WYGRAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zalożyłem wątek piłkarski z Odrą i WYGRALI :-)
Czas na powtórkę :-)
Kopacze z Legią,jeszcze raz zobaczyłem na C+ powtórkę,nie zagrali źle.Po prostu tamci byli lepsi piłkarsko,kadrowo....trenersko ;-)
Ruch jest do ogrania,widziałem skróty z ostatniego ich meczu.Problemy podobne w ataku do naszych problemow-kopacze pudłują w 100% sytuacjach...
Ale to my,jesteśmy lepsi piłkarsko,kadrowo....trenersko :-)
Dlatego - Kto wygra mecz???!!! PASY ! Kto ?! PASY ! Kto ?! PASY,PASY,PASY !!!!!!!!!!!
-
-
[mecz]Ruch Chorzów - Cracovia 2 : 0
Niepoprawny optymista :-)
Trenersko to Ruch jest lepszy. A piłkarzy mamy lepszych, ale od Polonii Bytom czy Widzewa też mamy lepszych, a jednak z nimi przegraliśmy.
Piłkarze puszczą bo liczą że zwolnią Majewskiego, ale tym razem się przeliczą.
Zabierzów i Wieliczka witają.
Darek Kłus niestety nie zagra w meczu z Ruchem. Ma silne stłuczenie mięśnia skośnego brzucha, przez 7-10 dni w ogóle nie będzie trenował.
No to Skrzynia na defensywnego pomocnika. Zapewne lepij by tam zagrał od Wacka. I może się samo ułoży w 4-4-2
Nie Skrzynia tylko Wiśnia na defensywnego. A Wacek nawet na ławę się nie nadaje.
Też podejrzewam, że skończy się na Wiśni, ale wydaje mi się, że wariant ze Skrzyńskim byłby lepszy. Stoper jako DM, to znacznie lepsze rozwiązanie niż odwrotnie. Dochodzi bardzo dobry strzał Skrzyni z dystansu i przy stałych fragmentach i dobre podania.
Ruch jest słabszy niż Widzew i Polonia, moim zdaniem, jest obecnie słabszy nawet niż ŁKS
na trzy mecze na Śląskim trzykrotnie wygrywali "goście", więc...
ale Cracovia jest dobra na przełamanie :(
A co to za róznica czy wygramy czy nie?? Dla mnie to bez znaczenia w tym momencie...
3 Punktów do mistrzostwa nam nie braknie, a przed barażami sie uchronimy spokojnie...
Ważne zebyśmy tam byli w duzej ilości i pokazali że Cracovia to Cracovia.
Pokażmy że możemy jechać na wyjazd w dobej liczbie, mimo że jesteśmy w piłkarskiej dupie:)
Są towarzystwa sportowe będace liderami OE, których kibice, mimo świetnych wyników i małej odległosći wyjazdowej nie zachwycają :)
Koteja, ale Ruch to k... i trzeba z nimi wygrać. Zresztą nie byłbym taki pewien uniknięcia baraży.
koteja Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A co to za róznica czy wygramy czy nie?? Dla mnie
> to bez znaczenia w tym momencie...
>
> 3 Punktów do mistrzostwa nam nie braknie, a przed
> barażami sie uchronimy spokojnie...
Koteja , zachowujesz pewność jak nasz Prezes ale jeżeli tempo rozkładu drużyny nie zostanie zahamowane to i nawet ŁKS może nas dojść...a co do Polonii...ją trzeba wiosną szacować kilka punktów więcej niż ich poziom gry. Śląskie Kluby słyną z samopomocy regionalnej...zresztą ostatnio nawet to jakoś zinstytucjonalizowali....
[b]Dlatego uświadomcie sobie ,że w piątek zaczynamy cykl kilku meczy :
Ruch Polonia Jaga ŁKS w których kiepskie wyniki będa oznaczały w najlepszym wypadku baraż!!!![/b]
Dobze tez jakby Filipiak z "w 20% winnym"Stefanem sobie to uświadomili. 2-3 pkt w tych 4 meczach i możemy NIE ZDĄŻYĆ SIĘ POZBIERAĆ!!!
Jakoś w przebudowe teamu przez zimowe 3 miesiące nie wierzę. Stefan niestety jest osobowością ciężką i kompletnie pozbawioną charyzmy , wątpię by dał rady wystawić na wiosnę DRUŻYNĘ a nie zbieraninę pracowników nie ufających szefowi (tak jak jest teraz)
koteja Napisał(a):
> A co to za róznica czy wygramy czy nie?? Dla mnie
> to bez znaczenia w tym momencie...
>
> 3 Punktów do mistrzostwa nam nie braknie, a przed
> barażami sie uchronimy spokojnie...
>
Podziwiam spokój Kolegi...
Ja nei jestem w tej chwili o to spokojny...
Trzy miesiace przerwy to byly w poprzednich latach, teraz to wypada z dziesiec tygodni.
JEdziemy... W jak najlepszej liczbie... i Trzeba z Nimi Wygrac
To My To My To My CRACOVIA
siema ziomy ile was przyjedzie w piątek na sląski ?
problem jest tego typu ze w piatek gra tez liga hokejowa
i gramy u siebie z Tychami
ja bede na hokeju na ten przykład
a na Ruchu już byłem ale wybiegła na boisko... Polonia Bytom
raf_jedynka Napisał(a):
a na Ruchu już byłem ale wybiegła na boisko...
Polonia Bytom
a to psikus ;-)
Ruch Chorzów - Cracovia, 19:00, sędzia: Paweł Gil (Lublin)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)