[i]Bałem się, żebym nie skończył jak Piotrek. Ale ja jestem człowiekiem bardzo ambitnym. [/i]
hehe
-
-
z cyklu ludzie Cracovii: Marcin Bojarski!!!
A mnie to wlasnie wkur..wia jak mu nie pasuje to niech idzie w pizdu. Co oni sobie mysla do kur.wy nedzy ze co ze rywalizacja o sklad to zjawisko paranormalne?!
Wszedzie sie rywalizuje o miejsce w pierwszej 11, doatad mieli za dobrze bo nie bylo nikogo w druzynie kto by prezentowal takie same umiejetnosci, na dzien dzisiejszy przeroslo go to i juz placze. Lubilemcie Bojar i lubie nadal ale jeszcze raz cos powiesz rownie glupiego to zmienie o tobie zdanie bo mnie to starsznie wkurza.
Placzusie pierdzieleni sie znalezli !
Rywalizacja rywalizacją , płacze płaczami a Bojara nie wolno puścic czy bedzie siedział czy grał... zgodzisz się?
iwi zastanów się co Ty piszesz... rywalizacja rywalizacją ale nie wmówisz mi że Szwajdych, Nowak, Pawlusiński są lepsi od Bojarskiego. co może Giza też przegrał rywalizacje z rozgrywającymi Nowakiem i Wiśniewskim?? nie rozśmieszaj mnie chłopie.
ja się Bojarowi nie dziwie i też bym tak zrobił jak on (zresztą raz tak zrobiłem)
Nie mialem dokladnie tego na mysli. Chodzi mi poporstu o to ze wylewaja swoje zale jak male dzieci. Jesli ktos siedzi na lawce to znaczy ze ktos sie lepiej prezentuje od niego, bo na wzgledy u trenerow nie licze a zwlaszcza jesli chodzi u Majewskiego.
Pawlusinski na dzien dzisiejszy jest wg mnie lepszym zawodnikiem od Bojarskiego. Oboje niestety nie sa w stanie zagrac calego meczu przez 90 minut na wysokim poziuomie i kazdy o tym wie. Nieraz widzialem Bojarskiego w koncowkach meczu tulajacego sie niczym statysta.
Oboja sa dobrymi graczami i rywalizacja o miejsce to pokazuje ze wchodzac z lawki jest w stanie poprowadzic druzyne do zwyciestwa tyle tylko ze nie sa w stanie grac pelnych 90 minut na rownym "zeby nie mowic wysokim poziomie" - takie moje zdanie.
Cenie bardzo wklad Bojara w druzyne bo jest dla nas wszystkich nasza perelka ale nie moze byc taka ze ich ego przerasta ich mozliwosci.
iwi co do Plastika i Bojara mozna sie klocic kto jest lepszy itd. ale chyba nie powiesz mi ze Bojarski powinien siedziec na lawce gdy gra Nowak a wczesniej grywal Szajdych?
wlasnie cos tu jest nie tak z tym Majewskim...
nie grał Giza bo nie pasował chociaż cała piłkarska Polska chciałaby go mieć w składzie, teraz nie gra Bojar bo znowu coś Majewskiemu nie pasuje...
Dla Bojarskiego powinien jednak Majewski znaleźć miejsce na boisku,bo trzymanie takiego zawodnika na ławce to duża strata dla drużyny.Bojar jest bardzo uniwersalnym zawodnikiem ,może grać jak już zdążył pokazać na obu bokach pomocy czy w ataku,a z tego co pamiętam grając w GKS-e w systemie 3-5-2 grał w środku pomocy.Wobec odejścia Gizy i nie najlepszej gry Wiśniewskiego być może na tej pozycji należałoby ustawiać Bojara.
ewentualnie jak nie chce grac Dudziciem z przodu to niech Bojar gra zamiast Moskita
zac,
powiem Ci ze pomysl z ustawieniem Bojarskiego na srodku jako ofensywnego pomocnika moglby byc trafiony i uwazam to za dobry pomysl.
Wydaje mi sie ze moglby sprawdzic sie lepiej niz Wisniewski w roli playmakera. Podzielam twoje zdanie. Wydaje mi sie ze Majewski liczy jednak na cos innego, mianowicie ustawiajac Wisnie na srodku liczy tym samym na czeste wypady w pole karne i strzaly glowa do ktorych Wisniewski ma predyspozycje.
santo,
nie porownywuje umiejetnosci Bojara do Szwajdycha bo ten drugi przy tym pierwszym to "drewno". Szwajdych w formie czy bez niej i tak jest slabym zawodnikiem niestety.
