we Fryburgu to najwięksi fani i najwierniejsi fani stali za bramką. Robili taki doping, że cała hala aż huczała i każdy - młody czy stary dopingował Wilki. Też Wam życzę takiej atmosfery. Coś niesamowitego i niezapomnianego ;)
-
-
Cracovia- Sanok 23.09.2008 godz.18
czyżby ulubieniec sanockich kibiców - Jacek Ch. starał się wyłudzić kolejny walkower (to już byłby siódmy w historii) dla patałachów z SKH?
wytłumaczenie może być jedno.
zacytuję klasyka:
Oni boją się NASSSSS !!!
a wracając do meczu.
Dochodzą mnie słucha, że zobaczymy Hloucha (w barwach Sanoka)
Ponadto, bluzgajcie mnie, ale jakoś mam kiepskie przeczucia. Cracovia jeszcze nigdy nie wygrała przy pompiarskim otwieraniu czegoś.
Najwyżej był remis (jak na otwarciu stadionu w 1912).
Chyba czas tę niechlubną tradycję zmienić...
jestem ciekaw frekwencji byłem w szoku jak dostałem telefony od ludzi, którzy na piłke od wielu lat nie chodzą a nagle na hokej pierwszy raz w życiu chcą iść, bilety kupione :D
No to ide po bilety, do zobaczenia na meczu.
a wiecie może jak z terminarzem jest?? bo na oficjalnej i na www.hokej.sport24.pl jest podany tylko na wrzesień
Moze mi ktos napisac jaki byl wynik koncowy?
Gdy strzelalismy ostatnia bramke na tablicy bylo 4:0, ktore sie zmienilo na 2:0 a potem na 3:0 :)
PS: widok z gornego rzedu krzeselek... MIAZGA!
Ja sie trzymam tego co mam uwiecznione na zdjęciu ;)
[img]http://img77.imageshack.us/img77/180/23090840ea2.jpg[/img]
[IMG]http://i34.tinypic.com/jgin0x.jpg[/IMG]
Panowie,
przyszła ta chwila, czas zacząć zabierać flagi ... są ku temu warunki, aż się dziś prosiło
Jest prawie idealnie, do ideału brakuje, żeby wyznaczyć jasno jeden sektor (od schodków do schodków) gdzie ma być młyn. Przez pierwszych kilka spotkań trzeba będzie prowadzić edukację dziadków, jakby któryś tam chciał iść - ale z czasem każdy będzie wiedział gdzie się bardziej kibicuje niż ogląda. Powinno być w miarę łatwo, bo żaden dziadek nie powie, że on tutaj od 30 lat przychodzi i siedzi na tym krzesełku, więc nie mamy prawa go wygonić ;)
Dziś jak nawet do lokomotywy chcieliśmy wstać, to z tyłu narzekali że zasłaniamy. A specjalnie poszedłem za bramkę... Chciałbym taki doping przez cały mecz jak od 19:40 ostatniej tercji :) fajnie było, a hala piękna !
VDV - proszę Cię wyedukuj mnie "dziadka"... Jak Ci się nie uda, to poproś o pomoc chłopców od starszaków w Twoim przedszkolu...
Co robiłeś przez 20 minut 1. tercji, przez 20 minut 2. tercji, przez 19 minut 40 sekund 3. tercji?
[i]Autor: awaria (IP zapamiętane)
Data: 23 wrz 2008 - 13:14:49
po co robili te trybuny??????? [/i]
no właśnie. Po co robili, jeśli niektórzy bez przerwy wstają, co czasami uniemożliwia oglądanie meczu czy ocenę kontrowersyjnych sytuacji (nieuznany gol na 1:0). Krzesełka służą do siedzenia. Rozumiem, że należy wstawać po prośbie ks. Surmy, czy podczas śpiewania z Maleńczukiem, ale bez przerwy? Ciekawe ile potrwa odzwyczajenie się od stania na hokeju.
na plus - zwiększona liczba toi-toi ;)
a co do meczu: może powinniśmy się zainteresować facetem o swojsko brzmiącym nazwisku: Rocki. Ja wiem, że w III tercji nasi sobie "pykali", niemniej sobie radził.
Nowi zawodnicy: Fin może być ale... , Dudas - lepszy w ataku niż w obronie, a jego podanie do Piotrowskiego - miodzio. Cieślicki - wbrew opinii sąsiadujących ze mną widzów - ma zadatki na drugiego Pasiutka, Rutkowski - taki sobie.
oczywiście to o zawodnikach jest moim (głupim) zdaniem
nurek -nie do konca jest głupie bo wiekszosc ma takie same zdanie
Ja widzac pierwszy raz Dudasa nie ukrywam ze podobała mi sie jego gra (atomowe strzału szkoda ze nie celene:))a ta akcja kiedy odebrał krązek jednemu zawodnikowi z Sanoka i podał Piotrowskiemu ktory ustalil wynik na 3-0 dla nas była super
Fin niby nie zle ale bez błysku ,to samo Rutkowski
Rutkowski nie zagrał może cudownej partii, ale nie powiedziałbym że grał słabo, może się rozkręci :)
I jaka frekwencja dopisała?
[i]Autor: VanDerVood (IP zapamiętane)
Data: 23 wrz 2008 - 22:07:47
Jest prawie idealnie, do ideału brakuje, żeby wyznaczyć jasno jeden sektor (od schodków do schodków) gdzie ma być młyn. Przez pierwszych kilka spotkań trzeba będzie prowadzić edukację dziadków[/i]
"dziadki" obok mnie (niebieska w tercji od strony Kaźmirza). zdzierały sobie gardło [czasem nawet przepłukując struny głosowe], czego nie można powiedzieć o nastoletnich kibicach z tej okolicy. Ci ostatni uaktywnili się tylko podczas WTSK. Więc VDV nie wiem, gdzie siedziałeś, że takie wnioski wyciągasz.
PALENIE PAPIEROSÓW!
Znów przykładem niech będzie Nurek. Kto tego Pana zna, ten wie...
A o samym meczu:
- niestety zbyt lekko sobie podeszliśmy do tego meczu... żadnych punktów nie dostaniemy, każdy punkt trzeba wywalczyć
- nonszalancja, lekceważenie Przeciwnika? OK... Ale nie w 1. tercji
- no widać to wyraźnie te TRZY TYSIĄCE KILOMETRÓW przejechanych (to takie usprawiedliwienie Hokeistów do dwóch pierwszych uwag)
TRYBUNY PORAŻAJĄ!
byłem, wspólnie z AA i mysle ze wszystko super:)
nurek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>czego nie można powiedzieć o nastoletnich kibicach z tej
> okolicy. Ci ostatni uaktywnili się tylko podczas WTSK.
Niestety potwierdzam.
tacy dwaj Napisał:
-------------------------------------------------------
> PALENIE PAPIEROSÓW!
Ograniczyłem się do minimum, podobnie jak inni - to było widać..... Tej kwestii nie ma co poruszać..... Trudno coś napisac o raczej bezbarwnym meczu w sytuacji historycznej..... HALA - to jest przejście z syrenki do mercedesa tak krótko mówiąc.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)