przepraszam jeśli dubluje, ale nie znalazłem takiego wątku.
Chyba nikt nie ma wątpliwości. W tym momencie to jest mój ulubieniec. Oby tak dalej Przemek.
Bardzo mi się podoba Jego gra, wkłada w to serce i ma świetne wyjścia, chce strzelać bramki, na Widzewie chyba z 3 minuty się nie wracał i był bliżej bramki gości niż napastnicy pod koniec meczu.
-
-
Przemysław Kulig Superstar
Nie możemy dopuścić do tego zeby Łęczna wzięła nam Kuliga! Musi zostać i grać do końca kariery w Cracovii!
Temat wątku nieco "histeryczny", ale fajnie byłoby gdyby grał dalej w Pasach.
Takich ludzi chcemy w PASACH. Te wszystkie gregorki to jak na razie nie wypały, i nie sądze aby to sie zmienilo.
Poprostu to chłop z jajami!!!
Panowie, ja rozumiem emocje, ale nie podbijajmy ceny Przemka.
Łęczna na 99,9% awansuje do nowej I ligi i będą potrzebowali wzmocnień. Nawet jeśli zdają sobie sprawę, że on nie będzie chciał do nich wrócić, to na kasie z pewnością im zalezy...
A boję się, że jak zaśpiewają zbyt dużo, to naszemu wice słupki podpowiedzą rozwiązanie, o którym nikt z kibiców wolałby nawet nie myśleć...
heheh ale troche przesadzil z tymi podziekowaniami dla kibicow wisly :)
Z podziękowaniem przesadził... Ale wg mnie to najlepszy zawodnik Cracovii w tym momencie...
eeee tam przesadził...rzucił im "kość" dla smaku :-)
http://img.interia.pl/sport/nimg/Derby_Wisly_2489213.jpg
i wszystko jasne bardzo mu zalezało widać było po meczu pierwszy rzucił koszulke
Wytrenowany sobie jest :D Lapa jak u Rambo w chwili spinaczki na 200 metrowym drzewie:D
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie możemy dopuścić do tego zeby Łęczna
> wzięła nam Kuliga! Musi zostać i grać do
> końca kariery w Cracovii!
Z końcem kariery to bym uważał...
Wystarczy że mu kilka meczów nie wyjdzie, i grono forumowiczów będzie na nim jeździć jak na łysej kobyle... A na stadionie usłyszymy to i owo...
Przesadzam? no to popatrzcie na forum kilka lat temu. Wyrazy uwielbienia dla zawodników którzy dziś wielbieni na forum nie są, a wprost przeciwnie...
========
Zdecydowanie dziś był to nasz najlepszy zawodnik, to dla mnie nei ulega wątpliwości. I w ogóle tę rundę ma bardzo dobrą, wyraźnie się rozegrał.
Natomiast co do jesieni 2008...
Jeśli Łęczna postawi za neigo cenę zaporową, to chyba lepiej będzie po prostu przeczekać...
W grudniu kończy mu sie kontrakt i wraca do nas...
Tak, wiem, że zaraz grupa młodych pasjonatów zacznie mnie krytykować. Na to mam pytanie: Wy to płacicie? I jaka cena warta jest JEDNą RUNDę?
Jeśli cena będzie rozsądna, to oczywiście. Ale jeśli nie...
Cóż, to jest biznes.
jaką cenę ma jedna runda przekonujemy sie w obecnym sezonie-gdybysmy jesienia grali tak jak wiosną to ten sezon bylby zblizony do poprzedniego...
warto zaplacic!! tym bardziej ze to nie moja kasa.... :D
Agnan pytasz odpowiadam. Oby nie cenę mistrzostwa lub pucharów
Mistrzostwo i puchary w przyszłym sezonie nam nie grożą
Jeszcze....
Przemek w jedenastce kolejki w programie orange ekstraklasa emitowanym na tvn-ie.
ReSoXyM Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > i wszystko jasne bardzo mu zalezało widać
> było po meczu pierwszy rzucił koszulke
Pierwszy i jako jedyny spontanicznie podszedł i rzucił bluzę Cabaja, inni w tym czasie szli już do szatni i byli co nieco zaskoczeni: [url]http://www.wikipasy.pl/Grafika:2008-04-20_Wis%C5%82a_Krak%C3%B3w_-_Cracovia_108.jpg[/url]
no wlasnie..bo nie mieli bluzy kolegi:)
mistrzostwo nie, ale puchary tak. moim zdaniem nie mozna pozwolic, zeby opuscil druzyne. nie wiem co naprawde chce osiagnac profesor, ale ja bym zminiel cale lewe skrzydlo, kupil 1 napastnika zostawiajac reszte. z takim skladem mozna kopac dupy. (potem zmiana prawoskrzydlowego i bramkarza)
cokolwiek się stanie,
to Przemysław Kulig
zasługuje na uznanie!!!!
Mecz mu wyraznie wyszedł. Szkoda, że nei dano mu szansy jeszcze strzału tych brożków i zienczuków. Ta runda należy do niego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)