No i dosyć fajne losowanie. Malinowe nosy raczej nie zrobią ze Szkotami sztycha, potoczankę czeka trudny, daleki wyjazd. Jest szansa, że wszystkie trzy k*wy odpadną w eliminacjach :)
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd
SKONTO !! (klask klask)
RYGA !! (klask klask)
ojj jest szansa że wszystkie dziweczki odpadną od razu :)
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/wojna-lecha-z-wladzami-poznania,1657070,812
Na podstawie tego artykułu muszę (no może nie muszę ale powinienem) przeprosić za wcześniejsze pytanie a już napewno za jego ton.
Najważniejszy fragment:
"... Lech podpisał umowę najmu w 2006 roku - miała ona obowiązywać do momentu wyłonienia nowego operatora obiektu. Miasto wypowiedziało ją pod koniec ubiegłego tygodnia - argumentując zadłużeniem klubu. Jaki był cel tego wypowiedzenia? Jak twierdzi prawnik Lecha mec. Jacek Masiota, chodzi o to, że miasto chciało uniknąć roszczeń odszkodowawczych ze strony Lecha po decyzji o zamknięciu obiektu na półtora miesiąca. ..."
Trzej królowie wielkich miast Oslo, Tallin, Karabach !
I miejmy nadzieję, że Ryga dołączy do tego elitarnego grona. :D
Liczyłem, że kundle trafią na jakiegoś w miarę mocnego rywala i udało się. Skonto ma w składzie kilku fajnych napadziorów, z tego co widziałem na transfermarkcie. Jest szansa, ze pocisną ich jak psów. :)
Malinowi nie pograją zbyt długo. Tu będzie gładka wygrana Dundee. Jagiellonia ma szansę, ale oczywiście życzę im jak najgorzej.
Dynama, co prawda na drodze burków na razie nie ma, ale nie obraziłbym się na powtórkę z przeszłości ;-)
[img]http://img228.echo.cx/img228/3676/wisla1b0568gd.jpg[/img]
Bishop Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/ne
> ws/wojna-lecha-z-wladzami-poznania,1657070,812
>
> Na podstawie tego artykułu muszę (no może nie
> muszę ale powinienem) przeprosić za
> wcześniejsze pytanie a już napewno za jego ton.
Spoko :)
> Najważniejszy fragment:
>
> "... Lech podpisał umowę najmu w 2006 roku -
> miała ona obowiązywać do momentu wyłonienia
> nowego operatora obiektu. Miasto wypowiedziało
> ją pod koniec ubiegłego tygodnia - argumentując
> zadłużeniem klubu. Jaki był cel tego
> wypowiedzenia? Jak twierdzi prawnik Lecha mec.
> Jacek Masiota, chodzi o to, że miasto chciało
> uniknąć roszczeń odszkodowawczych ze strony
> Lecha po decyzji o zamknięciu obiektu na
> półtora miesiąca. ..."
a teraz nie możemy? Przecież jeszcze nie ma operatora?
Dawid Janczyk pozostanie piłkarzem Korony Kielce. Piłkarz zdecydował się na podpisanie kontraktu na znacznie gorszych warunkach od tych wynegocjowanych zimą - informuje Radio Kielce.
- Wdrażamy program oszczędnościowy, gdyż nasza sytuacja finansowa nie jest najlepsza. Dawid zgodził się na znaczną obniżkę kontraktu i mam nadzieję, że dojdziemy do porozumienia także z innymi piłkarzami - powiedział prezes kieleckiego klubu Tomasz Chojnowski.
W prywatnych rozmowach inni piłkarze podkreślają jednak, że nie jest ich winą, że klub ma kłopoty i nie zgodzą się na jakiekolwiek cięcia.
- Zostaną tylko ci piłkarze, którym naprawdę zależy na grze w Koronie i którzy zrozumieją naszą sytuację.
źródło: onet.pl
Ps. Mam nadzieje, że Jańczyk sobie teraz pluje w brodę, że do na nie przeszedł ;].
Po pierwsze: Ja[b]n[/b]czyk
Po drugie: kiedy my byliśmy zainteresowani tym zawodnikiem, że ma sobie pluć w brodę?
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po pierwsze: Janczyk
> Po drugie: kiedy my byliśmy zainteresowani tym
> zawodnikiem, że ma sobie pluć w brodę?
To chyba o to chodzi początek historii
Futbolmałopolska z 31.05.2005
...Zaproszenie do udziału w testach Cracovii otrzymał również piłkarz Sandecji Dawid Janczyk. Sprawa wyjazdu młodego napastnika była poruszona na ostatnim zarządzie klubu. - Wspólnie z prezesem Kazimierzem Sasem i trenerem Januszem Pawlikiem ustaliliśmy, że jeżeli Cracovia jest zainteresowana Dawidem to niech go oglądnie podczas naszego meczu w Krakowie z Hutnikiem - mówi Józef Kantor, wiceprezes Sandecji. - Z tego co wiem do takiej obserwacji doszło...
No to faktycznie ma czego żałować...poszedł do Legii, którą zdobył mistrzostwo Polski, następnie odszedł za 4 mln euro do CSKA, gdzie grał z bardzo dobrymi zawodnikami, gdzie zagrał w Lidze Mistrzów, jeszcze później grał w Belgii gdzie seryjnie zdobywał bramki. Przez ten okres zarobił zapewne grubą kasę. A przecież mógł przejść do Cracovii i trzy lata pod rząd walczyć o utrzymanie...cholera...tak szansa na karierę zmarnowana.
Janczyk miał przyjść za Ulatowskiego, w ostatnim momencie się rozmyślił i zmienił decyzję.....czytać Pany i interesować się Cracovią ;)
Korzym miał przyjść, a nie Janczyk...
Do innego wątku mi stąd!
Janczyk tez miał przyjść.
aaaaaaaaaa, moja wina - pomyliłem się, pomyliłem w nazwiskach byłych kopaczy Sandecji. Korzym miał przyjść do Pasów za Ulatowskiego od 1 lipca 2010r. O Janczyku nic nie wiem.
Mówili coś o testach Janczyka jak miał wracać do Polszy grać. Temat chyba upadł bo się Janczyk nawet na testy nie zgodził. Mogę się co prawda mylić ale wydaje mi się że tak było.
ian, mnie też się Korzym z Janczykiem pomylił, sorki ;] panowie.
MICHNIEWICZ odchodzi z Widzewa.
http://www.90minut.pl/news/160/news1603971-Michniewicz-oraz-czterej-zawodnicy-odchodza-z-Widzewa.html
Szkoda , teraz, trzeba będzie się zrewanżować za tą ostatnią porażkę osobno Cześkowi i RTSowi .
Lechia i Polonia Warszawa walczą o Grzegorza Rasiaka.
Źródło sport.pl
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/mateusz-cetnarski-jedna-noga-w-nowym-klubie,1,4641258,wiadomosc.html
Cetnarski Mateusz blisko wrocławskiego Śląska.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)