PiS
-
-
Sondaż- Jak zagłosują Pasiacy!!!
POniewaz nie widze innej opcji (a ze maja tez niektorych czlonkow patafianow to inna sprawa). ale Rokita nigdy mnie nie zawiodl.
niech POmyśle w PiSdu PoSLem nigdy nie będę a LISa bym wysłał na grzędę:D:D:D
To jasne - tylko PO.
Dość już bałaganu i wyniszczającej wojny z polskim społeczeństwem prowadzonej przez pis, a także podjudzającej ludzi do wzajemnej walki ze sobą. Dość już tych wojen! Nadszedł czas na spokój. I trzeba wreszcie zacząć iść do przodu..!
Nie zagłosuję na żadnych socjalistów i pseudosocjalistów
LiD
PiS
Samoobrona
LPR
odpadają w takim przypadku
nie zagłosuję na karierowiczów PO odpada
nie zagłosuję na układających się z socjalistami
UPR odpada
ergo nie idę do wyborów
moim głosem jest brak mojego głosu - swoim niegłosowaniem wyrażam pogardę dla całej polskiej sceny politycznej która nie potrafiła przez 17 lat(!) wykształcić prawicowej partii
No to qźwa może by przy okazji następnego meczu zrobić prawybory w Aldze lub Whiskybarze. Ustawić urnę, a potem podliczyć głosy. Prawo nam chyba takich happeningów nie zabrania.
PiS
albo PiS albo wogóle
Nie wiem na kogo zagłosuje ( a że zagłosuje to pewne , bo lubie).Bolszewicy u mnie szans nie mają . Wacham sie pomiedzy PiS , PO i UPR, jest jeszcze troche czasu ,zobaczymy kto mi wiecej obieca.........
Na literkę D z koalicji LiD.
w ostatnich wyborach lokalnych oddałem głos nieważny, i wiecie co?
spodobało mi się :D
Popieram Karvina i nie głosuje (ewentualnie zastanawiam się nad UPR-em, na który ostanio głosowałem). Nieważny głos lub wybranie "mniejszego zła" czyści sumienie "obywatelskie"?
Krótka charakterystyka polskiej sceny politycznej:
1.Pan X jest w partii Y, która wygrała wybory i rządzi. Pan A jest w partii B, która jest w opozycji.
2.Partie Y i B ostro się zwalczają i kłócą o władze.
3. Kraj biednieje, nie widac przyszłości itd. ==> wtedy Pan X z Panem A postanawiaja, że nastąpią wybory.
4. Następnie Pan X tworzy partie Z, a Pan A partie C.
5. W wyborach wygrywa partia C i ona rządzi, ciąg dalszy w pkt 1.
PiS
Nie rozumiem jak po tych dwóch latach festiwalu pogardy dla prawa i maskowanej bezczelnością niekompetencji ktoś jest jeszcze w stanie głosować na PiS. No rozumiem, że mohery, ale tu na pasach? jestem załamany. 2mln ludzi wygonione na emigrację, niedługo wyjadą wszyscy lekarze, brak dowodów jest dowodem na niszczenie dowodów, reforma finansów zaniedbana itd. itp.
Jeśli kogoś interesuję ja zagłosuję za PO
Herostrates21 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wpisywać tylko nazwe partii bez żadnych
> komentarzy
PiS
Zagłosuje na PO jak ostatnio.
Wykształciuchy do boju :)
PO...albo LiD, ale raczej PO.
ktoś w ogóle robi tu jakąś statystykę?
ja na PO jakby co
w ogóle to skala poparcia dla PiS-u mnie trochę przeraża, ale to chyba efekt tego, że partia o programie lewicowym sama siebie nazywa partią prawicową, przez co zyskuje elektorat "po obu stronach barykady".
TYLKO UPR !!!! niema i nie bedzie pzrez najblizsze kilkanascie lat bardziej pwoazniej partii z jasnym programem a nie obiecankami jak wszystkie dzisiejsze partie z z tego zasranego rzadu !!!
W pale mi sie to nie miesci; jak można zagłosowac na komuchów vel LiD ???
A zagłosuje pewnie na PIS
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)