosc tylko o jakosc pisania. Ja mam ponad tysiac a polowa mojego pisania to glupoty i smichy chichy :D
Dlatego koncze bo szkoda czasu aTobie nie?
.
Przedwojenny Napisał(a):
> Camron Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Byle z umiarem to wszystko...łącznie z
> pisaniem
> > tutaj :) bo co za duzo to nie zdrowo, jak z 5
> > sędziami na meczach ligi jewropejskiej :)
>
> Oczywiście z umiarem...picie i pisanie.
> Ja mam dopiero 50 postów na 6 lat obecności na
> forum. Także mam bardzo słabą średnią.
> Do 100 dobije za kolejne 6 lat. A niekotrzy tu
> maja po kilka tysięcy postów.
> Ja nie mam tyle czasu by pisać, bo jeszcze jestem
> aktywny zawodowo-na pół pół etatu.
> Pozdrawiam, Jerzy
Tak... a co ciekawe z tych 50 postów 40 pojawiło się w ciągu kilku ostatnich dni. Przez pierwsze 5 lat pewnie ogarniałeś internet, tak? Myślę, że już wyrobiłeś średnią na kolejne 6 lat i powinieneś sobie odpocząć od pisania na tym forum. Onet jest miejscem w sam raz dla takich trolli.
Przepraszam za offtop ale czytając wasze wypociny - "gratuluję podejścia". Nie rozumiem osób które idą na mecz swojej ukochanej drużyny i z góry zakładają porażkę . Pytanie, po co idziecie w takim razie na mecz skoro kopacze i tak przegrają ? Jestem realistą jednak zawsze wierze w to, że uda się wygrać. Wszystko zweryfikuje mecz. Ciekawe co po derbowym zwycięstwie będziecie pisać ? "Wygraliśmy fartem" ? Na koniec dodam ,że w 100% zgadzam się z Przedwojennym . Proponuje zakończyć w tym miejscu tą dyskusje bo ten temat nie służy do tego.
wTSK !!!
ide na mecz zeby byc z druzyna, dopingowac i dobrze sie bawic bez wzgledu na to jak nasi kopacze kopią
[url=http://www.sport.pl/pilka/1,65039,10601046,T_Mobile_Ekstraklasa__Kibice_Wisly_nie_beda_wspierac.html]Dziewczyny się obraziły[/url]
Ryszard Tarasiewicz został dzisiaj nowym trenerem Łódzkiego Klubu Sportowego. Z klubem związał się umową do końca sezonu 2011/12.
49-letni szkoleniowiec w ostatnim czasie pozostawał bezrobotny. Wcześniej pracował w Śląsku Wrocław oraz Jagiellonii Białystok.(90 minut)
holendra z tamtej strony też wywalili
??
Pojawiają się sprzeczne informacje na temat Masturbanta.Lepiej by było jakby został .Jest pierdołowaty a przy tym bufoniasty bardzo pasuje do towarzystwa.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/w-wisle-krakow-zapadla-decyzja-ws-trenera-maaskanta,1718138
Interia potwierdza zwolnienie Maasturbanta.
Pasieka zwolnił trenera:D
W sumie żaden sportowy serwis jeszcze tego nie potwierdził....
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/maaskant-zostal-zwolniony-z-wisly-krakow,1718138,812
Cracovia zwolniła trenera gts-u ! Jak to pięknie brzmi !!! :D
Żeby tylko nie dostali jakiegoś magika, który da im mistrza. Cupiał przebiera w innym personelu niż procesor szukając kołczów.
Kurcze remis na Podlasiu, Śląsk się niestety umocnił na pozycji lidera.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)