Całkowicie się z Tobą zgadzam. Wyszło tabiszowskie podcieranie dupy szkłem, jak to określa potter.
I za takie marnotrawienie klubowych pieniędzy między innymi powinno się tego szkodnika w...ć z klubu na zbity pysk. Bo zasady zasadami, ale w tym przypadku na złość babci odmrażamy sobie uszy.
-
-
Marcin Krzywicki - witamy w Pasach!
Pomijając już fakt, czy Marcin jest piłkarzem rozwojowym czy nie, czy za kurację powinien zapłacić śmieszny klubik z Radzionkowa (miasta bytomskiej Polonii :) ), to nie wyciągnięcie ręki z pomocą dla własnego zawodnika jest strasznie niskie. Takie typowe dla ukochanego wicka z kańczugi.
Szkoda chłopaka bo cały czas ma pod górkę.Trzymaj się Krzywy!
Nie byłem, nie jestem, i nie będę zwolennikiem Marcina. Nie wiem kto i po co go do Cracovii sprowadził i po co dalej się go trzyma, ale to jak się zachował w stosunku do niego klub, to po prostu brak słów... Przecież to ciągle nasz zawodnik, który jakiś okres tutaj spędził i zagrał jeden super mecz, ale dzięki temu spotkaniu rok temu nie spadliśmy. To chyba naturalne, że klub powinien mu pomóc w leczeniu.
Mnie tylko ciekawi kiedy w końcu ktoś nie wytrzyma i do,jebie Jakubowi tak że odechce mu sie takich numerów????
To jak z tymi protestami?
protest poprzez zbiorke pieniedzy na leczenie? popieram!
Powinniśmy mu pomóc ! zawsze jak grał to walczył do końca.
Cracovia zajęła się jego sprawą. Okazuje się, że Radzionków go ubezpieczył i powinien z tego ubezpieczenia zapłacić operację tylko, że walą w h*ja.
g4lu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cracovia zajęła się jego sprawą. Okazuje się,
> że Radzionków go ubezpieczył i powinien z tego
> ubezpieczenia zapłacić operację tylko, że
> walą w h*ja.
To juz news- tylko dlaczego tak pozno? Takie sprawy ,zwlaszcza kiedy chodzi o zdrowie zawodnikow Cracovii powinny byc zaraz ustalane!
Krzywy nie informowal wladz klubu o zaistnialej powaznej kontuzji zaraz po niej ? Czy wladze klubu czekaly (w nieskonczonosc) na decyzje Radzionkowa ?
Do cholery -przeciez sa sady czy inne arbitrazowe instytucje by wymusic zwrot kosztow leczenia zawodnika...
Ja jadac do Polski mam ubezpieczenie samochodowe - kiedy zepsuje mi sie auto ,place za nie a POZNIEJ otrzymuje zwrot poniesionych kosztow . Oczywiscie sa wyjatki - ale zmierzam do tego ,ze jezeli nie bylo reakcji klubu do ktorego zostal wypozyczony Krzywicki - to ja jako jego GLOWNY KLUB(Cracovia) - ponosze je w trosce o stan zdrowia zawodnika i szybki powrot do zdrowia - a pozniej jak pisalem wczesniej DOMAGAM SIE przez odpowiednie "instytucje" zwrotow kosztow! To takie proste dla mnie ,czy jest cos w tym dziwnego?!
Proste oczywiscie - bo mysle jak ja bym podpisal uwowe o wypozyczenie - a jak klub podpisal ?
Ilu już było takich w Cracovii, którym nie udzielono ŻADNEJ pomocy, ani finansowej, ani medycznej. Piotruś Socha, który za pomoc juniorom w rehabilitacji chciał pieniędzy, Sadko, który był przydupasem Tabisza i nawet nie starał się o pomoc dla swoich chłopaków, o złamasie tabiszu nie wspominając :) Dopóki takie śmieci jak tabisz będą w tym klubie to nigdy nie będzie profesjonalizmu.
4 dni później
Tyle było gadania o koniecznej operacji, a teraz się okazuje, że operacja w ogóle nie będzie potrzebna:
" Rozmawiałem z trenerem Kafarskim oraz wiceprezesem Jakubem Tabiszem i udało się rozpocząć leczenie. Diagnoza lekarzy okazała się optymistyczna: nie tylko nie potrzebuję operacji, ale i niebawem wracam do żmudnych treningów w Krakowie w ramach rehabilitacji - zapewnia napastnik."
[url=http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115699,11817943,Cracovia_zainteresowana_graczami_Ruchu_Radzionkow.html]Źródło[/url]
Marcin faktycznie trochę przesadził co nie zmienia faktu, że dopiero poruszenie na forum spowodowało jakąkolwiek pomoc ze strony klubu. Inną sprawą jest czy nasi wybitni specjaliści tym razem dla odmiany trafili z diagnozą?
alocha Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tyle było gadania o koniecznej operacji, a teraz
> się okazuje, że operacja w ogóle nie będzie
> potrzebna:
>
To nie można było dokładnych badań przeprowadzić kilka miesięcy wcześniej? Tak duże to były koszty dla klubu? Tylko sie robi wtedy kiedy się napinka na forum i w mediach zrobiła.
To teraz Marcin musi napisać specjalne podziękowania dla forumowiczów,
że dzięki napince na forum jego kontuzja okazała się mniej groźna,
a Tabisz podjął się leczenia zawodnika.:D:D:D:D:D:D:D:D
Ale jaja mamy uzdrowicieli na forum :D
W ramach przeprosin ja sie zadowole strzelonymi 15 golami w sezonie :)
Jak zagra w reaktywowanych rezerwach, to jest to jak najbardziej realne.
Rok temu dal nam tyle radosci w meczu z Bełchatowem...Potem poszedl grzecznie w odstawke bo w ataku mogl grac tylko 1 dryblas z Holandii. Wedlug mnie wcale nie byl gorszy. Marcin wracaj do zdrowia i powodzenia!!
Myślę wręcz, że gdyby nie te kontuzje to dziś byłby już lepszym piłkarzem od van der Biezena.
Może i tak, ale to dalej jest raptem trzecioligowy poziom.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)