isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ale pracowal ponad dwa !!!
> tez skakalem !!!
> i tez bylem calym soba przeciwko niemu !!!
> ale klase trzeba miec...to ze on nie mial nie
> znaczy ze ja nie moge...
> ale mamy wolnosc slowa...twoje zdanie jest jakie i
> jest i je uszanuje...
4 miejsce i półfinał PP < pozbycie się Gizy,Bojarskiego,Skrzyńskiego,p. Macieja Madei,ściągnięcie Szeligi,Majorosa,Wasiluka,Gregorka,pierdolenie głupot w mediach i ośmieszanie naszego klubu,ostatnie miejsce w tabeli,i kompletny brak honoru
-
-
Stefan Majewski - podziękowania
john doe Napisał(a):
> a co zabronisz mi?
Gość został zwolniony. Był trenerem Cracovii i są tacy kibice, którzy uważają, że warto mu mimo wszystko podziękować. Tak trudno to zrozumieć? Ty zamierzasz zabraniać innym takich gestów??
john doe Napisał(a):
> isaac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > ale pracowal ponad dwa !!!
> > tez skakalem !!!
> > i tez bylem calym soba przeciwko niemu !!!
> > ale klase trzeba miec...to ze on nie mial
> nie
> > znaczy ze ja nie moge...
> > ale mamy wolnosc slowa...twoje zdanie jest
> jakie i
> > jest i je uszanuje...
>
>
> 4 miejsce i półfinał PP < pozbycie się
> Gizy,Bojarskiego,Skrzyńskiego,p. Macieja
> Madei,ściągnięcie
> Szeligi,Majorosa,Wasiluka,Gregorka,pierdolenie
> głupot w mediach i ośmieszanie naszego
> klubu,ostatnie miejsce w tabeli,i kompletny brak
> honoru
za to dostal pocisk i to gruby !!!
ale za pare rzeczy mu jednak dziekuje...
bez odbioru
dziękuję ze za porozumieniem stron, dziękuję za poprzednie sezony szczególnie za 4 miejsce po zwycięstwie nad widzewem dziękuję ze juz teraz a nie w grudniu i mimo wszystko życzę powodzenia
Mimo wszystko dziękuję za sezon 2006/07 - czwarte miejsce, półfinał PP (choć i w tym przypadku został lekki niedosyt, że było tak blisko do finału).
Dopóki Majewski dysponował starą kadrą z Bojarskim, Gizą, Banią i innymi to nie zgłaszano do niego zastrzeżeń. Problem wystąpił od sezonu 2007/08 kiedy zaczął przebudowywać kadrę co niestety sprowadzało się do systematycznego wyrugowywania z zespołu czołowych wyżej wymienionych ofensywnych graczy.
Jeżeli miałbym czegoś życzyć Majewskiemu to zmiany charakteru, więcej pokory i samokrytycyzmu.
Wy wszyscy dziekujecie Doktorowi wiec ja nie bede, bo jeszcze chlop w samo zachwyt wpadnie. Ja tylko w imieniu swoim jak i (chyba) reszty forumowiczow chciałbym przeprosić prezesa Filipiaka ze przez ost. pare dni musial czytac pod swoim adres duzo nie milych slow.
Dziękuję Panie Majewski, będziemy mogli wrócić na stadion.
Pomyślnych wiatrów!
Pracy w GTS! Tego ci życzę antytrenerze :D
Ja dziękuje tylko za to farciarskie czwarte miejsce i wyżej w tabli nad psiarnią, może jeszcze za sprowadzenie Polczaka, ZA NIC WIĘCEJ!
Dziękuję za bramkę w 82 , dzięki której w ostatecznym rozrachunku zajęliśmy 3 miejsce
Ja nie dziękuje, i proszę nie robić ze mnie zaściankowca itp.
Dziękować Majewskiemu, to tak jakby oddawać hołd, nielubianemu, bawiącemu się nami, I sekretarzowi, który, w obliczu wielkiego kryzysu, raczył zrezygnować. A że coś mu tam kiedyś wyszło - okoliczności sprzyjały, to się zawsze może zdarzyć. Panu Majewskiemu na koniec życzę bardziej honorowej postawy następnym razem, o ile go jeszcze ktoś zechce...
dziękuję że już Cię nie ma
czemu tak późno?
Dzięki trenerze! Co złego to nie my! :)
Dziękuje za 4 miejsce i pozbycie się Skrzyńskiego : )
dziekujemy za zniszczenie druzyny pozbycie sie najlepszych zawodnikow i spuszczenie nas na dno
Dziękuję, że w końcu Pan zrozumiał, że należy odejść :)
Dajcie spokoj, On i tak ma nas wszystkich w du pie i nadal mysli, ze jest nieomylny i najmadrzejszy... A swoich debilnych i pozbawionych logiki wypowiedzi w wywiadach nie slucha/czyta/oglada, bo raz probowal i nie mogl nic zrozumiec...;-)
Ku fa, ale mam zaje bisty humor, ale mam zaje bisty humor!;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)