ja bym zrobil ta na dole z dlugimi wlosami na glowie
-
-
Rady dla Drumlaka - chuliganom netowym mówimy NIE! STOP POGRÓŻKOM zawodnikowi trzeba pomagać!
"sprawiedliwości społecznej" ???
kto to k*a pisał
Oto rozmowa przedstawiciela szmatławej gazety ze szmatą :
http://www.sport.pl/sport/1,78980,6649222,Cracovia_pocieszenia_moze_szukac_tylko_w_statystyce.html
Jaką mendą trzeba być żeby sięgać po opinię takiej jednostki ''drumlackiej''.
Dzisiaj oficjalnie wprowadzam pojęcie ''drumlactwa'' skala obejmuje od 1 - 100.
Artykuł oceniam na 64 jednostki w tej skali.( które jest wprost proporcjonalne do poziomu mojego wk......enia)
a tak wogóle co Ci się nie podoba w tym artykule? - bo ja nic specjalnie szczególnego nie zauważyłem.
Nie podoba mi się to ,że zapytanie jest kierowane do tego człowieka i to zaraz po niedawno wydanym wyroku.
Chyba wystarczy.
Nie widzisz w tym celowego działania ,że rozmawiają z człowiekiem , który ma takie a nie inne stosunki z naszym klubem i to przed meczem o UTRZYMANIE?!
Nie widzę :)
widzisz - taka jest rola prasy. Pytaję tego kto wzbudza emocje - najlepiej negatywne. Jak by spytali np. Dawida Nowaka - znacznie mniej osób zwróciłoby na to uwage. Nic nie poradzimy, że taka jest rzeczywistość - a liczy się oglądalność, ilość czytelników, ilośc komentarzy itp
... no to może mi złość oczy przysłania....pewnie pytaja tego eksperta przez ''przypadek''.
Ale 7 razy jest jego nazwisko wspomnianane, więc działa to na mnie delikannnntnie mówiąc negatywnie.
9 dni później
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/drumlak-brak-honoru-i-godnosci,1318228
Jak taki godny i honorowy to niech pajac przekaże ŁKS pieniądze wycyganione od Cracovii.
Drumlak to sukinsyn który umie odwracać kota ogonem, całe nieszczęście ŁKSu zwala na Cracovię!
to coś mówi o honorze......:D
Drumlakowi nie chodzi o ŁKS, ale o swoje pieniądze. On zasili Pogoń Szczecin pewnie teraz.
mialem nie pisac o tym, ale ku.re.stwo drumlaka jest wybitne
mianowicie TEN BYDLAK Drumlak WIELOKROTNIE! PLAKAL, ZALIL SIE JAK JEST PONIZANY, PONIEWIERANY PRZEZ FILIPIAKA I JAKI Z NIEGO HOJ I SKNERA,
ZE ON SAM DRUMLAK "SZCZERY","SZCZODRY" I "CHOJNY" GDY ROZWIAZE SPRAWY Z PROFEM ZAKUPI SPRZET SPORTOWY ORAZ BUTY PILKARSKIE DLA - UWAGA!- WSZYSTKICH GRUP PILKARSKICH W KLUBIE!!!
ZEBY POKAZAC FILIPIAKOWI JAK INWESTUJE SIE W MLODZIEZ!
SA NA TE SLOWA KURWISZONA. SWIADKOWIE
KILKUDZIESIECIU SWIADKOW!
ale nie na darmo wyje.bali szczura z Pogoni, Zaglebia , Cracovii... a teraz spierdoli z LKs, lecz wczesniej ich poda do...
Drumlak bucu to ty strajkowałeś w Łksie i pokazywałeś jaka tam bieda a teraz masz pretensje do wszystkich tylko jak zwykle nie do siebie Łks sam się ośmieszył bo prezes podał że zarobią milion na sprzedaży napoju a żeby zarobić ten milion trzeba tych napoi sprzedać 12 milionów jeżeli tak wygląda biznes plan w Łksie to wybaczcie ale są sami sobie winni zresztą prezes Łódzkiego związku krótko to podsumował że najmniej na licencji zależało działaczą łksu!!!
"... dla stuletniego klubu może oznaczać nawet wymazanie z piłkarskiej mapy Polski."
i tam jest normalna sytuacja i idzie ku lepszemu?
Drumlakowi się nie dziwie zapłacili mu, była szansa że jeszcze coś wyszarpie, a teraz ...
Chodziło raczej o to, że jak zostaną w lidze to łatwiej jest przekonać potencjalnych
sponsorów do finansowania klubu.
Zastanawiam się czy kiedy ŁKS będący w trudnej sytuacji nie wypłaci Drumlakowi pieniędzy
ten pełen miłosierdzia człowiek nie rozpocznie prywatnego procesu wymazywania klubu
o 100-letniej tradycji z mapy Polski.
Jak drumlakowi zależy niech zostanie jest zarobiony może posponsorować biedny Łks!!!
rycerzszaławiła Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chodziło raczej o to, że jak zostaną w lidze to
> łatwiej jest przekonać potencjalnych
> sponsorów do finansowania klubu.
>
> Zastanawiam się czy kiedy ŁKS będący w trudnej
> sytuacji nie wypłaci Drumlakowi pieniędzy
> ten pełen miłosierdzia człowiek nie rozpocznie
> prywatnego procesu wymazywania klubu
> o 100-letniej tradycji z mapy Polski.
To raczej więcej niż pewne. Daje mu mniej niż 2 miesiące.
7 dni później
[url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?11,1213574,page=39[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)