Akurat Klich nie jest problemem w tej chwili. Ktoś tu przywołał statystyki, kto oglądał mecz, też powinien to widzieć, ale co tam, ładować w chłopaka, że emeryt, że laluś, spieprzyć co się da bo takie "moje prawo napierdalacza".
Bando frustratów, też jestem wkurzony na maxa, zawiedziony ale nie zamierzam srać w pasiaste gniazdo.
Gdybym chciał to skupiłbym się na tym co wyprawiają koledzy kibice choćby na D. Co to był k...a za transparent. Rozumiem że można mieć rózne poglądy, ale raz nie eksponujemy ich na meczu, dwa forma. Ta którą nam zaproponowano to kompletna wiocha, żenada.
OŚMIESZYLIŚCIE CRACOVIĘ, nie polityka.
-
-
KLICH Mateusz - POWODZENIA !
- Edytowany
Też mam ambiwalentne odczucia odnośnie tego transparentu, ale mam dziwne odczucie, że oburz z nim związany, który się tutaj pojawia wiąże się z tym, że dotyka tych, którzy są po stronie oburzonych. Nie przypominam sobie głosów oburzenia na transparenty uderzające w drugą stronę. Hipokryci!
"NIE", DLA POLITYKI NA TRYBUNACH
Klich się stał chyba alibi dla niektórych. Widząc jak panuje nad piłką wolą jemu oddać piłkę zamiast samemu coś spróbować zagrać.
@Pasiak04#8325 niestety - cała drużyna gra słabo. Przebłyski niektórych nie pozwalają kogokolwiek usprawiedliwiać. Mati także nie wnosi tyle, ile oczekiwano po jego przyjściu - miał nakryć ligę czapką ale póki co tego nie robi. Wpasował się w pasiacką przeciętność.
Rozumiem - sytuacja życiowa, pewnie stres i głowa nie zawsze na boisku/treningu - to jasne.
Ale nagle 22 chłopa straciło swoje cechy wolicjonalne?
[quote]#post1701570 ... Ale nagle 22 chłopa straciło swoje cechy wolicjonalne...[/quote]
Ot zagwozdka!
A wytłumaczenie proste. W najłagodniejszej wersji - brak wiary w trenera
[quote]#post1701547 ... Nie przypominam sobie głosów oburzenia na transparenty uderzające w drugą stronę. Hipokryci!...[/quote]
Nie do końca tak jest. Ta druga strona walczy otwarcie z kibicami i abstrahując od całej polityki za samo to należą się transparenty i przyśpiewki. Ten transparent też mi się początkowo nie spodobał bo nie wiedziałem, że pierwsze zdanie jest prawdą. Przecież to od tego zależy czy transparent jest dobry czy zły, a poglądy polityczne to oddzielna kwestia, która nie jest poruszanana tym transparencie.
10 dni później
We wczorajszym meczu w Płocku, Mateusz reprezentował barwy naszego klubu po raz 70.
Jak do tej pory rozegrał 67 meczy w ekstraklasie gdzie strzelił 5 bramek oraz 3 mecze w pucharze Polski (bez zdobyczy bramkowej).
Powodzenia Mati.
[quote]#post1702791 We wczorajszym meczu w Płocku, Mateusz reprezentował barwy naszego klubu po raz 70.
Jak do tej pory rozegrał 67 meczy w ekstraklasie gdzie strzelił 5 bramek oraz 3 mecze w pucharze Polski (bez zdobyczy bramkowej).
Powodzenia Mati.[/quote]
A jak ze statystykami tzw. Pucharu Ekstraklasy? Coś mi świta, że byłem na takim meczu, jak Stefan Majewski wystawił Klicha na Mauro Cantoro i młody założył wiślakowi siatkę.
[quote]#post1702797 [quote]#post1702791 We wczorajszym meczu w Płocku, Mateusz reprezentował barwy naszego klubu po raz 70.
Powodzenia Mati.[/quote]
A jak ze statystykami tzw. Pucharu Ekstraklasy? Coś mi świta, że byłem na takim meczu, jak Stefan Majewski wystawił Klicha na Mauro Cantoro i młody założył wiślakowi siatkę.[/quote]
Tutaj masz link do występów Mateusza wg klubów:
https://www.transfermarkt.pl/mateusz-klich/leistungsdatenverein/spieler/92738
Nie ma tam żadnych danych jeśli chodzi o puchar ekstraklasy.
Z wisła graliśmy w tych rozgrywka dwa razy. Chyba Mateusz nie brał udziału w tych meczach.
[quote]#post1702798 [quote]#post1702797 [quote]#post1702791 We wczorajszym meczu w Płocku, Mateusz reprezentował barwy naszego klubu po raz 70.
Powodzenia Mati.[/quote]
A jak ze statystykami tzw. Pucharu Ekstraklasy? Coś mi świta, że byłem na takim meczu, jak Stefan Majewski wystawił Klicha na Mauro Cantoro i młody założył wiślakowi siatkę.[/quote]
Tutaj masz link do występów Mateusza wg klubów:
https://www.transfermarkt.pl/mateusz-klich/leistungsdatenverein/spieler/92738
Nie ma tam żadnych danych jeśli chodzi o puchar ekstraklasy.
Z wisła graliśmy w tych rozgrywka dwa razy. Chyba Mateusz nie brał udziału w tych meczach.[/quote]
W meczu na Reymonta (0-2) grał pierwszą połowę, zmienił go Krzywicki.
W rewanżu (0-0) zagrał cały mecz.
Byłem na obu tych spotkaniach :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-12/obraz-png-87111371.png[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-12/obraz-png-79638863.png[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)