2;0 :(
-
-
Szachtior - Cracovia [i juz po dwumeczu - wyniku nie pomnę ;)}
No mamy 2:0
k&%$#@........
3:0#^$%$#@#@
3:0
K&^$^$^$^$^^$^$^$^^$^$!!!! :/
Ładna pyte gramy :-(
Ciekawe co po tym blamażu z kelnerami powiedzą ci co uważają Majewskiego za dobrego trenera.W tym meczu widać na tle przeciętniaków słabość naszego ataku i pomocy.
Nie ma rozgrywajacego i napastnika z prawdziwego zdarzenia.
.
Sędzia kończ bo kompromitacja będzie, jeszcze czerwień na koniec
dzieki, ze skrociliscie sobie urlopy, dzieki ze tam poejchaliscie, dzieki ze wyszliscie. nie powiem za co nie dziekuje. nie chce psuc nastrojów przed przygotowaniami do nowego sezonu.
widzimy sie na pcozatuk sierpnia jak sądze. mam nadzieje ze..
No kurwa znowu Cabaj czerwona?
Kurwa gramy chujnie jak skurwysyn.
Jesteśmy kurwa zajebiści.
Szkoda tych 40 osób co pojechało.
I pewnie powiedzą, że i tak jesteśmy mocni i kurwa w lidze będzie lepiej.
Niech kopacze oddadzą pieniądze za wyjazd naszym kibicom którzy tam pojechali, tego meczu tak jak z relacji wynika pewnie nie dało się oglądać.
Kompromitacja to już jest!!!
W chu.j mam dosyć polskiej piłki
Czas odpocząć!!!
.
Zamilczę ...
dnooo ;(((( brawa dla majewskiego
Spoko, za 25 lat może awansujemy. Wstyd i kompromitacja.
mlody nie wiem jak wygladal mecz, ale jesli 11 Krotów stanelo w polu karnym to sie nie dziw ze mecz byl brzydki. ale wstyd ze im mimo tego nie wpakowalismy bramy. ten mecz to KROTOchwila z punktem kulminacyjnym w90' i tyle.
no to kiszka troche
Jak MAJEWSKI wyrzuca BOJARSKIEGO (który w każdym meczu sparingowym strzelał bramki!), a wcześniej Gizę, czyli wszystkich ofensywnie grających zawodników to kto ma strzelać bramki?
Ale wynik 0-3 idzie w świat i jest WIELKI WSTYD !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)