Trzeba go było wypierdoli.c od razu, i dobrze Diabeł napisał, ze bawienie się teraz w moralność jest smieszne.
Ale w myśl zasady "Murzyn zrobił swoje, Murzyn może odejść" a co tam...
-
-
Łukasz Mierzejewski - witamy w Cracovii!
Najlepszym prawym obrońcą w lidze nie jest. A to że gra w reprezentacji nic nie zmienia. Smuda jest jedynym trenerem jaki mógłby go powołać do kadry. Co nie znaczy oczywiście, że prawym obrońcą jak na polskie warunki jest bardzo dobrym.
POlitycznie mi nie po drodze z Leszeczkiem ( no chyba, że trochę przejrzał na oczy ;) ) ale w temacie Mierzeja się z nim zgadzam. Jak wypierdzielić, to od razu jak sprawa wyszła. Teraz tego typu kopacza oddać za darmo, to głupota. Mierzejewski ma swoją KLASĘ SPORTOWĄ
Ian, a o czym ja piszę, o oddaniu za darmo? Od decyzji personalnych w klubie nie jest żaden z nas, więc uwaga Diabła byłaby trafna tylko wtedy, gdybym za nie odpowiadał.
sprzedac zanim go zawiesza.
Piszczka też zawieszą?
Też nie byłem zwolennikiem trzymania tego piłkarza w Cracovii po tym jak afera wyszła na jaw. Teraz myślę, że w sumie to, co z niego było do wykorzystania, to Cracovia wykorzystała. Czy swoją grą odkupił winy jakich się wcześniej dopuścił przeciw Cracovii? Nie wiem, nie mnie to oceniać. Ale teraz nic się nie stanie jak pójdzie grać gdzie indziej. Na pewno ktoś go zechce i to za rozsądne pieniądze.
Mamy Nykiela i Strunę więc jeżeli ktoś daje niezłą kasę na pół roku przed końcem kontraktu tak jak za Polczaka to należy go sprzedać. Jeśli jednak ta oferta to tylko plotka to trzeba przedłużyć z nim kontrakt.
Puszczenie takiego zawodnika, bądź co bądź reprezentanta za darmo "bo korupcja" byłoby głupotą.
moim zdaniem przedłużyć z nim kontrakt.
A ja się tylko zastanawiam co by się działo w tym wątku gdyby schowana za podwójną gardą Arka jakimś cudem dowiozła we Wrocławiu wynik z pierwszej połowy, a losy spadku/utrzymania przesądziła przepiękna asysta pewnego zawodnika przy jedynej bramce, która padła na boisku w Bełchatowie :D
Miał by na pewno parę stron więcej;)
Ja bym wrócił do meczu z Widzewem.
Awaria - masz przynajmniej dystans do siebie:D
Ja już nie będę bełkotał w temacie tamtego zawodnika, oby jego następca mi tak nie działał na nerwy:):)
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Janusz-Filipiak-prezes-Cracovii-o-przyszlosci-Cracovii,artykul,111095,1,714.html
Filipiak: W tym oknie transferowym Mierzejewski ma okazję, by odejść i my chcemy, żeby odszedł.
A ja uważam że to jest nie fair -bo jeśli chciał sie go pozbyć to mogli go nie wystawiać na wiosnę ale przeciez wtedy był POTRZEBNY drużynie bo Cracovia miała nóż na gardle a teraz /póki co nic sie nie zmieniło w tym temacie/ można go olać.To takie typowo polskie.
I żydowskie! Dajesz nam korzyści, zostań mimo wszystko, a później sp...
;)
Grał bo jest zawodnikiem klubu. Płaci się mu za to żeby trenował i grał.
Jest ostatnia szansa zeby zarobić na Mierzejewskim bo kontrakt ma do końca roku ja też bym mu podziękował bo smród się za nim ciągnie!!! TYLKO PASY!!!Piotrek67 piszesz głupoty Mierzejewski bierze kase i ma zapierdala. c klub chce go teraz sprzedać i bardzo dobrze !!!
[url=http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Pilka-nozna/Aktualnosci/Mierzejewski-Nie-ma-tematu-mojego-odejscia-z-Cracovii]Terazpasy- Mierzejewski: nie ma tematu odejścia.[/url]
Skoro Mierzejewski nie chce odejść to trzeba z nim podpisać nowy kontrakt; idiotyczne by było, gdyby po zakończeniu starego kontraktu odszedł za darmo, mimo korupcyjnej przeszłości to jeden z najlepszych naszych piłkarzy.
Oczywiscie ze tak !!
Podpisac nowy kontrakt i sprzedac za 500 tys euro (albo i wiecej, przeciez to, jakby nie bylo, reprezentant Polski ) ! przeciez 2 banki piechota nie chodza.
Oddac go za darmo bylo by bezsensowne ..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)