wrocilem z meczu.
moje przemyslenia sa takie ze nie wyrywalbym wlosow z glowy. pierwsza polowa byla bardzo dobra w naszym wykonaniu natomiast w drugiej nie zrobilismy nic. ale to prawdopodobnie przez ten wirus. watpie by byli w stanie biegac 90 minut po takiej infekcji - to nie sa nadludzie... Zaglebie to wykorzystalo i nas po prostu zabiegalo.
Natomiast widac ze mamy jedna z najslabszych lini defensywnych w lidze. To ze to jak dotad nie wyszlo w tej rundzie to byla tylko i wylacznie zasluga Cabaja. Wydaje mi sie ze nie da sie tego nadrobic poprzez wystawianie 2 def.pomocnikow, bo to co nas gubi to sa proste bledy w pierwszej linii. Nie da sie grac o wysokie cele z tak slaba obrona. warto zaznaczyc ze to ze nie bylo M. Karwana to raczej niewiele zmienia:(
Zaglebie to naprawde bardzo dobra ekipa i nie zdziwilbym sie gdyby zrobili mistrza. W porownaniu do Legi to w ogole nie ma porownania. wybiegani, poukladani taktycznie, walczacy do konca bez wzgledu na to czy jest 2-0 czy 2-4.
Sedziowanie dramatyczne, pod kazdym wzgledem bylo widac ze sedzia byl po prostu dramatycznie slaby.
Brawo za doping na C. naglosnienie wiele dalo...
-
-
Cracovia- Zagłębie Lubin 2 : 4
po dzisiejszym meczu to chyba więcej osób złapie tego wirusa...
co do gry to cała CRACOVIA w swojej okazałości - wygrywać 2:0 i przegrać 2:4 to też trzeba umieć...
chociaż bez sędziego na pewno nie było by nam tak łatwo to osiągnąć ...
patrzcie na onet: http://sport.onet.pl/0,1248675,1504511,wiadomosc.html
tylko szybko bo zaraz zdejmą
ale jaja
Popiepszony był ten mecz.
iwi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nic innego sie nie spodziewalem jak porazki
> -normalka
>
> My w ogole nie mam obrony ani ataku wiec trudno
> sie dziwic.
>
> Najbardzie wkur... mnie w tym wszystkim kretysntwo
> Filipiaka i spolki.
> Czlowieku wez pomysl bez kitu!
> MY NI EMAMY ZADNEJ ALE TO ZADNEJ OBRONY !!! DNO
> kur. jeb ... mac !
Tą wypowiedzią udowodniłeś wszystkim ,że nie chodzi Ci o żadne merytoryczne uwagi tylko o nap...e bo z jakiegoś powodu kochasz to robić!!!
Skład osłabiony , Ci co są dopiero co po grypie z łózka wyszli. Sedzia jaja robi...a Ty taki tekst ...
Jedyne o co mozna mieć dziś pretensje do naszych to o to ,że nie potrafili meczu z lubińskimi przenieść....
Komentarz o sędzim wygłosze po powtórkach i na spokojnie o Lubinie moge już teraz. Gracze Z. wywracali się przy każdej okazji po której była szansa ,że sędzia gwizdnie karnego/wolnego czuli pewnikiem ,że gwizdnie :D....ech ida "na mistrza" ...:(
Mówiłem że tu dziś wrócę :)
Jak widzicie w Lubinie dotrzymuje się słowa.
Miało być 0:2 - jest 2:4 - trudno - trzeba brać co jest :D
Tylko proszę, nie przekonujcie mnie że sprzedaliście nam mecz :D
I tak jak pisałem wcześniej - niedlugo przyjedziemy po 3 punkty na stadion Wisły więc głowy do góry.
PS. Byli jacyś kibice z Lubina czy znowu zero ... ?
HiFi zobacz powtórki i sam sobie odpowiedz kto kupił/sprzedał mecz. Popatrz na prace sędzioge co gwiazdał a czego nie i dla kogog gwizdał a dla kogo nie. Ten Buc nie nadaje sie do sedziowania nawet w lidze podwórkowej.
My raczej wam meczu nie sprzedalismy, ale co do sedziego to nie byl bym taki pewny..
Tak, dopadł ich wirus. ale od 20 minuty bo od tego czasu zaczęła sie obrona wyniku.
Wacak katastrofa 4bramka jego. 2 i 3 Barana - dramat, 1 Cabaja. No nic, ważne że Filipiak ma pieniądze na transfer. Moze sie znajdzie taki zawodnik zeby do naszej koncepcji gry pasował. Szkoda że Iwański nie powalił Stawowego na kolana.
na uklady niema rady !!! tyle w temacie !!!
Sędzia sędzią, ale trzeba sobie otwarcie powiedzieć, że Zagłębie było od nas dzisiaj lepsze i tyle.
Tak jak napisał ktoś powyżej, byli o niebo lepsi od Legii i spokojnie mogą powalczyć o MP z Koroną i Bełchatowem (bo kolosy na glinianych nogach czyli Wisła i Legia mogą powalczyć co najwyżej o Intertoto ;) )
A co do gry naszych - nie rozdzierałbym szat - grypa na pewno dąła się we znaki, a poza tym przeciez i tak w tym sezonie skończymy w środku tabeli, bo na więcej nas po prostu w tym składzie nei stać.
