W sobotę o 18:30 mecz Lech - Wisła , transmisja w Canal + .
Zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie piłkarsko jak i kibicowsko.
W Poznaniu sprzedano prawie wszystkie bilety , Wisła też w dużej ilości zjawia się na Bułgarskiej.
DO BOJU KOLEJORZ...
-
-
Lech-Wisła DO BOJU KOLEJORZ
a my po zwycięstwie z Górnikiem pojdziemy do pubu "Pod Miastem" oglądać na C+ zwycięstwo Lecha :)
a powinniście jechać do Tychów dopingować Pasy w finale PLH...
Lodowisko w Tychach jest remontowane i ilość widzów ograniczona do 1500. W samych Tychach chętnych na ten mecz jest 5000. Jak załatwisz bilety to pojedziemy.
Licze na Lecha a wtakiej formi wisły jestem wrecz pewien że wygrają.
kudlatykudukudicini
co do Twojego podpisu ALL THE HIBEES ARE GAY !!!
sa bilety dla nas w Tychach czekaja!kto naprawde chce jechac ten pojedzie!!!
Jadymy...
OklahomaKentucky Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> >
> Licze na Lecha a wtakiej formi wisły jestem wrecz
> pewien że wygrają.
>
>
>
>
>
> kudlatykudukudicini
>
> co do Twojego podpisu ALL THE HIBEES ARE GAY !!!
>
>
ALL THE HEART'S FANS ARE SHEEPSHAGGERS!!!
ALL THE RANGERS FANS ARE SOUPDODGERS!!!
tylko ze Lech tez bez formy ;]
Lech nie ma szans, ale szczerze mówiąc wynik tego meczu mi kompletnie zwisa, na ten moment najważniejszy jest finał hokeja
Jestem pewny że Lech to spotkanie przynajmniej zremisuje , no i oczywiście tak jak zawsze kibicowsko(doping-oprawa) pewnie zaprezentuje się fenomenalnie.
a ja również jestem pewien, że kibicowsko Lech jak zwykle zmiażdży cała Polskę, szkoda tylko, że piłkarsko tacy dobryz nie są, no ale wszystko do nadrobienia za rok/dwa
spokojnie, mecz Lech wygra, jako poznaniak gwarantuje to :P
Do boju Kolejorz!
Wygra CRACOVIA, poźniej niestety GTS, a poźniej znowu W Tychach CRACOVIA.
no i syf.. nie udało sie pokonac Wisły.. choc mecz byl bardzo wyrownany i dopingiem pokazalismy ze potrafimy ;D
sędzia Was trochę podżyrował. Za faul Dudki powinien być karny, a nie druga żółta kartka
Akurat co do tej sytuacji to karnego pewny nie jestem ale kartki nie powinno być. Poza tym jak nie strzela się w takich sytuacjach jak mieliśmy, to jak mamy wygrać z takim zespołem jak Wisła. Teraz tylko byście Wy w derbach wygrali :)
koziołek, przecież rozjeżdżacz przechodniów go wyraźnie pchnął (Ryszka się "skoncentrował na bodiku d..., po to aby odwrócić uwagę od ruchu ręką , więc Wasz upadł. Dla mnie popchnięcie zawodnika w polu karnym, nawet bez piłki to JEST karny, bez względu na to co jakaś Ryszka powie czy gts-owiec Mielcarski
Przypomnij sobie bodaj gts-anderlecht. Głowacki rozzuchwalony "łaskawym traktowaniem" przez naszych sędziów powala rywala jeszcze przed centrą z rogu. I karny. A Głowa strasznie zdziwiony za co.
ale gts z cupiałem mają sędziów w kieszeni. W ubiegłym roku widać zapomnieli im płacić i efekt był ;)
Ja bym Kikuta na dwie kolejki od meczów odsunął bez kitu:))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)