mlody3xL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Derby w Chorzowie?! Wyobrażasz sobie drogę tam?
>
> Jaki zakaz? Przecież dostaliśmy dwa mecze,
> które odrobiliśmy.
Ch.. z drogą :D Samo to , że Derby przy 40 tysięcznej widowni ! :D
-
-
Terminarz 2008/09?
NIe jest powiedziane, ze wislaki beda grali na slaskim. Runda zapowiada sie bardzo ciekawie. zakazy nie zakazy, ograniczenia filipiaka to mamy za soba. bedzie sie dzialo :-) ( mam nadzieje, ze nie bedzie zadnej kary po derbach...)
A moze zamiast krzyczec: karnety, ktos zacznie krzyczec: skarbona i na wyjazdy??? Nie bierzcie do siebie, ale pojezdzilibyscie cos w tej rundzie... Jest gdzie... To taka refleksja luzna, bo oprocz karnetow u siebie 3ba kupowac bilety na wyjazdy...
wybaczcie że spytam, ale od kiedy mają być karnety w sprzedaży? Bo za parę dni wyjeżdżam na 3 tyg. na wakacje... (Mam nadzieję, że zdążę na mecz z Arką. Oby był w sobotę)
Cieszy mnie fakt, że w sezonie 2008/2009 w pierwszym meczu Derbowym to my jesteśmy gospodarzami, bowiem rozegramy go jeszcze przy ul. Kałuży. Niestety, ze względu na przebudowę stadionu nie byłoby to mozliwe w przypadku Derbów na wyjeżdzie w rundzie jesiennej. Więc.... Mam szczerą nadzieje, że pokonamy Odwieczną Rywalkę na starym stadionie, bo to w moim odczuciu znacząca sprawa w kartach naszej historii.
piękny terminarz już nie mogę się doczekać DO BOJU CRACOVIA :)
strasznie nie pasuje mi terminarz ...
wile waznych meczów mi odpadnie ...
:(
moge jezdzic dopiero od drugiej polowy wrzesnia ...
Ciekawi mnie, jak oni zalatwia sprawe z karnetami, jesli nie wiadomo nawet, na jakim stadionie bedziemy grac polowe rundy i czy nie bedzie mial dodatkowo ograniczonej pojemnosci specjalnie na nasze mecze.
W dodatku terminarz misie ukladali tak, aby blisko siebie nie graly poszczegolne kluby, a jak bedziemy grac gdzie indziej, to im sie wszystko.. ;)
Ale chała :( na derbach nie będę :(
A ja nie będe na meczu z Areczką =/
Ale przynajmniej na derby sie wyrobie ;)
a ja zawsze się wyrobie i tu i tu :)
spoczko - karnecik kupić jak zwykle trzeba
Dla mnie kicha. Tracę dwa mecze w tym derby.
Beniaminków lepiej miec w poźniejszych terminach gdy juz sie wyszumią , a my ich mamy na poczatku.
Czyli tak jak obstawiałem - pierwszy mecz w Bielsku-Białej :)... bo przypuszczam że Jagiellonię wywalą.
A jak np. Polonia dostanie licencję, to zajmie miejsce Znicza, ale Znicz trafi i tak do Ekstraligi zamiast Podbeskiedzia... :D
Tak więc nie podejmuję się powiedzieć, czy pierwszy mecz będzie w:
1. Białymstoku
2. Bielsko-Białej
3. Pruszkowie
4. Bytomiu
:)
Zajebisty terminarz:):D
ludzie trzeba było poczekać z urlopami aż się terminarz pojawi :) teraz dopiero można ustalać terminy wakacji
Dla mnie ulozyl sie idealnie, bardzo zaluje jedynie, ze mecz z Arka to nie wyjazd w pierwszej kolejce, bo akurat bede wtedy w Trojmiescie.
mnie przepada jedynie mecz z Piastem Gliwice...
poza tym przez całe wakacje będę jeździł za moją kochaną Cracovią:):):)
J.Filipiak: "Najprawdopodobniej od 1 października stadion Cracovii pójdzie do remontu. Co ja mówię: remontu! Zamkniemy go i zbudujemy praktycznie od nowa." --Teraz Pasy.pl--
Tylko 4 mecze u siebie ?
Arka 1-3/08
LKS 15-17/08
gts 29-31/08
legia 19-21/08
Kur** mac. Na Arce mnie chyba nie bedzie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)