Tyle, że znaczna część kibiców ma dupy bliżej wielickiej niż Kałuży o czym świadczy frekwencja na ostatnim TN
-
-
Młoda Ekstraklasa - temat zbiorczy
Według mnie parę meczy można zagrać przy Kałuży (np.z Wisłą), ale tak ogólnie ME powinna grać przy Wielickiej. Wiadomo że dla tych chłopaków fajnie by było sobie zagrać na naszym nowym stadionie, ale nie ma co się czarować że przyjdzie dużo ludzi na taki mecz. Przyjdzie 200-500, a na takim stadionie to będzie wyglądać jak masakra :) Jak dla mnie niech grają na Wielickiej a jakieś ciekawsze mecze parę razy w sezonie na nowym stadionie.
leszeczek- co Ty piszesz? Frekwencja na Kałuży na TN w ostatnich latach była większa. Po prostu na Wielickiej bardziej to było widoczne, bo ludzie się tłoczyli dookoła boiska.
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tyle, że znaczna część kibiców ma dupy
> bliżej wielickiej niż Kałuży o czym świadczy
> frekwencja na ostatnim TN
A co Ty stary za klechdy opowiadasz;) Frekwencje na Kałuży na Treningu w ostatnich latach to było ~4 a raz nawet koło 5 tysięcy ludzi. Zresztą popatrz sobie na "Papieskie zdjęcie" z 1.01.2005. A nie wszyscy obecni na treningu poszli na stronę "do zdjęcia".
Na ostatnim Treningu Noworocznym na Wielickiej było mniej ludzi niz na Kałuży bo tam po prostu przyszli tylko zaangażowani Pasiacy. Nie było ciekawskich,turystów,spacerowiczów....
Nie będę się upierał bo na TN na wielickiej nie byłem, bo mi rzeczywiście jest znacznie bliżej na Kałuży, więc opierałem się na relacjach, ale na trzech poprzednich TN na Kałuży byłem i pisanie o 4-5 tys to możecie sobie włożyć między bajki. Fakt, że wielu na TN widzi podwójnie lub nawet potrójnie:)
5tys to było tylko na pierwszym TN po awansie, wtedy co szampana za darmo dawali. Później już z roku na rok było coraz mniej osób.
Wiadomo już gdzie będziemy grali z Zagłębiem?
90minut w terminarzu podaje, że na Wielickiej.
Tak na Wielickiej o 15,00 w niedz.
Do zobaczenia jutro na Wielickiej!!!!!
Zobaczymy ilu mędrców z tego forum jutro przyjdzie....?
Właśnie wracam z Wielickiej, dawno nie byłem na ME, ale takiej nędzy się nie spodziewałem, poziom mizerny i jeśli jest to nasze zaplecze, to nie mamy kim grać.Łuczak zaprezentował swoje normalne atrybuty czyli brak dynamiki i podawanie na boki i do tyłu. Dodatkowo strzelał zawsze niecelnie. Plastik miał jedno dobre dośrodkowanie, poza tym nic. Krzywicki jedno-dwa ciekawe zagrania, ale wykończenie woła o pomstę do nieba.
Jednym zasługującym na wyróżnienie jest Budakowić który wybronił cztery setki. Wygraliśmy dzięki indolencji Zagłębia.
FAKE to chyba byles na innym meczu albo wczorajszy
Jedynie Łuczak,Budakovic no i Kosanovicz i Plastik mogą nazywać się zapleczem Ekstraklasy...
Ale to co Krzywicki grał to nawet Nieciecza go nie weżmie....szkoda kasy nawet na pranie kostiumów....ale tu był jeszcze jeden faworyt niejaki Gajda -obrońca.....wstyd ,że taki człowiek nosi kostium w PASY!!!!Co on tu robi???Przecież dzieciaki na podwórku potrafią lepiej kopać piłę.Dobrze ,że trener zdjął go po I połowie....
Bida z nędzą...niestety!!!!
ceniony Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> FAKE to chyba byles na innym meczu albo wczorajszy
ceniony napisz kto wg ciebie grał tak świetnie, może to ja doznałem pomroczności jasnej, albo byłem na innym meczu
6 dni później
No i z Legią tyły 3:0
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/me_legia_warszawa__cracovia_live
CiekAwe jest to, że na obronie grało 2-ch Uszalewskich!
6 dni później
Do przerwy Golina oddał na Cichej chyba 4 strzały (dwa z wolnych), ale po strzale Świerblewskiego przegrywamy po pierwszej połowie 1:0.
I generalnie 2 do 0 .....Jutro ma być na odwrót!
Kto jest "trenerem" mlodej i kto zajał sie koordynacja grup mlodziezowych, z tego co pamietam to takie stanowisko wprowadzil prof do klubu.
1. Marcin Sadko. 2. Był Wojciech Klich, potem Hajdo, który szybko wybrał Niecieczę.
ten Sadko co kiedy w Niedzwiedziu gral czy to przypadek?
No chwilkę tak
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)