Co do Nowaka i Bojarskiego to 60%40 dla Bojara.
Nie podoba mi sie tylko to majaczenie ktore do niczego dobrego nei prowadzi. POwinien skupic sie na treningu na ostrym cwiczeniu a wowczas napewno dostanie szanse od pierwszych minut, poki co nie robi tego widocznie tak jak powinien skoro wchodzi na koncowki.
Nie jestesmy jedynym zespolem ktory ma paru dobrych zawodnikow na dana pozycje, popatrzcie nawet na ten GTS! czy ktorys cipek od nich cos pepla ze mu sie nie podoba ze nie gra?
nastepny przyklad to Wacek? - gada cos ze mu nie pasuje?! nie , bo skupia sie na walce o miejsce w skladzie, przegrywa ja z Kuligiem ale sie nie obraza i nie majaczy...jak widac jednak mozna!
Z jednej strony sie nie dziwie Majewskiemu i pokazal tego przyklad mecz z Groclinem!
Wlasnie ktos taki jak Marcin wchodzi z lawki na swiezosci i na zmeczonych obroncow jest woda na mlyn!
Tak czy inaczej wolalbym widziec go W PODSTAWOWEJ JEDENASTCE!!!!!!!!!
MARCIN WRACAJ DO ZDROWIA JAK SZYBKO TYLKO POTRAFISZ!!!!!!!!!!!!
> Co do Nowaka i Bojarskiego to 60%40 dla Bojara.
>
>A ja tam wolę Pawkę od Bojara, chociaż obu bardzo lubię. Pawka zapierd... na całym boisku przez 90 minut i wszędzie jest go pełno. Zwłaszcza pokazał to w meczu z Groclinem. Nie strzelił wprawdzie, ale wybronił strzał na linii bramkowej, a i przy drugim golu się zasłużył. Bojar namieszał, trzeba prezyznać, ale on jest właśnie dobry jak wchodzi świeży na zmęczonego przeciwnika. Gdyby grał od początku, to niewiadomo czy jego gra przyniosła by taki skutek, a z pewnością nie pod koniec meczu. Niwe rozumiem jak piłkarz może stroić fochy gdy wchodzi w 60 min. Co innego bdyby go wpuszczał jak Dudzica na ostatnie 10 min, bo to już obciach, ale zawodnicy wpuszczani na ostatnie 30 minut występuja w wielu drużynach i są dla nich bardzo ważni.
a wrecz w najlepszych druzynach swiata sa zawodnicy,ktorzy nominalnie sa zawodnikami pierwszej jedenastki,a wchodza z lawki i niejednokrotnie decyduja o zwyciestwie!!!
Przyklad ostatniego meczu W DERBACH LONDYNU!
Przy stanie 1-1 wchodzi Rosciki i konczy sie 1-3 !!!
Bojarski ma zostać i grać od początku, a Giza ma wróćić.... Takie jest moje zdanie.
Pzdr.:Leesior
no to Bojar z głowy na dobre kilka tygodni;/
Marcin trzymaj sie jestesmy z Toba na dobre i na zle!!!!!!!!!!!
Trzymaj sie Bojar i wracaj szybko do zdrowia!
Bojar jest moim ulubionym zawodnikiem. I odkąd odszedł Giza jest naszym najlepszym graczem. Wracaj szybko do zdrowia! Może już nie będzie wtedy u nas Majewskiego i będziesz grał w podstawowym składzie!
Zamiast biadolić trzeba się cieszyć.
Naderwanie więzadeł pierwszego stopnia to w opinii lekarzy "najlepsze" co mogło się w tej sytuacji przytrafić.
Dodam, że podejrzewano wcześniej zerwanie więzadeł, a to oznaczałoby pół roku przerwy w grze.
Na początku listopada Bojar powinien wrócić do gry. Jestem pewien że w tej rundzie zapewni nam jeszcze jakieś punkty.
Kruca fuks , niech temu Rockiemu murawa grząską będzie.
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kruca fuks , niech temu Rockiemu murawa grząską
> będzie.
>
> Pamietaj że i Ty kiedyś bedziesz Piknikiem!!!!
Powiem szczerze ,ze nie ma co na tą "Łysą pałę" w tej sprawie się rzucać.
Jest to kawał bezczelnego prowokującego publiczność skubańca ale w sobotę po prostu lekko popchnął Bojara (co i Marcin nie raz robił). Niestety Marcin bardzo pechowo upadł.
Wracaj Bojar do zdrowia!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)