potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Śmieje się z nas cała Polska.
>
Cała Polska ma to głęboko gdzieś...
Ilu forumowiczów pamięta kto grał rok temu w Pucharze Intertoto i z jakim skutkiem? To nie jest puchar który interesuje całą Polskę... Zwłaszcza jak się akurat kończy Euro...
Jakbyśmy doszli do trzeciej rundy może by sie zainteresowali...
a ci co sie zainteresują, zobaczą że 2 bramki straciliśmy w doliczonym czasei. Wtedy już nie ma nic do stracenia... I że graliśmy w dziesiątkę u siebie...
I dobra - mieliśmy przygodę międzynarodową, skńczyłio się, teraz do roboty, przygotować się do sezonu. Ja, pamiętając poprzednie intertoto, wcale tak bardoz się nie martię, że nie bedziemy grać dalej.
-
-
Szachtior - Cracovia [i juz po dwumeczu - wyniku nie pomnę ;)}
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Śmieje się z nas cała Polska.
potter - cała Polska ogląda euro
a śmieje się paru zakompleksionych internetowych kretynów
a reszta ma to głęboko
przypomnij sobie Lecha w zeszły sezonie jak przerżnął z jeszcze gorszym przeciwnikiem
i co - stało się coś?
ale na usprawiedliwienie mamy fakt ze dopiero zaczynamy przygotowania do sezonu a oni sa w trakcie rundy ;d
a ja się zgadzam z potterem
śmieje się z nas cała Polska
śmieje się z nas Wisła,
i nie zdziwię się jak krzyknie na lidze:
- Cracovia!
- co?
- Szachtior!
daliśmy dupy po całości
jesteśmy ciency jak dupa węża
z czym do ludzi?
itd.
i niech profesór z dochtórem maja do myślenia
Smieje sie z nas cala Polska.
To mnie boli najbardziej.
Mam nadzieje, ze tylko do czasu eliminacji do Ligi Mistrzow.
oj dramatyzujecie !!!!!!!!!!
Brawo chłopaki!!! Ciekawe co na to Filipiak....Puchar UEFA
Pewnie się z nas śmieje cała Polska tak samo jak my (m.in na tym forum) szydziliśmy (mniej lub bardziej) z sąsiadki Legii Zagłębia itd...Jak wchodzisz na ring trzeba liczyć się z tym że będzie K.O...
Psy szczekają karawana jedzie dalej.
Też jestem serdecznie zawiedziony tym, że nie przeszliśmy Białorusinów - ale czy to jest wina Filipiaka (miał nakupić graczy na ilość żeby tylko było że są wzmocnienia - naprawdę transfery (ogólnie mówię) się dopiero rozkręcą i wszyscy czekają na ostatnią chwilę). Czy naprawdę zakup kilku nowych graczy pomógł by nam awansować ?? Tak samo padli by kondycyjnie jak i nasi obecni - nie da się przeskoczyć pewnych rzeczy, okres przygotowawczy musi potrwać troszkę więcej niż dwa tygodnie.
Niestety ale 0 ambicji i wstyd na cala Polske dziekujemy wam pseudopilkarze
Kurde.
Chłopaki... Jak Was wszystkich lubię i szanuję to proszę... Zamilczcie. Dostaliśmy się fartem, nie spodziewaliśmy się, nie byliśmy przygotowani. Dostaliśmy baty i ta lekcja pokory na pewno przyda się piłkarzom. Natomiast hmmm.. Chciałbym przypomnieć, że oficjalnie "NASZA" strona Błoń nie opiera swojej "wierności" tylko i wyłącznie na wynikach. My kochamy Cracovię nawet gdy przegrywa. Przynajmniej tak powinno być. Więc darujmy sobie obwinianie trenera, zawodników i wszystkich jak leci. Wierzcie lub nie ale chyba nie zależało im na tym aby przegrać... Grali tak aby wygrać... Niestety nie wyszło. Trudno stało się. Cracovia i tak jest najlepsza.
Czy wygrywasz....
Czy nie....
Ja i tak....
Ogromnie irytującym faktem jest ciągłe czepianie się trenera etc etc... Cholerka. Tak krawiec kraje jak mu materii staje... Jasne. Zawsze najłatwiej uznać, że trener zwalił. Mógł wystawić pana X, pana Y i ten od razu nastrzelał by 2139021 bramek, pomógł w obronie 4325425 sytuacji. To nie działa tak - Może by się pokazał, może nie. Było minęło. Nie martwmy się. Na sukcesy przyjdzie pora. Popatrzcie na to wszystko z perspektywy lat... Idzie w stronę lepszego ;) Co to za problem poczekać :)? Teraz martwimy się o jakieś marne intertoto, a za kilka lat (Daj Panie Boże) będziemy chodzić dumni ze świetnych występów w LM :) Wiara Koledzy! Nie dziś to jutro. Cracovia ma już 102 lata... I jeszcze trochę pożyje. Na sukcesy przyjdzie pora :)
hm naleze raczej do zwolennikow Majewskiego(tych umiarkowanych co patrza mu na rece) ale akurat tym razem nie ma co po nim jechac. moze dalo sie zrobic wiecej jesli chodzi o warsztat-tego nie wiem. ale przegralismy nie przez jego bledy a przez mentalnosc tych, ktorzy maja swiecic przykladem dla naszej zdolnej młodzieży. moim zdaniem oni wplywaja na atmosfere podczas meczu, przed meczem w trakcie treningow etc. a jak ktos min. 50% profsjonalnej kariery spedzil w 3-4 lidze to jest przyzwyczajony do profesjonalnego 3ligowego podejscia. mialem kumpla ktory kiedys gral w 3 lidze(dalej gra chyba) i pamietam jak mowil ze jesli dzien przed meczem nie walnie sobie minimum 3 browarkow to mecz sie nie liczy. nie podejrzewam naszych o tak skrajne zachowania, ale mysle ze cos z 3 ligi w psychice zostalo. nie ten świat (piłkarski), mimo ze umiejetnosci techniczne i kondycyjne pozwalaja na duzo. aaa i jeszcze z calym szacunkiem Polska mentalność.
tu jest za przeproszeniem pies pogrzebany.
