Protestant Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pod wpływem wydarzeń ostatnich weekendów ( pzdr
> AA hehe ) postanowiłem zmienić nicka.
> Teraz czekaj na ruch ze strony .. .... i zmianę
> nicka na Gabryś hehe ;)
>
> PS. Czemu nie wyświetlają mi się sygnaturki ?
> AWB
Ol - dzis dopiero zajarzylem ,ze zmieniles nicka ....to dopiero musial byc weekend?!
-
-
Bojkot Forum
6 dni później
100kg vel Vojnar- mam nadzieję, że pojawiasz się od wczoraj. Zaniepokoiły mnie wieści dot. Bombera bo coś podobno podrzucił na Siarczaną ;)
5 dni później
Apropo forum, to skorka Tapatalka by sie przydala
Merol- Vojnar nie zginie NIGDY!!!
Jugovice - CRACOVIA PANY!
Forum czytam regularnie. Nie piszę, bo nie chcę dolewać oliwy do ognia. Dolewam wystarczająco w gazetach.
Pozdrawiam Was.
k.
nie przesadzajmy z tym dolewaniem.
65 dni później
Zegar się nastawił?:)
24 dni później
Piszę w temacie Bojkot Forum, bo jestem zaskoczony tym, że temat wydarzeń w Zielonej Górze został tu na Forum totalnie zbojkotowany. Dlaczego prawie się o tym nie piszę (szczątkowe wpisy były w jednym z tematów w "Głosie z Trybun"). Przecież są i kibice/kibole i policja i zamieszki. Temat idealny do dysqsji na 3 wieczory.
Odnoszę takie wrażenie, że przyczyną tego jest fakt, że tu już by się nie dało obronić uczestniqw zajść. Trzeba byłoby stety-niestety przyznać, że jednak rzeczywiście nie jest tak jak tu się standardowo pisze o kibicach. Jak czytałem te "szczątkowe wpisy" to wydawało mi się, że umilkły one jak się definitywnie okazało, że tragicznie zmarła osoba zginęła rzeczywiście na sqtek tragicznego wypadq. (Przedtem jak gdyby miano nadzieję, że jednak policja nie była bez winy. Podejrzewam, że gdyby tak było, gdyby tego człowieka przejechali rzeczywiście na przykłąd nawaleni policjanci, to dysqsje trwałyby tydzień.)
I jeszcze jedno: dlaczego się kopie kobiety i daje plaskacze swojemu zawodnikowi na oczach wszystkich. Nawet jak miałbym jakąś sympatię dla hooliganki, to przynajmniej tej z klasą a nie takiej beznadziejnej.
[Buźka w texcie jest niezamierzonym artefaktem wynikłym z przypadkowego ułożenia znaqw graficznych.]
Geoś, to że jest oszczędność w wpisach nie znaczy że zostało to olane/pominięte. Jest ogromna niespójność w wypowiedziach komendanta z Zielonej, oraz rudego co tam gdzieś zasłyszał. Niespójność ich wypowiedzi tylko dolewa oliwy do ognia. Może to być cisza przed burzą, może to być złość każdego kibica. Dziś czytałem, że zmarły kibić był wypity. Teraz będzie na tym polityczno/policyjna fama kręcona.
Jazda po psach jak najbardziej na miejscu. szkoda że tak mało w szpitalu ich. Niszczenie mienia prywatnego to już siara jak dla mnie.
Święte krowy rządowe i z odznakami. Immunitet za jazde po pijaku? Bez jaj. Co mu to przeszkadza w pełnieniu urzędu. Mogła k u r w a nie pić.
Teraz widzę że się dyskusja przeniosła na temat nie odpowiedni na Naszym forum. Przenieśmy się tam gdzie wypada (polityka)
Bo to nie jest temat o kibicach. Jak była ostatnio zadyma z ochroniarzami na dożynkach to też nikt nie dyskutował. Za dużo emocji za dużo alkoholu. Przeciez nie ma wątpilwości że wszyscy od 3 w nocy po mistrzostwie mieli zdrowo w czubie.
Takie rzeczy się zdarzają i będą zdarzać niezależnie od stadionów. Przykład najlepszy to Anglia. Zabiła Policja człowieka i zamieszki na 3 dni, a gdzie tam kibiców szukać.
Każdy wie czym taka zadyma grozi jak się w niej bierze udział.
Ja jednak uważam, że zadecydowała niepoprawność polityczna Prawdy w obliczu opcji "jedynie słusznej" (Kibic dobry-Tusk zły).
BTW Kiedyś się zastanawiałem dlaczego nikt tu nie skomentował bardzo ważnego odkrycia, że Pyjas zginął (według wyniq exhumacji) nie na sqtek pobicia.
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jazda po psach jak najbardziej na miejscu. szkoda
> że tak mało w szpitalu ich.
No to już są szczyty. Pozwólcie, że nie będę komentował tego moralnego dna.
temat by był, gdyby po zamieszkach w Zielonej Górze waadza zamknęła stadion Falubazu, albo Lechii. albo jeszcze lepiej - Stilonu. na razie jednak nie ma mowy o stosowaniu odpowiedzialności zbiorowej wobec kibiców (może dlatego, że się sezon skończył).
Z relacji wszystkich świadków wynika że wina leży tylko i wyłącznie po stronie prowadzącego samochód. W dodatku policja nie udzieliła pomocy poszkodowanemu (usiłował mu pomóc inny kibic) ,a także miało miejsce odczepianie tablic rejestracyjnych w pierwszym z policyjnych samochodów który pojawił sie na miejscu... po co ?
97 dni później
[size=medium]Ja się pytam ... Co się tu wyprawia?![/size]
Zauważyliście ostatnio tendencję - niektórych - do nabijana bezsensownych postów?! Np. kilka osób zadaje pytanie o cenę bluzy lub o wydanie nowej serii vlepek. Ale na tym się nie kończy, niestety ... Powstają durne tematy i rejestrują dziwne postacie.:(
(banned)
dezydery ma chyba kryzys wieku średniego ;)
Nie tylko jego miałem na myśli. Z przykrością stwierdzam, że poziom tego forum diametralnie obniżył się [żeby nie użyć sformułowania "zeszło na psy"]. Zaczynam poważnie myśleć o autobanicji.
Boryna podobno zmádrzal
dezydery blyszczysz...
jak ta co na niebie sie mieni :)
Ja czekam aż dezydery z rozpędu napisze posta w "TRANSFERY - konkretne informacje..." ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)