Ostatnim celem na ten sezon pozostał Puchar Polski i wg mnie Majewski i zawodnicy powinni temu celowi podporządkować wszystko (nawet kosztem wyników ligowych, które dla nas już nie mają znaczenia)
No nie przesadzaj, jeszcze wypadałoby z 12-15 pkt zdobyć w tej lidze...:)
ale naprawdę dziś czepiać się naszych którzy dopiero co z grypy się podnieśli to NIEPOROZUMIENIE. Poczekajmy do Lecha , wyzdrowieja dojdą do siebie i zobaczymy jaka naoprawdę jest nasza forma.
gdyby nie Gilewski to byśmy tego meczu nie przegrali.......mam nadzieje że zl po sezonie zostanie zdegradowane za całokształt......a gilewski wkrótce będzie bardzie znany jako grzegorz g.........
Blady Niko Napisał(a): a ja uaktualniłem
> Dorobek sędziego Grzegorza Gilewskiego w
> oficjalnych meczach odniesieniu do Cracovii i
> Zagłębia Lubin
>
> ==
>
> W swojej karierze sędziował:
>
> 6 meczów Cracovii i 17 meczów Zagłębia Lubin
>
> w tym:
>
> 1 zwycięstwo Cracovii, 8 zwycięstw Zagłębia
> Lubin
> 0 remisów Cracovii, 5 remisów Zagłębia Lubin
> 5 porażek Cracovii, 4 porażki Zagłębia Lubin
>
> podyktował:
>
> [b]4 karne przeciw Cracovii[/b], 1 karny przeciw
> Zagłębiu Lubin
> 0 karnych dla Cracovii, [b]5 karnych dla Zagłębia[/b]
> Lubin
>
> pokazał:
>
> 11 żółtych kartek graczom Cracovii, 28
> żółtych kartek graczom Zagłębia
> 2 czerwone kartki graczom Cracovii, 0 czerwonych
> kartek graczom Zagłębia
> 0 czerwonych kartek przeciwnikom Cracovii, 2
> czerwone kartki przeciwnikom Zagłębia
>
> (*) źródło: 90minut.pl - w zestawieniu
> uwzględniono tylko samoistne czerwone kartki
> (dwie żółte to dwie żółte)
>
NAZIR Napisał(a):
> Tak, dopadł ich wirus. ale od 20 minuty bo od
> tego czasu zaczęła sie obrona wyniku.
> Wacak katastrofa 4bramka jego. 2 i 3 Barana -
> dramat, 1 Cabaja. No nic, ważne że Filipiak ma
> pieniądze na transfer. Moze sie znajdzie taki
> zawodnik zeby do naszej koncepcji gry pasował.
> Szkoda że Iwański nie powalił Stawowego na
> kolana.
Co za stek bredni... Stawowy jak najbardziej chciał Iwańskiego, chciał go też Filipiak, tylko Zaglębie nas najnormalniej w świecie przebiło finansowo....
Uwielbiam jak ktoś się wypowiada na tematy o których nie ma pojęcia...
Aston1906 Napisał(a):
> Sędzia sędzią, ale trzeba sobie otwarcie
> powiedzieć, że Zagłębie było od nas dzisiaj
> lepsze i tyle.
Pierwszy rozsądny głos w naszej dzisiejszej dyskusji. To miło :)
Tak wogóle, to zapomnialem powiedzieć, że lubię Cracovię bo to zgoda Lecha i Arki i życzę jej wyższych lotów.
Pozdrowienia z Lubina!
Ale dziś sie naczochram :D
Rozsądny nie rozsądny trzeba patrzeć na wszystkie spekty sędziowanie jest jednym z nich kurwa mać.
nasi po 20 minutach stanęli - pewno grypa dała sie we znaki.
+ błędy w obronie (Wacek!!!)
no i Zagłębie jest (jak na nasze realia) bardzo mocne. Michniewicz dobrze nas rozczytał - korzystali z tego, że gramy trójką w obronie i dość łatwo nas okrążali, a środkiem wchodzili jak w masło.
nie ma co rozpaczać - my bardzo osłabieni, Lubin w gazie, a sędzia chuj ;) (chętnie sobie obejrzę sytuację z Moskąłą w polu karnym...)
bedzie dobrze - spokojne utrzymanie i powalczymy w pucharze.
HiFi_SuperStar Napisał(a):
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Sędzia sędzią, ale trzeba sobie otwarcie
> > powiedzieć, że Zagłębie było od nas
> dzisiaj
> > lepsze i tyle.
>
>
> Pierwszy rozsądny głos w naszej dzisiejszej
> dyskusji. To miło
> Tak wogóle, to zapomnialem powiedzieć, że
> lubię Cracovię bo to zgoda Lecha i Arki i
> życzę jej wyższych lotów.
> Pozdrowienia z Lubina!
> Ale dziś sie naczochram
>3-17 18:51 przez
> HiFi_SuperStar.
a ja mam prośbę (naprawdę bez złosliwości skoro Pasy lubisz :D)
Oglądnij najpierw powtórkę w TV...zanim sformułujesz ostateczną opinię...;)
ooooj niefajny mecz niefajny , frajernia po calosci , sedziowanie normalnie z kosmosu , pogoda normalnie no coment , oflagowanie na stadionie takie jak pogoda , tylko boli mnie ze glownym aktorem widowiska byla ta KU... Z RADOMIA !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)