Za to Słowacy skompromitowali się na całej linii remisując z jedynymi turystami na tej imprezie
-
-
MŚ 2010 w RPA - 11.06-11.07
Każdy by tak walczył jakby groził mu obóz pracy za porażki!
Dokładnie ... Pokazali wole walki , ale co z tego wywiozą ich może nie na 6 a na 4 lata...
Ogólnie Brazylia w drugiej połowie grała trochę lepiej . A Słowacja ...Kompromitacja ;D
Puściłem kupon(spotkania od piątku do wtorku) za dyszkę na którym skreśliłem osiem remisów na 14 możliwych meczów w tym czasie.Siadła połowa,ale w sumie niewiele pomyliłem się co do ilości tych nierozstrzygniętych :).A do wygrania ponad 265 000 było:)
trzeba było każdy mecz jak do tej pory zagrać na remis na osobnych kuponach (oprócz Brazylii i Niemiec) to byś się cieszył jak co poniektórzy :D
teraz mozemy cieszyc sie mundialem siedzac na forum ;D
http://www.vuvuzela-time.co.uk/forum.cracovia.pl/
calkiem dobry i szybki mecz Hondurasu z Chile,,,,,,, jak dla mnie lepiej sie go ogląda niz ten wczorajszy Brazylii.....Alexis Sanchez z Chile całkiem niezły grajek....
Wczoraj byłem całym sercem za Koreą Północną ( oczywiście za ludźmi a nie za systemem który ich gnębi ), goście podeszli z niesamowitym zaangażowaniem do meczu ( inna kwestia to przyczyny tego zaangażowania ) a ich radość po strzelonej bramce była wzruszająca .
Panowie, gdzie na necie można oglądać mecze w stosunkowo [b]najlepszej[/b] jakości ? Przez stronkę, sopcasta czt mediaplayera...
no i szukuje sie mega-sensacja, jesli Szwajcarzy dowioza wynik
jak na razie - najfajniejszy mecz
brawo Szwajcaria :D
Widać, że Hiszpania to składanka cieniasów z Farsy i Kurewskich :) SZWAJCARIA!
brawo :) pastuchy jeszcze w dupe dostaną od Chile i do domu :)
Brawo :D Super wynik ! A my od Hiszpanów 6-0 ... :) No cóż Biało-Czerwoni wygrali :)
Ale fartowna bramka Szwajcarii wpadła , dobrze że im druga bramka nie wpadła , przynajmniej emocje do końca meczu.
Jak ktos na Szwajcarów postawił to niezłą kaske wygral :D
ale jaja!
Mysleli ze cała Europa gra jak Polska ;d
Staszek, Torres też się nie popisał. Szkoda. Hiszpanom dziś wyjątkowo nic nie wychodziło.
I znowu wygrał antyfutbol, to przykre. Zwłaszcza gdy czytam tu o żenującym poziomie tych MŚ i jednoczesne gratulacje dla murarzy.
Brawo Szwajcaria! :D Najbardziej zajebisty wynik na tych mistrzostwach jak dotąd! Aż się wzruszyłem.
Szkoda Hiszpanów. Cały czas chodzi mi po glowie egipski sędzia w meczu Hiszpanii z Koreą Południową. Yeabać sukinsynów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)