Wpiszę to samo, co w innym temacie.
Majewski ma WIELKIGO MINUSA za kompletne zawalenie pierwszego celu w sezonie. To, ze zrobiliśmy z siebei żenujące pośmiewisko nie zaprzeczy nikt, kto ma trochę oleju w głowie.
Trudno, stało się czekamy na ligę. Ale tu taryfy ulgowej nie będzie. Za dużo tego czasu ochronnego dla naszego "nauczyciela". Słaby start ligi = AUFWIEDERSEHEN! Jak ktoś dostaje żółtą kartkę musi uważać, by nie dostać czerwonej.
I akurat, jak znam Profesora, jestem pewien, że i u niego Majewski ma cenzurowane. Za jego (Comarchu) kasę nikt nie będzie sobie urządzał eksperymentów.
eeee pasiaste biadolenie- toz to była jednostka treniongowa i to będzie protestować, z punktu widzenia Pucharów to ten jest najdurniejszy i niestety do niczego nie prowadzi.
Zatem lepiej się dobrze przygotować i zajć miejsce na koniec sezonu takie żeby nie musieć grac o tej porze.
A tak sa wakacje i sezon ogórkowy uważam za rozpoczęty :)
.- Szkoda kibiców. Możemy ich tylko przeprosić, że jechali dwadzieścia godzin w autokarze i że musieli oglądać naszą porażkę. Dziękujemy im za doping - przyznał po meczu z Shakhtyorem kapitan drużyny Arkadiusz Baran.
- Wasza przygoda z Pucharem Intertoto szybko dobiegła końca?
- Zagraliśmy tylko dwa mecze i szkoda, że tak się stało. Wynik rewanżowego spotkania nie odzwierciedla tego, co działo się na boisku, bo w pierwszej połowie to był równorzędny pojedynek. W drugiej straciliśmy jednak trzy bramki. Szkoda kibiców. Możemy ich tylko przeprosić, że jechali dwadzieścia godzin w autokarze i że musieli oglądać naszą porażkę. Dziękujemy im za doping.
- Brakowało wam bramki przy stanie 0:0?
- Gdybyśmy ją zdobyli to w poczynania Białorusinów wkradłaby się nerwowość. Niestety tak się nie stało. Szkoda też rzutu karnego, bo wcale nie musieliśmy się nim ratować. To nam praktycznie podcięło skrzydła.
- Kluczowe w tym meczu zdawały się być błędy w grze defensywnej?
- Cały zespół jest za to odpowiedzialny, bo wszyscy uczestniczą w grze obronnej. Shakhtyor strzelił nam w sumie pięć bramek, więc jak można przejść taki zespół?
- Dwie bramki padły już w doliczonym czasie gry. Nie musieliście wcale przegrać tak wysoko?
- Ja już wtedy siedziałem na ławce, była 92. minuta i mówiliśmy sobie, że dwóch bramek nie strzelimy. A tu gospodarze zdobyli jeszcze dwie. To nas podłamało.
- Jak wyglądały wasze siły w tym meczu?
- Myślę, że było lepiej niż tydzień temu. Wtedy jednak przez godzinę graliśmy w dziesięciu.
Rozmawiał Dariusz Guzik
DRAMAT PANIE MAJEWSKI! OGRANICZONY TRENEREK,PRZEWIDYWALNY ,ZMIANE CIGLE TE SAME.DRUŻYNA-BEZ TRENERA!!
Pozytyw-zdobyte doświadczenie! Kiedyś zaprocentuje!
Co tu mowic nie mamy po prostu napastnikow... nasze chlopaki nie umieja strzelac bramek...wine za wszystko ponosi majewski. Gada brednie, ze od niego duzo nie zalezy jak zagraja pilkarze... bardzo duzo od niego zalezy. wystarczy spojrzec na rosjanow na euro.dobry trener umial ich poustawiac i wszystko zaowocowalo
A ja się zastanawiam co się stało z obroną, bo przecież tak dobrze radzili sobie wiosną, a tu w 2 meczach stracili 5 bramek. Czy to też jest wynik etapu okresu przygotowawczego na jakim jesteśmy?
"Chociaż czasami przegramy Różnie bywało, ty wiesz, Kochałem Cię w okręgówce I w pierwszej lidze też..."
" I po co, po co nam to było, po co nam to było
Wciąż odpowiedzi brak
I po co, po co nam to było, oszukiwać miłość i okłamywać świat
I po co, po co nam to było, po co nam to było
Jeszcze się nie zaczęło a już się skończyło!
I po co, po co nam to było, oszukiwać miłość, do serca wciskać fałsz "
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)