Wspaniale, ze sa takie "dzieci". I bardzo dobrze, ze sa na forum, gdzie zdania, opinie czy poglady sa rozne i sie scieraja, ale nie ma chamstwa i idiotycznego fanatyzmu.
Serdecznie pozdrawiam cala Cracoviacka mlodziez!
-
-
Cracovia-Lech Poznań Mecz Przyjazni 22.11 18 45 TYLKO PILKA!!!
Ziemia to jest pod nogami wtedy jak sie ocenia to co sie dzieje w druzynie na biezaco, a nie post factum. Jak druzyna wygra trzy mecze, to co to za sztuka stwierdzic, ze gra dobrze?
Lech, zwlaszcza na wyjazdach, gra bardzo roznie. Potrafi wygrac 3:0 po to, zeby nastepenie w zaskakujacy sposob przegrac, albo zremisowac. W dodatku paru Poznaniakow pojechalo na reprezentacje. My z kolei jestesmy na fali wznoszacej i pilkarze chyba juz zupelnie inaczej postrzegaja swoja gre, forme, perspektywy na przyszlosc. Nareszcie trener chce byc (i jest) czescia druzyny, a nie jej najwieksza gwiazda i Nauczycielem.
Platek ich pozytywnie naladowal, natchnal ich wiara w sukces i - moze przede wszystkim - wiara w siebie.
Naprawde pojedynek z Kolejorzem to bedzie bardzo ciekawy mecz. Nie moge napisac, ze jestem stuprocentowo przekonany, ze wygramy, ale na pewno mamy taka szanse i jest ona calkiem spora.
jesli wyzej wymienione wypowiediz dotyczyly mojego WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY to gwoli wyjasnienia to jest w takim charakterze jak Depesz tutaj opisal;) tez nie jestem przkeonany, ale wiara i pozytywne podejscie to krok do przodu;)
witam
mam 17 lat i jestem z poza Krakowa, chcę sam wybrać się na mecz Cracovii z Lechem, pierwszy raz jadę na Cracovię i pierwszy raz na mecz ekstraklasy - mam parę pytań:
- czy mogę wejść na stadion bez osoby pełnoletniej?
- czy nie zabraknie biletów, jeśli będę chciał kupić wejściówkę tuż przed meczem?
- czy potrzebuję identyfikator żeby wejść na stadion?
- i czy sklep klubowy przy ulicy Wielickiej jest czynny w sobotę i w niedzielę?
pozdrawiam, mój typ 4-2 :)
MiBi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> witam
>
> mam 17 lat i jestem z poza Krakowa, chcę sam
> wybrać się na mecz Cracovii z Lechem, pierwszy
> raz jadę na Cracovię i pierwszy raz na mecz
> ekstraklasy - mam parę pytań:
Witamy i serdecznie zapraszamy. Mam nadzieję ,że tak jak ja będziesz do końca życia pamietać swój debiut na Ziemi Świętej.
> - czy mogę wejść na stadion bez osoby
> pełnoletniej?
Tak
> - czy nie zabraknie biletów, jeśli będę
> chciał kupić wejściówkę tuż przed meczem?
Zależy na jaki sektor. Nie zabraknie na pewno najdroższych biletów na B7-B10 (28zł) i.... najtańszych (10 złotych) za bramkę i chyba na C1-C4 ( 15zł ale to już mniej pewne ze względu na to ,że to Lech 1. najciekawsza obecnie drużyna w Polsce do oglądania 2. wiadomo, mecz przyjaźni)) .
Na C5-C11 jest "młyn"
Na B1-B6 - pewnie też się wciśniesz ale tam bedzą najdłuższe kolejki. Możesz nie zdążyć na początek spotkania.
Sektor A: 40 zł
Sektory B7-B10: 28 zł
Sektory B1-B6: 22 zł
Sektory C5-C11: 18 zł
Sektory C1-C4: 15 zł
Sektor D (stojący): 10 zł
> - czy potrzebuję identyfikator żeby wejść na
> stadion?
Nie, identyfikatory jako niezbyt legalne prawnie od roku mniej więcej już nie obowiazują.
> - i czy sklep klubowy przy ulicy Wielickiej jest
> czynny w sobotę i w niedzielę?
>
W sobotę tak w niedziele chyba nie ale sprawdź na www.cracovia.pl powinny być godziny otwarcia
PS: Jak dasz radę to przyjedź miniumum godzinę przed meczem...wtedy zrobisz wszystko "na spokoju".
Khalid Napisał(a):
> Zależy na jaki sektor. Nie zabraknie na pewno
> najdroższych biletów na B7-B10 (28zł) i....
> najtańszych (10 złotych) za bramkę
z tymi biletami za bramką za 10 zł Khalid to mozesz się mylić.
Na meczu z Arką stal koło mnie chłopak, który chcial kupić bilet na "D", ale nie kupił bo już nie było w sprzedaży. A na sektorze znajdowało się ok. 100 luda.
Nie wiem o co chodzi z tym sektorem. Tabisz ustalił limit na 100 osób?
powiaz to z tym,ze sektor C pekal w szwach;)
w Irlandii grali: Bosacki (cały mecz), Lewandowski (45 min) i Peszko (20 min)
Bosacki może z nami tak grać jak grał w kadrze
dwaj pozostali lepiej żeby tak nie zagrali ;)
Bosacki ma u Nas ławę teraz. Chociaż nigdy nie wiadomo kiedy wróci ;)
to szkoda. Bo byłby takim samym wzmocnieniem dla Lecha (w meczu z nami) jak był Hajto dla Górnika... ;)
Po tym co dzisiaj zrobił Lewandowski w 89 minucie radziłbym Wam mocno się go obawiać w sobotę :D
na nasze szczęście Lewwy ma mecze parzyste i nieparzyste :D
Zacny Nurku, raczej lewe i prawe :)
przy czym jego lewe dni, to tak jak u naszych piłkarzy prawe :)
Na sektor D spokojnie wejdzie ok. 1500 osob, a klub rzeczywiscie drukuje tam malo biletow
Drukuja na D mało biletów bo jakoś nie ma chyba chetnych na zakup tych co juz są!
Cracovia - Lech Poznań, godz. 18:45, sędzia: Marcin Borski (Warszawa).
Maciej P-ń Napisał(a):
> Po tym co dzisiaj zrobił Lewandowski w 89 minucie
> radziłbym Wam mocno się go obawiać w sobotę
Na szczęście mamy naszego niezawodnego Marcina C. więc nic podobnego nam nie grozi ;)
Z całego serca powodzenia... W reszcie meczów :)
oficjalna:
Już w SOBOTĘ o godzinie 18:45 piłkarze Cracovii podejmują na własnym stadionie drużynę Lecha Poznań.
kawalek dalej w tym samym newsie
Spotkanie Cracovia ? Lech Poznań rozegrane zostanie we WTOREK o godzinie 18:45.
ocb? :):)
To błąd, mecz jest w sobotę jak podano w tytule wątku:).
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)