menadzerowanie ?
zarzadzanie zasobami ludzkimi?
restrukturyzacja?
redukcja kosztów?
przeciez podobno chcecie tez misję realizowac ?
who are you tabisz?
i dlaczego ZŁAMANY?!
-
-
tABISZ co ty robisz!!!!!!!!!!!!!!!
nie przyjdzie, Filipiaka nie bedzie to wydyga.
Na co Wy liczycie?
Posra sie, jesli Profesor nie przyjdzie...
Wcale sie tez nie zdziwie, jak brodaty oszolom=wizjoner bedzie mial nadal szczekowe klopoty i tez akurat wystawi zmiennika...
Albo to my sie zdziwmy i po raz pierwszy na Treningu Noworocznym ekipa ochroniarzy dorowna tej na derbach... Tak, na wszelki wypadek, zeby cos znowu bylo historycznego;-)
dno totalne dno.
Bidna chłopina - poniewierali nim na okrągło.
Raz go widziałem jak w zupełnych ciemnościach nawadniał naszą nową murawę.
krew człowieka zalewa jak się słyszy co ta szmata z kańczugi wyprawia.
Panaowie,dopiero teraz widzicie problem???
Nikt nie widzial jak kiedys sprzedawalismy psom swoje ziemie,niezbedne im do budowy stadionu(wlasciwie infrastruktury)
Nie widzieliscie jak jeden pies przywlukl do nas zastepy innych psow,wyniszczajac Pasiasta mlodziez???Sami zwolennicy takiego systemu ktorzy kiedys SKANDALEM okreslali powiedzeniem jednemu panu co sie o nim mysli,teraz zaczynaja dbac,o ludzi FAKTYCZNIE zwiazanych z Cracovia...
Jesli kiedys mozna bylo tak robic majac oczy przysloniete,szmem wokol pana Wojtka to teraz nie szukajmy winnych,w Tabiszach i takich tam!Yacynijmz od siebie.
Niezly belkot, Zeus.
popieram przedmowce...
Panią Basią poniewierali za 600 zł biedna kobieta musiała pracowac bo wzieła raty.A zeby było śmiesznie na koniec zachorowała na nadciśnienie to klub zgłosił kontrol z ZUSu.
P.S.Tabisz zarabiał dwa la temu 15,000 zł plus premie
Ościak dostał premi za tam yen rok od 200,000 - 300,000 zł
Dziewczyna w sklepiku 800 zł bez umowy (podobno cały marketing oraz dziewczyny ze sklepiku odchodza od 1 stycznia przyczyna Stopa daje w dupe ile zarabia tego niewiem)
I JAK W TYM KLUBIE MA BYC NORMALNIE JAK JEDEN ZARABIA 600 ZŁ A DRUGI .........
UWAZAM ŻE NALEŻY ZROBIC POSPOLITE RUSZENIE I WYPIERDOLIC tABISZA I JEGO SWITE A PÓZNIEJ MAJEWSKIEGO.
jestem zatym aby wprowadzic zmiany od nowego roku i popierap przedmowce wyj...c tych niewdziecznych palantow co poniewieraja pozadnymi ludzmi taczki szykowac na noworoczny traning i jazda z nimi osobiscie zafunduje transport do KNCZUGI
o marketnigu to juz lepiej nie mowic. Byla dobra i do tego pasiasta ekipa a teraz tak jak i w 1-szej drużynie.
Za chwile nie bedzie miał kto w Cracovii pracować bo bardziej się będzie opłacało leżeć do góry dupą na koszt państwa niż robic u Nas. Ciekawe co zrobia jak jeszcze chłopaki od obsługi stadionu odejdą w końcu.
Tacy ludzie jak tabisz nie maja prawa pracowac w Naszym klubie.. Jak dlugo kur** jeszcze?!
moi drodzy ...
dostałem info ze nie jest tak jak pisze tytus1906 ...
wkrotce pojawi sie stanowisko klubu w tej kwestii ...
bardzo prosze o powstrzymanie sie od dalszych komentarzy do czasu owego stanowiska ...
Co ty Robert mówisz że to nie prawda zapytaj Zołnierza ,Alexmatecznego,Chochołka i wielu inych jak potraktowali Panią Basie . Póżniej sami kupili kwiaty i podziekowali za prace w klubie po kryjomu przed tabiszem (jak go nie było).Z panem Wawrzynieckiem rozmawiali co poniektórzy i było mu przykro że go tak potraktowali.Tabisz się broni bo kto mu da tyle kasy za frajer.Teraz będzie pierdolił że to nie on to Wysocki lub inny palant.
Uważam że koniec z rzadami Tabisz trzeba wypierdolić im szybciej tym lepiej.
nie nalezę do sympatykow tabisza ...
nawet uwazam siebie jako jedna z pierwszych osób które na tym forum dały temu wyraz ...
ale ...
wg moich informacji Pan Wawrzyniecki sam się zwolnił ze względu na chorobe żony ...
poczekajmy na rozwój wydarzeń ...
-Robert- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> (...) Pan Wawrzyniak sam się zwolnił (...)
Robercie, być może, ale my rozmawiamy o Panu Wawrzynieckim ;)
sorry juz poprawiam ...
miałem kolegę w pracy o nazwisku Wawrzyniak ...
stad pomyłka ...
Wklejam oficjalna stanowisko Klubu
zostałem o to poproszony i prośbę spełniam bo uważam że na forum każdy ma prawo przedstawić swoje racje
jednocześnie ja mam zbyt mało informacji żeby zająć stanowisko w tej sprawie w związku z czym proszę nie mieszać moich prywatnych przekonań z tekstem oświadczenia:
[b]tekst oświadczenia[/b]
[i]W związku z pojawiającymi się nieprawdziwymi informacjami dotyczącymi zwolnienia przez MKS Cracovia SSA pana Zbigniewa Wawrzynieckiego i pani Barbary Migacz wyjaśniam, co następuje.
MKS Cracovia SSA doceniając wartość świadczonej przez pana Zbigniewa Wawrzynieckiego pracy wyrażała wolę kontynuowania dalszej współpracy, a pan Zbigniew Wawrzyniecki był osobiście przekonywany przez członków Zarządu MKS Cracovia SSA do przedłużenia zawartej umowy. Rzeczywistą przyczyną rezygnacji pana Zbigniewa Wawrzynieckiego były problemy zdrowotne i sprawy osobiste.
Natomiast prawdziwą przyczyną wygaśnięcia stosunku pracy z panią Barbarą Migacz było osiągnięcie przez nią uprawnień emerytalnych i związane z tym przejście na emeryturę.
Należy podkreślić, że osoby rozpowszechniające nieprawdziwe informacje na forach internetowych całkowicie bezpodstawnie dyskredytują poszczególnych członków Zarządu MKS Cracovia SSA i tym samym działają nie tylko szkodliwie na wizerunek Spółki, ale całej społeczności Cracovii.
[/i]
prosilbym o ustosunkowanie sie do tego oswiadczenia osob, ktore rozpetaly ta burze na forum. sprawa jest bulwersujaca i trzebaby ja wyjasnic.
Karvin pucybucie i ty w to wierzysz ja to oświadczenie mam wiesz gdzie.Ja się nie będe tłumaczył Stowowy też odszedł , Giza też inni też .
Daruj sobie tego pucybuta kolego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)