Ale by sie Białorusini zdziwili, ze juz trzeciego przeciwnika by w ciagu 3 dni im zmienili.Jak ich znam wzmocniło by to uczucie miłosci do Cara Łukaszenki bo w Polszy burdel a u nas niet!!!Łot dobry i miłosciwy Car.
-
-
Cracovia w Pucharze Intertoto!!!
To ja w obronie PZPNu.
To nie jest wina PZPN, ze we Wrocławiu codziennie zmieniają zdanie co do fuzji z Grodziskiem. A to się łącza, a to sie nie łączą, a to grają na licencji Groclinu, a to na Śląska. Póki ostatecznie fuzja nie będzie zaklepana PZPN musi trzymać miejsce dla obu tych klubów. Pech chciał, ze sie to przekłada na baraże ale póki się w Śląsku nie zdecydują nic się zrobić nie da.
To nie jest wina PZPN, że Zagłębie odwołało się od kary degradacji. Związek musi trzymać miejsce w lidze bo nie teoretycznie wygrać mogą.
Decyzja by nie wystawiać skorumpowanych klubów była bardzo słuszna i wobec braku wyroków odważna.
Ale przecież jest jakiś termin zgłaszania drużyn do Intertoto po którym to terminie nie ma to tamto.Zgłosili Nas i zicher , klamka zapadła , kobyłka u płota czy inne tam takie.
awaria wkleił oświadczenie wydane ZANIM ogłoszono, ze my gramy w IT.
AA pięknie to wyjaśnił, nie ma tematu.
Ale tak swoja droga, to Lubinianie maja tupet.
"Oczywiście, zdaję sobie sprawę, że zaraz podniosą się głosy negujące występ w europejskich pucharach klubu, nad którym ciążą zarzuty korupcyjne. Chcę jednak przypomnieć, że postępowanie w naszej sprawie jeszcze się nie zakończyło, wciąż bowiem przysługuje nam procedura odwoławcza"
Czyli wg pana Jeza lepiej byloby gdyby zaglebie z wielkim hukiem zostalo z intertoto wy***** po "zakonzeniu procedury odwolawczej" :)
Jest termin zgloszenia do rozgywek mija dzisiaj ....:)
http://www.uefa.com/multimediafiles/download/regulations/uefa/others/70/22/79/702279_download.pdf
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
>
> Poniżej prezentujemy oficjalne oświadczenie
> prezesa Zagłębia, Pawła Jeża
(...)
> Nie wypieramy się, rzecz jasna, winy
> za grzechy popełnione w sezonie 2003/04, niemniej
> jednak, ile jeszcze kar musimy ponieść za
> incydentalne wydarzenia korupcyjne sprzed pięciu
> lat?
(...)
>
> Paweł Jeż
> Prezes Zarządu
> Zagłębie Lubin SSA
>
A ileż to JUŻ kar ponieśliście? Bo przekręty były widoczne w tamtym sezonie dla każdego
(ja kilka lat temu pisałem, że nawet mecz Cracovia-Pogoń był ustawiany przez sędziego w widoczny sposób pod Zagłębie... a te karne w ostatnich minutach, dziwne samobójcze bramki w ostatnich minutach...) i akurat w tym przypadku to nie były wydarzenia INCYDENTALNE - rozgrywki były ustawione pod Załębie... a kar jakoś nie zauważyłem :) Dopiero zapewne poniesiecie...
Panowie Zaglebie zapewne jest przekonane ze ich nie wyrzuca z ligi, zachowuja sie tak jak w ostatnim meczu z nami, czyli sa przekonanie ze co by sie nie dzialo to nikt ich nie skrzywdzi.
Oni przez dwa lata nie spełniali wymogu 1000 miejsc pod dachem i co? I nic.
zapewne ciągle jeszcze nie mogąc pojąć, ze nie wszystko im wolno.
.
na youtube.com jest , wkleiłem gdzieś w tym wątku link.
Na stronie naszego przeciwnika pojawila sie juz zapowiedz z naszym herbem. Z tego co rozumiem, do tekstu sa trzy komentarze, ale nie sposob sie do nich dostac...
Górnicza strona twierdzi, ze gramy 21 o 18:00 polskiego czasu, a rewanż 29 o 17 czasu białoruskiego.
http://www.fcshakhter.by/russian/news.php
Do tej pory podawano 19:00 u nas.
"3 i-ju-n-ia" że tak to napiszę, bo cyrylica nie wchodzi, to znaczy "3 czerwca". Nie widzę tam nić o komentarzach
Swoją drogą nasza oficjalna jeszcze nie podaje godziny meczu, ale wiadomo, u nas jest godzinę (?) później
> Nie widzę tam nić o komentarzach
To pewnie dlatego nie da się na to kliknąć. ;)
FortArt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Górnicza strona twierdzi, ze gramy 21 o 18:00
> polskiego czasu, a rewanż 29 o 17 czasu
> białoruskiego.
>
>
>
> Do tej pory podawano 19:00 u nas.
O 20.45 rozpoczyna się jeden z ćwierćfinałów Euro. Wyznaczenie meczu na 19-tą byłoby bardzo nierozsądne z oczywistych przyczyn.
Dobrze byloby zobaczyc juz jakies plakaty pod koniec tego tygodnia. Im szybciej tym lepiej. Zeby nas bylo duzo na meczu.
godzina meczu zapewne bedzie zalezala od Policji, gdyz w tym samym dniu sa Wianki
no wlasnie wiec mecz pewnie bedzie wczesniej, moze nawet o 17
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)